2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar selam inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir. Biz bugün doktora gittik kilo 7400 boy 66 . Sağlık ocağındakinden farklı . Hemşire düzgün ölçemiyor galiba. Neyse kilomuz gayet iyiymiş bundan sonra 300 ve 600 arası kilo alır dedi daha fazla alırsa iyi olmaz dedi sallayarak uyutmayı sordum hiç sağlıklı değil dedi memede uyuması daha iyi dedi kulakları için gliserin önerdi diş kaşıntısı için dentinox jel önerdi artık çok yatırmayın kucağınızda otursun dedi yuruteçe kesinlikle yasak dedi onermedi. Ayakları henüz yere basmasın dedi çarpık olurmuş bacakları. Gece iyi uyuması içinde gunduz 1 ve 4 arası uyut dedi akşam 9 a kadar uyumasın 9 da uyut dedi sabah uykuyu onermedi ayrıca uyutmak içinde zorlama dedi uykusu gelince uyusun dedi . Aşıdan dolayı geçen hafta biraz sıkıntı yaşadık. Ayrıca artık değişik sesler çıkartabilir dedi kendi sesini keşfetmeye başlayacak dedi

Kızlar iyi akşamlar öncelikle benimde oğlusun altını değiştirirken karnında isilik gibi kızarıklık vardı neden acaba yanı sıcak da değil ki bilemedm Eki Görüntüle 1668916

1 le 4 arası uzun uyursa 9 a kadar durur benimki gibiyse başlar çığlık atmaya. Uykusu gelince 5 dk bile oyalayamoyoruz . Ama anca 15 dk uyuyo :/

1 le 4 arası uzun uyursa 9 a kadar durur benimki gibiyse başlar çığlık atmaya. Uykusu gelince 5 dk bile oyalayamoyoruz . Ama anca 15 dk uyuyo :/

Canım
Benim bebeğimin uyku saati çok farklı biz 2,saat uyanıksak 2,saat uyuyoruz geçen hafta aşıdan dolayı çok uyuyamadık gunduz çıldırmak uzereydim bende yeni bişey geliştirdim onu uyuturken kendimde uyuyorum galiba aşı doneminde beni yanında istedi beraber 4 saat uyuduk beraber sizde bi deneyin emzirirken uyutun yanında uzanın dinlenin sizi yanında hissetsin bundan sonra uyuyamadığı zaman aynı taktiği uyguluycam

ZelisAltu canım bizde 4ay 1 haftalığız doktor bana da ek gıda veya mama için bir ay daha bekleyelim dedi oturma içinde kucağınızda oturtun dedi koltuğa vs tek oturtmayın dedi bende oturma minderi dikmiştim onun için bir ay daha bekleyeceğim uykusu içinde eğer bu ay uyku duzenimiz değişirse doktorun dediğini uyguluyacAğım

Son düzenleme:
Evet canimm azalicakmis kilo alimi Banada sağ. Ocağında ebe haftada 125gr almasını bekleriz normal olanı bu dedi..

Bu bilgiler icin tesekkur.ne kadar yanliş yapmisim oğluma 29 ekimde tam 5 ayini doldurcak benimki.ayakta durdurulmayi ve yürütülmeyi cok seviyo yürürken guluyo diye durmadan yurutuyodum yazini okuyunca cok uzuldum.benimki de bu ay 400 gr aldi kendi tartimla tabii.yarin saglik ocagina ölçume götüreyim ben de.dr muz 5. Ayda getirmene gerek yok dedi.

Canım bende arada bir bastırıyordum çevremdekiler bastır diyordu alışsın diyordu kime inanacağımı bende şaşırdım ama duşununce bazı yetişkinlerdeki çarpık bacak acaba ayaklarını erken bastırmaklamı alakalı diye düşünüyorum ben artık doktorun dediğini yapcam her bebek bir olmuyor bebeğimi en iyi ben ve doktorumuz biliyor

Ta
Tabiki .bunu duyduktan sonra ben de artik bastirmam.

Bizde dun doktora gittik. Şükür cigerlerde bisey yok ama burun tikali. Bi deniz suyu aldik bizde. Gerçekten para tuzagi. 40tl verdik suya...

Uykusuzlugu sordum dr normal artik dis problemleri başlıyor dedi.

Bi de demir ilacini kac damla veriyorsunuz siz? Saglik ocağı 4damla yazmis. Doktor sabah 3 aksam 3 dedi.

Kilomuz 6500gr olmuş. 4 ay 20 günlüğüz

canım kilosu kadar verwcekmişiz, senin 6bçk kiloymuş ya 6-7 damla vereceksin. İstersen birer birer gün içinde istediğin zaman verebilirmişsin, ben hepsîni tek seferde veriyorum, üstüne de ıhlamurveriyorum ağzı temîzlensin, dişleri çürük çıkmasın diye

biberonla verdi cnm.

merhaba size birşey danışmak istiyorum doktora gittiğimde 6 buçuk haftalık hamile olmam gerekiyordu hatta kalbini duyarım diye düşünüyorum fakat doktor keseyi gördü boyunun 4.56 mm olduğunu bunun 4 haftadan büyük olamayacağını söyledi yani 2 hafta kadar tarihlerde gerilik var başına böyle birşey gelen varmı çok korktum açıkçası :/

Çoğumuz adet tarihimize gore hesaplarız ama Dollenme zamanı 4 hafta olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…