- Konu Sahibi SirriEyvan
Hayır. Kimse bir şey demeyince mesaji yazamadim mi diye düşündüm.cevap verdigin icin sagol.ben de haziran 11 de ikinci kez anneolacagim. Rabbim hepimize yardimci olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah sagsaglım kucagına almak nasıp etsın canım bende ıkıncı kez anne olucam. ucuncu hamılelıgım doktorlar boş gebelikten bahsediyorlarHayır. Kimse bir şey demeyince mesaji yazamadim mi diye düşündüm.cevap verdigin icin sagol.ben de haziran 11 de ikinci kez anneolacagim. Rabbim hepimize yardimci olsun.
günaydın hamişşlerrr
Günaydın evet daha çok başındayız açıkçası hala kabullenebilmii değilim yada herhangi bir his içerisinde değilim heralde daha dr gütmediğim için öyle hissediyor olabilirim. Bide tabi daha öok küçük . Ama mutluyum herkese smylemek istiyorum kendi kndime gülümsüyorum . Allah hepimize yardımcı olur inşallahgünaydın..
ama biraz fazla sessiz burası, gelin azıcık sohbet edelim..
hamileliğin daha çoook başındayız, upuzun bir yol var önümüzde, neler hissediyorsunuz?
günaydın..
ama biraz fazla sessiz burası, gelin azıcık sohbet edelim..
hamileliğin daha çoook başındayız, upuzun bir yol var önümüzde, neler hissediyorsunuz?
Merhaba herkese bende kısmetse haziranda anne olacağım . Pazartesi dr randevum var kese görmek için inşallah bir sorun çıkmadan görürüz. Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebişlerimizi![]()
Merhaba Anne Adayları pazartesi günü doktor randevum var şimdiden heyecan basıyor.İnşallah keseyi görürüz ve her şey yolundadır.
Merhaba herkese bende kısmetse haziranda anne olacağım . Pazartesi dr randevum var kese görmek için inşallah bir sorun çıkmadan görürüz. Allahım hepimize sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bebişlerimizi![]()
Günaydın evet daha çok başındayız açıkçası hala kabullenebilmii değilim yada herhangi bir his içerisinde değilim heralde daha dr gütmediğim için öyle hissediyor olabilirim. Bide tabi daha öok küçük . Ama mutluyum herkese smylemek istiyorum kendi kndime gülümsüyorum . Allah hepimize yardımcı olur inşallah![]()
Merhaba Anne Adayları pazartesi günü doktor randevum var şimdiden heyecan basıyor.İnşallah keseyi görürüz ve her şey yolundadır.
ben valla hala şaşkınım. arada aklıma geldikçe seviniyorum. ama ya keseyi göremezsek diye endişeleniyorum.
benim de pazartesi günü doktor kontrolüm var, keseyi görmek için. çok heyecanlıyım.
bende çok istedim hamileliği kızım 29 aylık oda haziran doğumlu araları tam 3 yaş olacak inşaallah adet geçikmesi olmadan mide bulantılarım vardı ama hepsi kesildi sadece göğüs hassasiyeti kaldı çarşamba dr gidecez korkuyorum eşime bile diyorum acaba bişey mi oldu niye hiç bişey hissetmiyorum diye kızımda aşırı bulantım olmuştu 3 ay geçse etrafımızdakilere söylesek hareketleri hissetsek inanacağız sanırım allah korusun hepimizi
hamileliğin ilk aylarında düşük yaşayanlara sormak istiyorum. keseyi görüp kalp sesini duyup sonra bebek düştü diyorlar. peki doktor düşük için bir sebep söylüyorlar mı ya da neler yapılması lazımdı yapılmadı acaba?