2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yine 3 dk emdi kasikla werdim 2 kasik icti suan agzi kitli ne halt edicegimi sasirdim walla doktoru mu arasam
ara sor istersen. yıkandıktan sonra meme arıyor. geçen yogurt tattırdım sevdi daha istedi. azcık Memişe sürdüm o gazla süt içti. odada oyuncak tv veya bişi dikkatini çekerse onla ilgileniyor içmiyor

Merhaba kizlar
Bu gun 4.5 aylik 2 gunluguz
5li karma asisi oldu
Boyu,kilosu cok iyi masallah
Acaba ates ysparmi simdi uyuttum 2 saat oldu asi yapilali
İnsallah atesi falan cikmaz

nazperver maşallah ogluna ama benim oglum da an- ne diyor ama ben ona derken mama(yani anne) diyorum galiba butun cocuklarin yaptigi bi sey

bnm ki ztn doğduğundan beri anne diye ağlıyor. bugün konuşurken demeye başladı her sesi taklit edemiyor lala fln diyince de tekarlıyor. ben onu daha çok tekrarlıyorum

Yine 3 dk emdi sutumu sagip kasikla werdim 2 kasik icti suan agzi kitli ne halt edicegimi sasirdim walla
Arkadaşım benimde bebeğim emmeyi reddetti iki aylıkkken. Eskişehir in en ünlü doktoruna gittim bana şunu söyledi bir bebek bir memeyi üç dakika da boşaltır gerisi keyfine kalmış dedi. O günden sonra benimde içim rahat ladı . Bebeğimi emsin diye zorlamadım ve uğraşlarım sonunda düzeldi. Sana tavsiyem sakın saatte zamana takılma sen rahat oldukça o daha rahat olacak bundan emin ol. İçini ferah tut

cnm bencede öyle.
kızlar kilo alımı normalse üzülmeyin nolur bnmkide en fazla 5 dk emiyo sonra istemiyo zorlamiyorum artık buyuduler çünkü biz nasıl suyu 1 dk hemen iciosak onlar içinde öyle

Merhaba kızlar bugün aşımız o olduk 4 ay 1 haftalığız şükür sorun olmadı şuan uyuyor maşallah Ateş falan çıkmadı inş gecemiz güzel geçer kilomuz 7950 66 cm boyumuz kan ilacına başladık 7 damla vermemi söyledi hemşire bugün tek sefer de verdim sorun çıkmadı kusmadı da tadını sevdi benim kızım çok istekli ağzına kaşıkla birşeyler verilince gülüyor

Cnm nezamandir emmiyor ac kalmasin yaa yavrucak. Mama fln tekrar dene. Uzun suredir ac ise bi doktoru ara allah yardimcin olsun cnm benim

Benim kızım da aç olmasına karşın memeyi bazen reddediyor normal bence artık büyüyorlar etrafa ilgi duymaya başladılar canı ne Zaman isterse emziriyorum zorlama yok ama emzirince de kendisi bırakana kadar çekmiyorum

Maşallah doğum kilosu kaçti :)

Kakasi bezinin dişina taşan var mi prima premium kullaniyorum sürekli üstü batiyor
bizde aynı bezi kullanıyoruz . Eğer kakasını yaptığında anakucağındaysa taa sırtına kadar çıkıyo :/

Merhaba kizlar
Bu gun 4.5 aylik 2 gunluguz
5li karma asisi oldu
Boyu,kilosu cok iyi masallah
Acaba ates ysparmi simdi uyuttum 2 saat oldu asi yapilali
İnsallah atesi falan cikmaz
yok canım 5 li karma ateş yapmaz dedi bize eve, yapmadı da şükür

Kizlar 4.ayimiz 29 unda doluyor doktor izindeymiş 11 kasimda gitcem geç kalmiş olmam dimi
Bsy olmaz canim bende 12 gun gec yaptiricam bu ay.
Kakasi bezinin dişina taşan var mi prima premium kullaniyorum sürekli üstü batiyor
Premium banada oyle yapmisti pamperse gectim aktif bebek kullaniyorum
Yazini okuyunca rahatladim bi nebze. Cok tesekkurler. Walla oyle stres oldumki bugun durduk yere agladim oturup hungur hungur. Tabiki dunyanin sonu degil ama bi stres icinde oldum. Sagdigimida kabul etmiyo , mamada kabul etmiyo diye caresizlige dustum. İnsallah duzelir. Seninki suan tam olarak kac aylik ve ne kadar sure emiyo ?
Cnm nezamandir emmiyor ac kalmasin yaa yavrucak. Mama fln tekrar dene. Uzun suredir ac ise bi doktoru ara allah yardimcin olsun cnm benim
Canim sallanan koltukta denedim 3 dk emdi ama 10 dk ugrastim. Ayaga kalktigimda koltukta sallanmaktan yere dusuyoduk ikimizde basim cok donmus. Yatak odasina goturdum uzandim oyle werdim gece yaptigim gbi. Bir iki cekti uyuyakaldi. Sutumu sagdim yine icmedi. Yanlis bsy ama biberonun ucuna mandalin bile surdum azcik yeterki alsin diye kabul etmedi insallah gecici bsydir
cnm bencede öyle.
kızlar kilo alımı normalse üzülmeyin nolur bnmkide en fazla 5 dk emiyo sonra istemiyo zorlamiyorum artık buyuduler çünkü biz nasıl suyu 1 dk hemen iciosak onlar içinde öyle
Canim 10 gunde 200 gr almis. Doktor az oldugunu soyledi

Kızlar sağlık ocağının verdiği kan ilacının içeriğine baktinizmi paraben yaziyo..oysa biz pareben içermeyen ıslak mendil şampuan ne bilim daha birçok şey kullanırken bu ilacı nasıl vericez ben ilaca baslamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…