Bu liste nerede acaba? Neyse beni de ekle şekerimm yaş 32 sat 2 ağustos ama dr muhtemel doğumumu öne aldı 3 gün kadar doğum 6 Mayısta olacak inşallah. İstanbul:)Listeyi düzenleyen benim, bi nedeni yok tabi. Fakat bazen konuşmalar çok olunca girdiğimde sayfalar baya fazla oluyor ve okuyamıyorum. Bana özel mesaj yoluyla ulaşsaydınız yada yazdığım mesajların altına cevap olarak bilgilerinizi yazsaydınız listeye eklenmiş olurdunuz. Şimdi rica etsem bilgilerinizi öğrenebilir miyim. Yaş sat yaşadığınız yer ve bdt.
Canım o söyleyen kişi kıskanmış seni hatta bence geçmişten gelen bir kıskançlık. O yüzden hiç takma kafana boşver... Fesat insan mı yok. Bende çok kilo almak istemiyorum ama alırsak da doğumdan sonra veririz inşallah...Selam kizlar. Dun bi akrabamizin sunnet torenine gittik kocamla herkes biliyo dogal olarak hamile oldugumu, bol bol tebrik aldim. Kocamin teyzesinin kizi ise "kilo almissin suratindan belli daha erken degil mi" dedi. 47 kg - 50 kg ciktim alti ustu cokta belli olmuyor aldigim canimu sikti ve son olarak "kiloyu kendine almissin 8 ay sonra dusunemiyorum seni bebek dogunca kilolarin kalacak eski halinden eser kalmayack" demez mi kafaya takmadigim seyi takmaya basladim insanlarin negatif konusmasindan nefret ediyorum.
Korku bende de oluyor canım. Birde bende senin gibi hiç dr a gtmedim hamileliği öğrendikten sonra. Belki de o yüzden korkum. Ya bu bir dış gebelikse, ya kese aşağıdaysa, ya düşük yaparsam vs. Vs. Gibi bir sürü olumsuz düşünce geliyor aklıma. Sonra düşünmemeye çalışıyorum. Kötü enerjiyi üzerimize çekmeyelim. İyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah...bende kol ağrısı yok canım ama onun gebelikle bir ilgisi yoktur bence. Üstüne falanmı yattın acaba? Ya da zorlayacak iş mi yaptın?ah yaa, Allah yardimciniz olsun kizlar, aslinda hic kotu dusunmemek lazim ama hamilelikten mi nedir benim aklim hep en kotusunde. Daha hic doktora gitmedim, dun gece uyuyamadim, dis gebelik belirtilerine baktim, kendimi dinleyip durdum, surekli kanamam var mi diye kontrol ediyorum. Halbuki bi skintim yok. Sizleri duyunca daha cok uzuluyorum. Insaallah iyi haberlerinizi aliriz. Biraz moral veren seyler yapmak lazim heralde. Ama nedir onu da bilmiyorum.
bi de benim kollarim cok agriyor ya, sizde de var mi?
evet aynen, dusunmemek lazim, ama gunlee gecmiyor, carsamba misafirim de var, kolumu kipirdatcak halim,yok.Korku bende de oluyor canım. Birde bende senin gibi hiç dr a gtmedim hamileliği öğrendikten sonra. Belki de o yüzden korkum. Ya bu bir dış gebelikse, ya kese aşağıdaysa, ya düşük yaparsam vs. Vs. Gibi bir sürü olumsuz düşünce geliyor aklıma. Sonra düşünmemeye çalışıyorum. Kötü enerjiyi üzerimize çekmeyelim. İyi düşünelim iyi olsun herşey inşallah...bende kol ağrısı yok canım ama onun gebelikle bir ilgisi yoktur bence. Üstüne falanmı yattın acaba? Ya da zorlayacak iş mi yaptın?
Selam kizlar. Dun bi akrabamizin sunnet torenine gittik kocamla herkes biliyo dogal olarak hamile oldugumu, bol bol tebrik aldim. Kocamin teyzesinin kizi ise "kilo almissin suratindan belli daha erken degil mi" dedi. 47 kg - 50 kg ciktim alti ustu cokta belli olmuyor aldigim canimu sikti ve son olarak "kiloyu kendine almissin 8 ay sonra dusunemiyorum seni bebek dogunca kilolarin kalacak eski halinden eser kalmayack" demez mi kafaya takmadigim seyi takmaya basladim insanlarin negatif konusmasindan nefret ediyorum.
Günaydın kızlar
Bende az önce doktordan geldim ama ne keseyi gördüm nede kalb atışlarını duydum.
Burda ki sistem böylehenüz çok erkenmis 11. hafta da oluyormus. Bir kaç hafta daha beklicem..
Onun haricinde bir sürü test edildim herhangi bi sağlık sorunum var mi diye birde vitaminler yazdı filan.
Suan çok yorgunum kahvaltı da yapmadım biraz uyusam mi acaba ???
ben kaynarca yüzyıl hastanesınde yaptırdım 125 tl sıgortalı olarakKızlar Özellikle istanbul da olanlar bu gebelik 5. haftada yapılan rutin testlere tam kan sayımı,kan şekeri vesaire... hangi hastane de kaça yağtırdınız acaba? yardımcı olursanız sevinirim.
Yokmu bana hosgeldin diyecek
Kızını emzirdiğin için olabilir. Dış gebelikten falan değildir canım yaaa kötü şeyler düşünme.evet aynen, dusunmemek lazim, ama gunlee gecmiyor, carsamba misafirim de var, kolumu kipirdatcak halim,yok.
ya kollarim bi 10 gundur agriyor, internetye bakiyorum bi dey bulamiyorum, kizimi hala emziriyorum ondan mi ki. Bi de dun sey okudum dis gebelikte kolun omuzla birlestigi yer agriyabilirmis, iyivs canim skildi.
Hayırlı olsun :) alırız tabii.. Hoşgeldin aramıza :) kaç haftalık hamilesin??Kizlar merhabalar. Beni de araniza alir misiniz?? :) ben de bir anne adayiyim
Canim hiç korkma herkeste oluyor öyle şimdi tahmini bir değer veriliyor ne zaman gebe kaldigin bilinmedigi için , herseyden önemlisi senin moralin 1 haftanın ne önemi var? Bebeğin seninle , morlini yüksek tut opuyorumkızlar bısey sorucam usg kagıdımda 7+1 yazıyor ama 6+1 olcumlere göre bu bir sorun teşkil edermi acaba korkuyorum
cok saol cnm sızlrde olmasanız ne olurdu haliimCanim hiç korkma herkeste oluyor öyle şimdi tahmini bir değer veriliyor ne zaman gebe kaldigin bilinmedigi için , herseyden önemlisi senin moralin 1 haftanın ne önemi var? Bebeğin seninle , morlini yüksek tut opuyorum
Hoşbuldum canım 5 hafta 4 günlük hamileyim:) burda arkadaş edineyim vakit geçsin dedim 4 yıllık üyeyimHayırlı olsun :) alırız tabii.. Hoşgeldin aramıza :) kaç haftalık hamilesin??
Burada birbirimize destek için varız canım bol dua etcok saol cnm sızlrde olmasanız ne olurdu haliim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?