- 5 Eylül 2014
- 1.102
- 778
- 248
- 39
- Konu Sahibi SirriEyvan
Evet canım benimde ilk gebelik :)Ilk gebeligin mi seninde benim gibi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım benimde ilk gebelik :)Ilk gebeligin mi seninde benim gibi ?
Beraber aynıyız ben keseyi gördüm daha duymadım bende lekelenme yok karın agrısı var sende varmı her dakika lovaboya gidyrm bkyrm karın agrısından gelck adetim sanıyotum sende oluyot mu bu coook korkuyorummm.benim ki de sanırım haziranda doğacak mayısa yetişemezsebebişlerin kalp sesini duydunuzmu arkadaşlar?
![]()
Tebrik ederim canım öncelikle. Hoş geldinArkadaslar bende hazıran annesı olacagım nasıp olursa:). Yalnız brnım b hcg adetımden bır hafta sonra yanı uc gun once 134.5cıktı cok mu dusuk
hoş geldin aramızaselam hanımlar bende haziran annesi olacagım inşallah..5+4 teyim,,9 haziran şimdilik doğum tarihi..sağlıkla gelsinler inşallah:)
Canım geçmiş olsun. İnşallah bebeğin seninledir. Bence en kısa zamanda doktora görün, aksatma sakınkızlar bende düşük yaşıyorum sanırım dü hastanelerdeydim. Ilk doktor düşük olabilir yapacak birşey yok sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim o da ilaç verdi. Dört saat boyunca kanama oldu çok fazla değil ama sonra durdu. Kızlar dua edin birşey olmamıştır. Dört saat içünde düşük işlemi gerçekleşmiş olabilir mi bilgisi olan var mı
Canım benimde ilk gebeliğim ve seninle doğum zamanımız aynı. Ben dün gördüm kesemi, iki hafta sonra da kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallahmerhabalar.bir aksilik olmazsa ben de haziran annesiyim.ilk gebeliğim.ultrasonda göremedik henüz.içim kıpır kıpır.inşallah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim hepimize.
Tebrik ederim canım. Hoş geldin aramızaMerhaba kizlar, Ikinci bebegime hamilegim.bugun 5+1 iz.insallah bende haziran annesi olacagim.bu guzel surecte hep guzel haberler almak dilegiyle.Allah hepimize guzellikler nasip etsin
Canım benimde ilk gebeliğim ve seninle doğum zamanımız aynı. Ben dün gördüm kesemi, iki hafta sonra da kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah![]()
Bende çok korkuyordum başlangıçta. Kesemi göremezsem, kalp atışlarını duyamazsam diye. Şu an biraz daha iyiyim. şimdi kalp atışlarını bekleyeceğim inşallah. Stres yapmamaya çalışıyorum ki minişim etkilenmesin :)inşaallah.o kadar korkuyorum ki olumsuz bir durum olmasından .bir de yaş 30.Allahım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşaalllah
Daha uzun surerdi diye dusunuyorum cnm cook gecmis olsun.umuyorum hala bebisin seninledirkızlar bende düşük yaşıyorum sanırım dü hastanelerdeydim. Ilk doktor düşük olabilir yapacak birşey yok sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim o da ilaç verdi. Dört saat boyunca kanama oldu çok fazla değil ama sonra durdu. Kızlar dua edin birşey olmamıştır. Dört saat içünde düşük işlemi gerçekleşmiş olabilir mi bilgisi olan var mı
selam hanımlar bende haziran annesi olacagım inşallah..5+4 teyim,,9 haziran şimdilik doğum tarihi..sağlıkla gelsinler inşallah:)