2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
saolun kızlar hepınızden allah razı olsun..doktor kont.deyim şuan kendim düşürüorum..

3 sene üstüne hamıle kalmıştım inşallah yakın zamanda tekrar kalır sağlıcakla kucagıma alırım bebegımı..

sizler kendinize ii bakın..rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun inşallah

Allah büyük sabirlar versin arkadasim cok cok üzüldüm :( :(
Insallah Rabbim bekletmeden saglicakla kucagina alacagin evlatlar nasip eder yeniden...

Bende aşırı grip olmuştum bugün yatıyordum, kahverengi lekelenmem olmuş akıntı şeklinde hapşurmaktanmı anlamadım doktoru aradım ulaşamadım. Allahım sen koru yarabbim

Ne alemdesin canim yazdin mi göremedim? Geçmis olsun bol meyve ye, suyunu iç.. dikkat et kendine Rabbim bebegini korusun insallah..

Bulanti konusunda ben en çok bugün kivrandim...
Bu 7inci haftamizda dahada çogaldi bulantilarim :cry:
Kusma yok ama tuvalete kosup ögürme var, kusmamam iyi ama bari ögürmesemde cok yoruyor is yerindeyken git gel yapmak :cry:

Offff kızımda 16 hafta boyunca kustum. İnşallah bunda öyle olmam diye çok dua ediyorum.

Allah benimde sizlerin de yardımcısı olsun inşallah.

Canım çok sevindim senin için :) Aramızda 1 gün var hayırlısıyla. Ben de 4+4 oldum bugün. Doktorumuz da beni pazartesi çağırdı keseyi görmek için ben de görebilirim inşallah :) Sonra da hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız umarım
İnşallah canım sende görürsün bir an önce. Biraz daha gerçek olduğunu hissediyorum şu an. İnşallah kalp atışlarını duyduğumuz günü de yazarız.

İnşallah canım sende görürsün bir an önce. Biraz daha gerçek olduğunu hissediyorum şu an. İnşallah kalp atışlarını duyduğumuz günü de yazarız.
Yavaş yavaş anlıyoruz canım minik bi canı taşıdığımızı. Keseyi gördükten sonra biraz daha hisseder insan heralde . İnşallah hepimiz sağlıkla keselerimizi görürüz ve kalp atışlarını duyarız canım :))

Ne alemdesin canim yazdin mi göremedim? Geçmis olsun bol meyve ye, suyunu iç.. dikkat et kendine Rabbim bebegini korusun insallah..
Canım beni merak ettiğin için çok tesekkür ediyorum. Dr uma ulaştım düşük riski olabilir dedi progestan al ve bol bol su iç dedi. Eğer gebelik sağlıklıysa zaten devam eder yoksa kendiliğinden sonlanır dedi. Dünden beri elzem durumlar haricinde hiç kalkmadan yatıyorum su içiyorum ve dinleniyorum. Akıntım azalıyor gibi wc ye gittiğimde arada çok az peçeteye geliyor. Umarım geçer olumlu düşünmeye çalılıyorum ama insan ister istemez endişeleniyor...bol bol dua edin benim için nolur inş iyi olsun yeterki

Çok üzüldüm tatlım... Allahım sabrını versin , en kısa zamanda ikinci bebeğine hamile kalmayı nasip etsinn...

Canım çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin en kısa zamanda bir bebişin olsun inş

Rabbim sana sabır versın canım hakkında hayırlı olanın bu oldugunu düşün tabiki üzülüyorsun ama umarım en kısa zamanda atlatır yeniden Aramıza dönersin...

Canım Allah sabır versin. Çok üzüldüm okuduğumda. İnşallah en doğru zamanda tekrar yaşarsın

Ah canım benim o kadar üzüldüm kii .. Şimdi nasılsın peki ? İnşallah istediğin en yakın zamanda tekrardan hamile kalıp minik meleiğini kucağına alırsın canım.

Allah büyük sabirlar versin arkadasim cok cok üzüldüm :KK43: :KK43:
Insallah Rabbim bekletmeden saglicakla kucagina alacagin evlatlar nasip eder yeniden...

sağolun kızlar :(
lütfen dua edin benim için rabbim fazla bekletmeden nasip etsin tekrar bana

Yavaş yavaş anlıyoruz canım minik bi canı taşıdığımızı. Keseyi gördükten sonra biraz daha hisseder insan heralde . İnşallah hepimiz sağlıkla keselerimizi görürüz ve kalp atışlarını duyarız canım :))

Ben kesemi coktan gordm ama kalp atisini duyunca inanicam saniirm hamile olduguma yada alisicam. :)

Ne yapicZ bakalim duyunca wallahi meraktn öluyorum eskiden deridm hamile kalirsm ayy nasil duyulur o ses insan napar diye smdi bu kadar yakin olunca insn sabirsizlaniyor :KK48::KK48:
Sorma gerçekten içine girince anlıyorsun. Birçok aşaması varmış. Ben testi öğrenicem ve iş bitecek zannediyordum ama öyle değilmiş. yok değerler yükseldi mi, yok kese göründü mü, kalp atışına ne kadar var gibi birçok soru var ki bunlar ilk etaptakiler :KK54:

Sorma gerçekten içine girince anlıyorsun. Birçok aşaması varmış. Ben testi öğrenicem ve iş bitecek zannediyordum ama öyle değilmiş. yok değerler yükseldi mi, yok kese göründü mü, kalp atışına ne kadar var gibi birçok soru var ki bunlar ilk etaptakiler :KK54:

Ilk gebeligin mi seninde benim gibi ?

merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior benden :KK43: kesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..:KK43:

inşallahh sizler hayırlısı ile bebeklerinizi kucagınıza alırsınız..

Allah'ım 2. bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş. ilk bebeğimi 5 haftalıkken bende düşürdüm parça parça çok şükür şuanda 6 haftalık hamileyim yine düşük riskim var ama doktorum progestan verdi ve yatıp dinleniyorum çok şükür lekenlemelerim azaldı ve bitti gibi bişey , Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.

KAZEN BENİ DE HAZİRAN 2015 ANNELERİNE EKLEYEBİLİR MİSİN
YAŞ 29
ŞEHİR İSTANBUL
SAT 30.08.2014
BDT 04.06.2014
BEN SEZERYAN OLUR MAYIS AYINDA OLABİLİR DİYE MAYIS 2015 ANNELERİNE DE YAZDIM GERÇİ AMA GÜN OLARAK SİZİN GRUPLAYIM İNŞALLAH

Doktor'umun verdiği tarihe göre 31- mayıs tahmini doğum tarihi ama burada ki takvimde 04- haziran 2015 çıkınca bende haziran Annelerine üye oldum. :) sağlıklı olsunlar da rabbim kucağımza sağsağlim nasip etsin başka bişey istemiyorum.

Sevgili Annelerimiz; ben normalde de zaten çok su içen birisi değilim bu su ihtiyacını başka neyden karşılayabilirim. Lütfen yardımmmmm :(

Back
X