How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar kan ilaci niye bebeklere veriliyor kan testi yapilib oylemi karar verildi?
Ihtiyaci olmadan verilmemeli diye dusunuyorum
D vitaminini biliyoruz sutten bebege gecmiyor artik gunes de yok takviye yapmak lazim ama kan ilacini ihtiyaci varsa alinmali diye biliyorum

Doktoromuz ek gidaya gecmeye gerek yok 6. Aydan sonra baslariz dedi sadece komposto yapib icirtcem halbuki ne kadar hevesliydim 10araligi bekliycez artik bebisler saglikli olsun da

Premium care cok kotu bezdi yedoganindan almıştım en buyuk paket hep tasiriyordu bitmesini 4 gozle bekliyordum ondan sonra active baby kullanıyorum cokta memnunum

Kızlar sağlık ocağının verdiği kan ilacının içeriğine baktinizmi paraben yaziyo..oysa biz pareben içermeyen ıslak mendil şampuan ne bilim daha birçok şey kullanırken bu ilacı nasıl vericez ben ilaca baslamadim
Hakkaten yaa napcaz konuşalım sağlık ocağı ile

Doktoromuz ek gidaya gecmeye gerek yok 6. Aydan sonra baslariz dedi sadece komposto yapib icirtcem halbuki ne kadar hevesliydim 10araligi bekliycez artik bebisler saglikli olsun da
Sen gene istersen ara ara tattır canım ben öyle ypiyrum 6.ayda öğün olarak baslicaz inşallah

Bsy olmaz canim bende 12 gun gec yaptiricam bu ay.

Premium banada oyle yapmisti pamperse gectim aktif bebek kullaniyorum

Yazini okuyunca rahatladim bi nebze. Cok tesekkurler. Walla oyle stres oldumki bugun durduk yere agladim oturup hungur hungur. Tabiki dunyanin sonu degil ama bi stres icinde oldum. Sagdigimida kabul etmiyo , mamada kabul etmiyo diye caresizlige dustum. İnsallah duzelir. Seninki suan tam olarak kac aylik ve ne kadar sure emiyo ?

Canim sallanan koltukta denedim 3 dk emdi ama 10 dk ugrastim. Ayaga kalktigimda koltukta sallanmaktan yere dusuyoduk ikimizde basim cok donmus. Yatak odasina goturdum uzandim oyle werdim gece yaptigim gbi. Bir iki cekti uyuyakaldi. Sutumu sagdim yine icmedi. Yanlis bsy ama biberonun ucuna mandalin bile surdum azcik yeterki alsin diye kabul etmedi :KK43: insallah gecici bsydir

Canim 10 gunde 200 gr almis. Doktor az oldugunu soyledi :KK43:

Bsy olmaz canim bende 12 gun gec yaptiricam bu ay.

Premium banada oyle yapmisti pamperse gectim aktif bebek kullaniyorum

Yazini okuyunca rahatladim bi nebze. Cok tesekkurler. Walla oyle stres oldumki bugun durduk yere agladim oturup hungur hungur. Tabiki dunyanin sonu degil ama bi stres icinde oldum. Sagdigimida kabul etmiyo , mamada kabul etmiyo diye caresizlige dustum. İnsallah duzelir. Seninki suan tam olarak kac aylik ve ne kadar sure emiyo ?

Canim sallanan koltukta denedim 3 dk emdi ama 10 dk ugrastim. Ayaga kalktigimda koltukta sallanmaktan yere dusuyoduk ikimizde basim cok donmus. Yatak odasina goturdum uzandim oyle werdim gece yaptigim gbi. Bir iki cekti uyuyakaldi. Sutumu sagdim yine icmedi. Yanlis bsy ama biberonun ucuna mandalin bile surdum azcik yeterki alsin diye kabul etmedi :KK43: insallah gecici bsydir

Canim 10 gunde 200 gr almis. Doktor az oldugunu soyledi :KK43:

