2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
selam arkadaşlar. inş. herkes iyidir.

bir arkadaş boş gebelik ihtimalinden bahsetmiş ama teşhis için daha çok erken değil mi?

Hastada ilk muayenede rahim içinde olması gereken yerde olması gerektiği gibi gebelik kesesi görülmesi gerekir. Ancak kese içinde embriyoyu da görebilmek için hasta 7. haftada yeniden muayene edilir.

ALINTIDIR.

selam arkadaşlar. inş. herkes iyidir.

bir arkadaş boş gebelik ihtimalinden bahsetmiş ama teşhis için daha çok erken değil mi?

Hastada ilk muayenede rahim içinde olması gereken yerde olması gerektiği gibi gebelik kesesi görülmesi gerekir. Ancak kese içinde embriyoyu da görebilmek için hasta 7. haftada yeniden muayene edilir.

ALINTIDIR.
ben bahsettım canım bugun baska bır dr daha gıdıcem. bakalım durum ne olacak. uçuncu hamılelıgım ıkıncı bebegım olmasına ragmen hiç bişey bilemiyorum kafam allak bullak yaptılar

ben bahsettım canım bugun baska bır dr daha gıdıcem. bakalım durum ne olacak. uçuncu hamılelıgım ıkıncı bebegım olmasına ragmen hiç bişey bilemiyorum kafam allak bullak yaptılar

ben boş gebelik yaşadım cnm 7 haftalıkken anlayabildiler..şuan gerçekten çok erken, başka doktora gitmende fayda var..
inşallah yaşamazsın böyle bişey

merhaba anneler bu gün aşırı derecede baş dönmem var ama mide bulantım arada mideniz kalkar gibi olur ya o kadar daha kalp atışını görmeye 12 gün var zaman geçmek bilmiyor sanki...

merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior benden :( kesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..:(

inşallahh sizler hayırlısı ile bebeklerinizi kucagınıza alırsınız..

merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior benden :KK43: kesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..:KK43:

Canım çok üzüldüm :( hem psikolojik hem de fizyolojik olarak ağır bir durum, inşallah en kısa zamanda yeniden konar bebeğin karnına..doktor kontrolünde misin şuan?

çok geçmiş olsun brsn61 hayırlısı böyleymiş cnm rabbim tekrardan sağlıcakla nasip eder inşallah bende 3 tane düşük yaptım üst üste ama şimdi bir oğlum var ve ikinciye hamileyim sıkma güzel canını tekrardan denersin...

merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior benden :KK43: kesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..:KK43:

çok üzüldüm cnm allahtan hayırlısı olsun hepimiz için dr bişey dedi mi

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde kaybım var rabbim bekletmeden göndersin sağlıkla inşallah Allah yardımcın olsun kürtaj olmaman iyi bişey ama ciddiyim yakın zamanda hamile kalacağına da inanıyorum.

Canım benimde bu 3. hamileliğim. İlk bebeğim 9+2 günlükken düştü. Patoloji sonucuna göre çevresel faktörlere bağlı dokularda gelişememe çıktı.

2. hamileliğimden 7 yaşına girecek bir prensesim var biraz önce kızımın bilgilerine baktım, kalp atışını 7+2 de duymuşuz.

Onun için ben derim ki hiç kafanı bulandırma.

Bak bende dün gittim doktora ve sadece kese göründü.

Pazartesi bebeği görmek için yine çağırdı.

Çok üzüldüm senin adına.

Canım çok üzüldüm :KK43: hem psikolojik hem de fizyolojik olarak ağır bir durum, inşallah en kısa zamanda yeniden konar bebeğin karnına..doktor kontrolünde misin şuan?

çok geçmiş olsun brsn61 hayırlısı böyleymiş cnm rabbim tekrardan sağlıcakla nasip eder inşallah bende 3 tane düşük yaptım üst üste ama şimdi bir oğlum var ve ikinciye hamileyim sıkma güzel canını tekrardan denersin...

çok üzüldüm cnm allahtan hayırlısı olsun hepimiz için dr bişey dedi mi

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde kaybım var rabbim bekletmeden göndersin sağlıkla inşallah Allah yardımcın olsun kürtaj olmaman iyi bişey ama ciddiyim yakın zamanda hamile kalacağına da inanıyorum.

Çok üzüldüm senin adına.

saolun kızlar hepınızden allah razı olsun..doktor kont.deyim şuan kendim düşürüorum..

3 sene üstüne hamıle kalmıştım inşallah yakın zamanda tekrar kalır sağlıcakla kucagıma alırım bebegımı..

sizler kendinize ii bakın..rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun inşallah

Çok üzüldüm tatlım... Allahım sabrını versin , en kısa zamanda ikinci bebeğine hamile kalmayı nasip etsinn...

Canım çok üzüldüm gerçekten allah sabır versin en kısa zamanda bir bebişin olsun inş

KAZEN BENİ DE HAZİRAN 2015 ANNELERİNE EKLEYEBİLİR MİSİN
YAŞ 29
ŞEHİR İSTANBUL
SAT 30.08.2014
BDT 04.06.2014
BEN SEZERYAN OLUR MAYIS AYINDA OLABİLİR DİYE MAYIS 2015 ANNELERİNE DE YAZDIM GERÇİ AMA GÜN OLARAK SİZİN GRUPLAYIM İNŞALLAH

Merhaba,
Öncelikle hepinize sğalıklı bir hamilelik süreci dilerim. Konuyu devredip 2015 Temmuz annelerini açmam gerekiyor. Konuyu kim deviralmak ister ise lütfen bana mesaj atabilir mi ?

Back
X