2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Aramiza yeni gelenler hosgeldinizzzz....

Kanamasi olan arkadasim altan vajinal ultrasonla baktimi doktor ? Altan daha detahli gozukur hersey ve belki daha net bilgi verebilir sana
evet alttan baktı ilki kese var çok ufak dedi diğeri ben bişey göremiyorum dedi kanamadan dolayı da olabilir dedi. Düzgün bişey demediler yapacak bişey yok bekle özet olarak bu küçük bebeklere müdahale etmiyoruz filan dediler

evet alttan baktı ilki kese var çok ufak dedi diğeri ben bişey göremiyorum dedi kanamadan dolayı da olabilir dedi. Düzgün bişey demediler yapacak bişey yok bekle özet olarak bu küçük bebeklere müdahale etmiyoruz filan dediler
Allah Allaah... çok ilginç , devlet mı özel mi canım ?
Allah yardımcın olsun, metanetli olmaya çalış , hala geliyor mu kanaman ?

kızlar bende düşük yaşıyorum sanırım dü hastanelerdeydim. Ilk doktor düşük olabilir yapacak birşey yok sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim o da ilaç verdi. Dört saat boyunca kanama oldu çok fazla değil ama sonra durdu. Kızlar dua edin birşey olmamıştır. Dört saat içünde düşük işlemi gerçekleşmiş olabilir mi bilgisi olan var mı
Canım içini ferah tut bol bol su iç dinlen dr un progestan tarzı hap verdimi? Bende dün kahverengi lekelenme yaşadım hareket etmeden yatıyorum dr um sağlıklı bir gebelikse zaten tutunur dedi, seninki de sağlıklıysa tutunur inş.

Canım içini ferah tut bol bol su iç dinlen dr un progestan tarzı hap verdimi? Bende dün kahverengi lekelenme yaşadım hareket etmeden yatıyorum dr um sağlıklı bir gebelikse zaten tutunur dedi, seninki de sağlıklıysa tutunur inş.
Allah senin de yardımcın olsun , bol bol dinlen , bebişin seninle sağlıkla kalır inşaAllah... bu ilk aylar ne zor :(

Sağol
Allah senin de yardımcın olsun , bol bol dinlen , bebişin seninle sağlıkla kalır inşaAllah... bu ilk aylar ne zor :KK43:
çok teşekkür ediyorum, allah büyük... Ben inanıyorum bebişim benimle kalacak inş. Kuzum... İlk 3 ay çok önemliymiş,çok dikkatli olmak lazım... Beni yaşadığım grip çok etkiledi, geibim düzeldikçe akıntımda azaldı gibi inş. Tamamen geçecek...

Sağol

çok teşekkür ediyorum, allah büyük... Ben inanıyorum bebişim benimle kalacak inş. Kuzum... İlk 3 ay çok önemliymiş,çok dikkatli olmak lazım... Beni yaşadığım grip çok etkiledi, geibim düzeldikçe akıntımda azaldı gibi inş. Tamamen geçecek...
Ah canım ah... bende grip oldum , bugün daha iyi gibiyim... insan telaş yapıyor haliyle..
İnşaAllah öyle olacak tatlım ,kafanı rahat tut...

kızlar bende düşük yaşıyorum sanırım dü hastanelerdeydim. Ilk doktor düşük olabilir yapacak birşey yok sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim o da ilaç verdi. Dört saat boyunca kanama oldu çok fazla değil ama sonra durdu. Kızlar dua edin birşey olmamıştır. Dört saat içünde düşük işlemi gerçekleşmiş olabilir mi bilgisi olan var mı

merhaba cnm bende 2 gun önce düşük yaşadım..kanama olarakmı geldı..benden ıkı gundur parçalar gelıor kanama olmuorum sadece parça parça piis kan gelıyor..kendıne dıkkat et ınsallah bebegın senınledır

Selam kizlarrr :)
Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadar :D Doktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel :D

Selam kızlar nasılsınız?

Benim bulantılar feci başladı. Kusmuyorum ama midem çok bozuk.:KK1:

Bu sabah iliskiden sonra cok azcik kanamam oldu ama bi daha gelmedi. Zaten bugun kontrole gidicektik. Korka korka gittim doktorumuza ama korktugumuzdan ziyade cok farkli bir durumla karsilastik hic beklemiyordum ama kalp atisini duyduk ve bebegimizi gorduk ortalama parmak tirnagimiz kadar :D Doktorumuz hamilelikte bu tarz kanamalar olabilir dedi ama iliski yasagi koydu 1-2haftalik. Cok mutluyum allah hepinize nasip etsin bebisimin varligini artik tumuyle hissetmek cok guzel :D

Sizin adınıza çok sevindim.

İlk aylarda ilişkiye dikkat etmek gerekiyor herhalde. Benim de ilk bebeğim düşüktü ve doktorum 3 ay ilişkiyi yasaklamıştı. Hoş yasaklamasa da bulantılar 2. hamileliğimde de izin vermemişti.

Bende kustum dun gece cok. Bugunde midem kotu. Bide cok kaziniyor midem acmisim gibi surekli

Oy oy oy. Allah yardımcımız olsun valla. İnsan yemek yemeyince ve kusunca çok daha halsiz ve bitkin oluyor. :(

Ben kusmadım ama midem ağzımda geziyorum.

Az az sık sık yemek biraz rahatlatıyor gibi. Hiç sevmediğim halde sabah çubuk kıraker aldırdım, 10-15 dk. da bir - iki tane yiyorum.

Cubuk kraker de cok yememek lazimmis tuzlu ya bu seferde tansiyonu etkiler diye. Amann neye inanicam nasil yapicm bilmem. :) bugun disciye gittim cok onemlimis gebelikte dis kontorolu. Bana gebelikte ozel kullanilan bir dis macunu verdi. Dislerinizi kontorl ettirin bence.

Sizin adınıza çok sevindim.

İlk aylarda ilişkiye dikkat etmek gerekiyor herhalde. Benim de ilk bebeğim düşüktü ve doktorum 3 ay ilişkiyi yasaklamıştı. Hoş yasaklamasa da bulantılar 2. hamileliğimde de izin vermemişti.
Cok saol canim amin insallah evet bende bayadir esime yanasamiyordum esim cok uzak kaldi benden arada bi yapmaktan bisey olmaz die yapiverdim ama sonucu bu oldu o_O:oops:

Biz simdi hamileyiz dımı:))) benım ılk bebegın kalbı durdu dokuz haftalıkken aldılar.yedı aylık evlıydım ve cok ıstemıodum erken dıe.esım cok ıstyodu.sımdı ben de cok ıstyorum ve hamıle hıbı hossetmıyorum hıc kalp atıslarını dıyana kadar boyle hıssetcem sanırım mıde bulantıları da baslamadı acaba degılmıyım kı dıyorum:) cok heyecanlıyım

Harikaa, masallah valla.bu arada ilk kalp sesini duyan sensin herhalde aramizda

Back
X