Benim oğlum b
ara sor istersen. yıkandıktan sonra meme arıyor. geçen yogurt tattırdım sevdi daha istedi. azcık Memişe sürdüm o gazla süt içti. odada oyuncak tv veya bişi dikkatini çekerse onla ilgileniyor içmiyor
Benim oğlum beş kasımda altı ayına girecek . İki aylıktı memeyi reddettiğinde bir ay kadar uğraştım ama bu süreç geçiçi on beş gün kadar veya daha azda sürüyormuş ıykuya geçerken uykusu arada veya uyanırken normal emer . Eğer emzik kullanıyorsa emziği ver onu emerken hemen çek memeni ver o zamanda alıyor. Ayakta gezinerek hatta şarkı söyleyerek emzirebilirsin kendini strese sokma . Bu arada rezene sallama çayı iç daha çok süt yapıyor ve bebeğin o kadar zamanda daha çok süt akır. Benimkide en fazla beş dakika emiyor şuan . İçini ferah tut bı süreç geçici herşey normale dönüyor. Benim oğlum çığlıkçığlığa kalıp ağlıyor ve asla almıyordu meme düşün ki çok şükür biz atlattık sende atlatırsın inşallah. Ha bide bol dua et eğer durumun varsa sadaka verebilirsin .

Merhaba kızlar bugün aşımız o olduk 4 ay 1 haftalığız şükür sorun olmadı şuan uyuyor maşallah Ateş falan çıkmadı inş gecemiz güzel geçer kilomuz 7950 66 cm boyumuz kan ilacına başladık 7 damla vermemi söyledi hemşire bugün tek sefer de verdim sorun çıkmadı kusmadı da tadını sevdi benim kızım çok istekli ağzına kaşıkla birşeyler verilince gülüyor :KK66:
Cnm doktor kan ilacini tek seferde verirsen kabizlik yapabilir dedi. En azindan gunde iki kere ver dedi

Benim oğlum b

Benim oğlum beş kasımda altı ayına girecek . İki aylıktı memeyi reddettiğinde bir ay kadar uğraştım ama bu süreç geçiçi on beş gün kadar veya daha azda sürüyormuş ıykuya geçerken uykusu arada veya uyanırken normal emer . Eğer emzik kullanıyorsa emziği ver onu emerken hemen çek memeni ver o zamanda alıyor. Ayakta gezinerek hatta şarkı söyleyerek emzirebilirsin kendini strese sokma . Bu arada rezene sallama çayı iç daha çok süt yapıyor ve bebeğin o kadar zamanda daha çok süt akır. Benimkide en fazla beş dakika emiyor şuan . İçini ferah tut bı süreç geçici herşey normale dönüyor. Benim oğlum çığlıkçığlığa kalıp ağlıyor ve asla almıyordu meme düşün ki çok şükür biz atlattık sende atlatırsın inşallah. Ha bide bol dua et eğer durumun varsa sadaka verebilirsin .
sağol cnm tavsiye için bn diğer arkadaşa fikir olsun diye yazdım şükür dikkati dağılsa odaya gidiyorum emiyor. yatak odasında eşya yok oyuncakta götürmüyorum.

Cnm banada hbr verirmisin benimkide gecti sanirim

Bana dr. Hafif degil yumusak bir hamuru yogurur gibi bastir ogustur demisti yani ayarini sen anlamissindir biraz bastirmak gerekiyomus
tetanoz 3. doz için tarihim 9.ayın 30 uydu. bugün gittim 10. ayın 28 i. yapabiliriz dedi 3. dozu yaptı. 4. doz tam bir sene sonra dedi 28.10.2016 ben ajandama not aldım. daha önce konuşmuştuk 5 doz tamamlanırsa bir daha ömür boyu yaptırmamıza gerek kalmayacak

Evet cok sukur ates falan olmadi canm ama ilk dozda olmusdu
İlk dozda aynı zamanda verem de olmuşlardı ya oymuş ateş yapan
Kizlar kan ilaci niye bebeklere veriliyor kan testi yapilib oylemi karar verildi?
Ihtiyaci olmadan verilmemeli diye dusunuyorum
D vitaminini biliyoruz sutten bebege gecmiyor artik gunes de yok takviye yapmak lazim ama kan ilacini ihtiyaci varsa alinmali diye biliyorum
bende sordum canım test yapılmadan neden veriyosunuz die doktora, test 9. Aydan önce yapılmaz. Bir de çok emen bir bebek olduğu için zaten yüksek ihtimal kansızlık vardır dedi

Cnm doktor kan ilacini tek seferde verirsen kabizlik yapabilir dedi. En azindan gunde iki kere ver dedi
aaa bize söylemediler h öyle bişeeey

Kayinvalideme yemege davetliydik yine kizim ayni seyi yapti bana:KK43: gittik yarim saat süren bi ağlama krizi..... ve yine yemeden geri donduk arabada uyutabildim. Eve geldik:(( nden boyle ya bendemi bi eksiklik var bnm yuzumdenmi offf:(

Back