2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
saolun kızlar hepınızden allah razı olsun..doktor kont.deyim şuan kendim düşürüorum..

3 sene üstüne hamıle kalmıştım inşallah yakın zamanda tekrar kalır sağlıcakla kucagıma alırım bebegımı..

sizler kendinize ii bakın..rabbim sizi ve bebeklerinizi korusun inşallah
Rabbim sana sabır versın canım hakkında hayırlı olanın bu oldugunu düşün tabiki üzülüyorsun ama umarım en kısa zamanda atlatır yeniden Aramıza dönersin...

Merhaba,
Öncelikle hepinize sğalıklı bir hamilelik süreci dilerim. Konuyu devredip 2015 Temmuz annelerini açmam gerekiyor. Konuyu kim deviralmak ister ise lütfen bana mesaj atabilir mi ?

konuyu devralmak ne demek. :110:

merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior bend
merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior benden :KK43: kesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..:KK43:

inşallahh sizler hayırlısı ile bebeklerinizi kucagınıza alırsınız..
Canım Allah sabır versin. Çok üzüldüm okuduğumda. İnşallah en doğru zamanda tekrar yaşarsın

Kizlar nasil gidiyor sorun yasiyan varmi ? Benim ruh halim durmadan degisiyor wallahi bunaldim. Bir cok mutluyum enerjigim bir mutsuz ve kolumu kaldiramiyorum. Ayaga kalkerken basim donuyor hafif. Siz nasilsiniz. ?

günaydın..

ama biraz fazla sessiz burası, gelin azıcık sohbet edelim..

hamileliğin daha çoook başındayız, upuzun bir yol var önümüzde, neler hissediyorsunuz?
Aynen canım ya inşallah bu süreçte burada birbirimize destek olucaz :)

merhaba kızlar ben dün itibariyle bebeğimi düşürmeeye başladım..parça parça kopup gidior benden :KK43: kesesi oluşmuştu ama bırden degerlerım dusmeye başladı..:KK43:

inşallahh sizler hayırlısı ile bebeklerinizi kucagınıza alırsınız..
Ah canım benim o kadar üzüldüm kii .. Şimdi nasılsın peki ? İnşallah istediğin en yakın zamanda tekrardan hamile kalıp minik meleiğini kucağına alırsın canım.

Kizlar nasil gidiyor sorun yasiyan varmi ? Benim ruh halim durmadan degisiyor wallahi bunaldim. Bir cok mutluyum enerjigim bir mutsuz ve kolumu kaldiramiyorum. Ayaga kalkerken basim donuyor hafif. Siz nasilsiniz. ?

Benimde ne tam midem bulanıyor nede bulanmıyor, ortasında garip bir hal almış durumda, ağzımın tadı yok kısacası. o_O

Az az sık sık yiyerek bastırmaya çalışıyorum. :kk77:

Canım daha her şeyin çok başında olduğumuz için duygularımı yeni yeni hissediyorum :) Daha çok belirgin bir belirtim yok canım ama benim de ruh halim değişiyo bu günlerde .

inş canım ya haftasına gore kese kucukmuş ama bakalım ıyı olcak ınş

haftaya cagırdı canım
Canım hiç bozma moralini hep olumlu düşün :) Ben inanıyorum ki canım Rabbimin izniyle hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alıcaz :) Haftaya da görüceksin inşallah bebişinii :) Umarım ben de en kısa zamanda keseyi görebilirim :)

Bugün doktora gittim. 4+5 günlük hamileyim. Kesemi görmeyi beklemiyordum ama gördük. İlk bebeğimiz çok heyecanlandık eşimle :KK60: İnşallah 15 gün sonra kalbini de duyarız

Bugün doktora gittim. 4+5 günlük hamileyim. Kesemi görmeyi beklemiyordum ama gördük. İlk bebeğimiz çok heyecanlandık eşimle :KK60: İnşallah 15 gün sonra kalbini de duyarız
Canım çok sevindim senin için :) Aramızda 1 gün var hayırlısıyla. Ben de 4+4 oldum bugün. Doktorumuz da beni pazartesi çağırdı keseyi görmek için ben de görebilirim inşallah :) Sonra da hayırlısıyla kalp atışlarını duyarız umarım

Bulanti konusunda ben en çok bugün kivrandim...
Bu 7inci haftamizda dahada çogaldi bulantilarim :cry:
Kusma yok ama tuvalete kosup ögürme var, kusmamam iyi ama bari ögürmesemde cok yoruyor is yerindeyken git gel yapmak :cry:

Back
X