2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Hayır. Kimse bir şey demeyince mesaji yazamadim mi diye düşündüm.cevap verdigin icin sagol.ben de haziran 11 de ikinci kez anneolacagim. Rabbim hepimize yardimci olsun.

Hayır. Kimse bir şey demeyince mesaji yazamadim mi diye düşündüm.cevap verdigin icin sagol.ben de haziran 11 de ikinci kez anneolacagim. Rabbim hepimize yardimci olsun.
allah sagsaglım kucagına almak nasıp etsın canım bende ıkıncı kez anne olucam. ucuncu hamılelıgım doktorlar boş gebelikten bahsediyorlar

Kızlar,güzel anne adayları hepinize merhaba :) Ben de Allah nasip ederse 15 haziranda minik meleğimi kucağıma alıcam :) İlk hamileliğim olduğu için çok ama çoook heyecanlıyım kızlar :) İnşallah hepimiz keseyi görürüz, kalp atışlarını duyarız ve meleklerimizi kucağıma alırız :):nazar::nazar:

Merhaba herkese bende kısmetse haziranda anne olacağım . Pazartesi dr randevum var kese görmek için inşallah bir sorun çıkmadan görürüz. Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebişlerimizi☺️❤️

günaydın..

ama biraz fazla sessiz burası, gelin azıcık sohbet edelim..

hamileliğin daha çoook başındayız, upuzun bir yol var önümüzde, neler hissediyorsunuz?
Günaydın evet daha çok başındayız açıkçası hala kabullenebilmii değilim yada herhangi bir his içerisinde değilim heralde daha dr gütmediğim için öyle hissediyor olabilirim. Bide tabi daha öok küçük . Ama mutluyum herkese smylemek istiyorum kendi kndime gülümsüyorum . Allah hepimize yardımcı olur inşallah ☺️

Merhaba Anne Adayları pazartesi günü doktor randevum var şimdiden heyecan basıyor.İnşallah keseyi görürüz ve her şey yolundadır.

günaydın..

ama biraz fazla sessiz burası, gelin azıcık sohbet edelim..

hamileliğin daha çoook başındayız, upuzun bir yol var önümüzde, neler hissediyorsunuz?

ben valla hala şaşkınım. arada aklıma geldikçe seviniyorum. ama ya keseyi göremezsek diye endişeleniyorum.

Merhaba herkese bende kısmetse haziranda anne olacağım . Pazartesi dr randevum var kese görmek için inşallah bir sorun çıkmadan görürüz. Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebişlerimizi☺️❤️

Merhaba Anne Adayları pazartesi günü doktor randevum var şimdiden heyecan basıyor.İnşallah keseyi görürüz ve her şey yolundadır.

benim de pazartesi günü doktor kontrolüm var, keseyi görmek için. çok heyecanlıyım.

inşallah görürsün minicik keseyi canım..hepimizin tek dileği o sağlıkla kucağımıza alırız inşallah :)

Günaydın evet daha çok başındayız açıkçası hala kabullenebilmii değilim yada herhangi bir his içerisinde değilim heralde daha dr gütmediğim için öyle hissediyor olabilirim. Bide tabi daha öok küçük . Ama mutluyum herkese smylemek istiyorum kendi kndime gülümsüyorum . Allah hepimize yardımcı olur inşallah ☺️

nasıl mutlu olmaz ki insan minicik bir can var içinde..ben ilk duyduğumda şok yaşadım resmen, sonra ben ne yapıcam dedim oğlum daha 21 aylık..
ama şimdi yeniden heyecanlanıyorum içim kıpır kıpır :)
doktora gidip de onu gördüğün zaman çok daha heyecananacaksın..
söylemek istiyosan tutma kendini söyle bilsin herkes bu minik mercimeği :)

heyecanlı bekleyiş başladı yani ben dün gördüm, haftaya kalp atışı için gideceğiz..umarım herkes sorunsuz bir hamilelik geçirir :)

bende çok istedim hamileliği kızım 29 aylık oda haziran doğumlu araları tam 3 yaş olacak inşaallah adet geçikmesi olmadan mide bulantılarım vardı ama hepsi kesildi sadece göğüs hassasiyeti kaldı çarşamba dr gidecez korkuyorum eşime bile diyorum acaba bişey mi oldu niye hiç bişey hissetmiyorum diye kızımda aşırı bulantım olmuştu 3 ay geçse etrafımızdakilere söylesek hareketleri hissetsek inanacağız sanırım allah korusun hepimizi

R ruhsar_86 evet pazartesiyi iple çekiyotum aslında hemen gelsin . Aslında bilmeyen kalmadı neredeyse ama keseyi görmeden geri kalanlara söylemek istemiyorum . Pazartesi bağırarak söyleyeceğim inşllah mercimeğimizi ☺️☺️

bende çok istedim hamileliği kızım 29 aylık oda haziran doğumlu araları tam 3 yaş olacak inşaallah adet geçikmesi olmadan mide bulantılarım vardı ama hepsi kesildi sadece göğüs hassasiyeti kaldı çarşamba dr gidecez korkuyorum eşime bile diyorum acaba bişey mi oldu niye hiç bişey hissetmiyorum diye kızımda aşırı bulantım olmuştu 3 ay geçse etrafımızdakilere söylesek hareketleri hissetsek inanacağız sanırım allah korusun hepimizi

cnm mide bulantıların olmadan da geçirebilirsin hamileliğini ki inşallah öyle olur..ben oğlumda öyle aşırı mide bulantısı çekmedim, bunda da herhangi bişey yok henüz..ben acele ettim sanırsam bilmeyen kalmdı etrafımda :)

R ruhsar_86 evet pazartesiyi iple çekiyotum aslında hemen gelsin . Aslında bilmeyen kalmadı neredeyse ama keseyi görmeden geri kalanlara söylemek istemiyorum . Pazartesi bağırarak söyleyeceğim inşllah mercimeğimizi ☺️☺️

inşallah pazartesi gelsin o zaman biran önce :D

hamileliğin ilk aylarında düşük yaşayanlara sormak istiyorum. keseyi görüp kalp sesini duyup sonra bebek düştü diyorlar. peki doktor düşük için bir sebep söylüyorlar mı ya da neler yapılması lazımdı yapılmadı acaba?

canım ben ilk hamileliğimde kalbi duydum 10 gün sonra kaybettik malesef yapılan genetik ve patalojide bebek temiz çıkınca bana bakıldı ve pıhtılaşma olduğu saptandı şu an iğne kullanıyorum bundan önce bir tanede kimyasalım var bu arada bu 3.hamileliğim.

kızlar ben dün lekelenmem olduğu için dr a gittim kese ve bebeğin ilk parçası göründü haftaya kalp için gidicem kısmetse bu arada progesterona başladım vajinadan alıyorum.Bende kanda pıhtılaşma olduğu için ayrıca folic+coraspin+hibor 7500(iğne) kullanıyorum.

Back
X