2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
benim ki de sanırım haziranda doğacak mayısa yetişemezse:KK3: bebişlerin kalp sesini duydunuzmu arkadaşlar?:KK49:
Beraber aynıyız ben keseyi gördüm daha duymadım bende lekelenme yok karın agrısı var sende varmı her dakika lovaboya gidyrm bkyrm karın agrısından gelck adetim sanıyotum sende oluyot mu bu coook korkuyorummm.

Arkadaslar bende hazıran annesı olacagım nasıp olursa:). Yalnız brnım b hcg adetımden bır hafta sonra yanı uc gun once 134.5cıktı cok mu dusuk

Arkadaslar bende hazıran annesı olacagım nasıp olursa:). Yalnız brnım b hcg adetımden bır hafta sonra yanı uc gun once 134.5cıktı cok mu dusuk
Tebrik ederim canım öncelikle. Hoş geldin :D Yumurtlaman geç olmuştur belki. Her zaman yumurtalarımız adetten 14 gün sonra oluşmuyor. Sadece düzenli bir şekilde takip et artışlarını

Cnm benim ilk hamileliğimde de bunda da beta hcg adet günü 20 çıktı bence bu kişiden kişiye değişiyor bende buradaki yüksek değerleri görünce korktum ama önemli olan 2 günde 2 katına çıkması kızım geç döllenmede değildi hatta 11 Temmuz da bekliyordu Dr 26 Haziran da doğdu ve maşallah 3350 gr dı bu değer düzenli artsın kaç olduğu önemli değil

merhabalar.bir aksilik olmazsa ben de haziran annesiyim.ilk gebeliğim.ultrasonda göremedik henüz.içim kıpır kıpır.inşallah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim hepimize.

kızlar bende düşük yaşıyorum sanırım dü hastanelerdeydim. Ilk doktor düşük olabilir yapacak birşey yok sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim o da ilaç verdi. Dört saat boyunca kanama oldu çok fazla değil ama sonra durdu. Kızlar dua edin birşey olmamıştır. Dört saat içünde düşük işlemi gerçekleşmiş olabilir mi bilgisi olan var mı

kızlar bende düşük yaşıyorum sanırım dü hastanelerdeydim. Ilk doktor düşük olabilir yapacak birşey yok sonra gel dedi. Başka hastaneye gittim o da ilaç verdi. Dört saat boyunca kanama oldu çok fazla değil ama sonra durdu. Kızlar dua edin birşey olmamıştır. Dört saat içünde düşük işlemi gerçekleşmiş olabilir mi bilgisi olan var mı
Canım geçmiş olsun. İnşallah bebeğin seninledir. Bence en kısa zamanda doktora görün, aksatma sakın

merhabalar.bir aksilik olmazsa ben de haziran annesiyim.ilk gebeliğim.ultrasonda göremedik henüz.içim kıpır kıpır.inşallah sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim hepimize.
Canım benimde ilk gebeliğim ve seninle doğum zamanımız aynı. Ben dün gördüm kesemi, iki hafta sonra da kalp atışlarını dinleyeceğiz inşallah :KK48:

inşaallah.o kadar korkuyorum ki olumsuz bir durum olmasından .bir de yaş 30.Allahım sağlıklı sıhhatli olsunlar inşaalllah
Bende çok korkuyordum başlangıçta. Kesemi göremezsem, kalp atışlarını duyamazsam diye. Şu an biraz daha iyiyim. şimdi kalp atışlarını bekleyeceğim inşallah. Stres yapmamaya çalışıyorum ki minişim etkilenmesin :)

Daha uzun surerdi diye dusunuyorum cnm cook gecmis olsun.umuyorum hala bebisin seninledir

Ben daha dr hic gitmedim.oglumda da 7.haftada gitmistim.cok sukur keseyi, bebegi gormus kalp atisini duymustuk.bu seferde beklemeyi dusunuyorum herhangi bir aksilik olmazsa

Aramiza yeni gelenler hosgeldinizzzz....

Kanamasi olan arkadasim altan vajinal ultrasonla baktimi doktor ? Altan daha detahli gozukur hersey ve belki daha net bilgi verebilir sana

Back
X