- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.381
Kızlar iyi akşamlar öncelikle benimde oğlusun altını değiştirirken karnında isilik gibi kızarıklık vardı neden acaba yanı sıcak da değil ki bilemedm Eki Görüntüle 1668916
1 le 4 arası uzun uyursa 9 a kadar durur benimki gibiyse başlar çığlık atmaya. Uykusu gelince 5 dk bile oyalayamoyoruz . Ama anca 15 dk uyuyo :/Kızlar selam inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir. Biz bugün doktora gittik kilo 7400 boy 66 . Sağlık ocağındakinden farklı . Hemşire düzgün ölçemiyor galiba. Neyse kilomuz gayet iyiymiş bundan sonra 300 ve 600 arası kilo alır dedi daha fazla alırsa iyi olmaz dedi sallayarak uyutmayı sordum hiç sağlıklı değil dedi memede uyuması daha iyi dedi kulakları için gliserin önerdi diş kaşıntısı için dentinox jel önerdi artık çok yatırmayın kucağınızda otursun dedi yuruteçe kesinlikle yasak dedi onermedi. Ayakları henüz yere basmasın dedi çarpık olurmuş bacakları. Gece iyi uyuması içinde gunduz 1 ve 4 arası uyut dedi akşam 9 a kadar uyumasın 9 da uyut dedi sabah uykuyu onermedi ayrıca uyutmak içinde zorlama dedi uykusu gelince uyusun dedi . Aşıdan dolayı geçen hafta biraz sıkıntı yaşadık. Ayrıca artık değişik sesler çıkartabilir dedi kendi sesini keşfetmeye başlayacak dedi
Kızlar selam inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir. Biz bugün doktora gittik kilo 7400 boy 66 . Sağlık ocağındakinden farklı . Hemşire düzgün ölçemiyor galiba. Neyse kilomuz gayet iyiymiş bundan sonra 300 ve 600 arası kilo alır dedi daha fazla alırsa iyi olmaz dedi sallayarak uyutmayı sordum hiç sağlıklı değil dedi memede uyuması daha iyi dedi kulakları için gliserin önerdi diş kaşıntısı için dentinox jel önerdi artık çok yatırmayın kucağınızda otursun dedi yuruteçe kesinlikle yasak dedi onermedi. Ayakları henüz yere basmasın dedi çarpık olurmuş bacakları. Gece iyi uyuması içinde gunduz 1 ve 4 arası uyut dedi akşam 9 a kadar uyumasın 9 da uyut dedi sabah uykuyu onermedi ayrıca uyutmak içinde zorlama dedi uykusu gelince uyusun dedi . Aşıdan dolayı geçen hafta biraz sıkıntı yaşadık. Ayrıca artık değişik sesler çıkartabilir dedi kendi sesini keşfetmeye başlayacak dedi[
slm canım iyiyiz şükür..kaç aylık bebiişin biz 4 ay 1 haftalık olduk yarın aşımız var kilomuz 7730 65 cm di doktor kesinlikle mama ve. Ek gıda önermedi cok iyi dedi.dişler fena kaşınıyor oturmayı doktor önermedi 5. Ayı bekle dedi...aynen bugün gündüz fazla uyudu kızım banyo yaptırmıştım şuan sürekli uyanıyor tekrar uyutuyorum ama emzırmıyorum her uyandığında..
Katiliyorum uzun uyursa olur 4 ile 9 arasinda kaç saat var dayanamazlar yazik1 le 4 arası uzun uyursa 9 a kadar durur benimki gibiyse başlar çığlık atmaya. Uykusu gelince 5 dk bile oyalayamoyoruz . Ama anca 15 dk uyuyo :/
1 le 4 arası uzun uyursa 9 a kadar durur benimki gibiyse başlar çığlık atmaya. Uykusu gelince 5 dk bile oyalayamoyoruz . Ama anca 15 dk uyuyo :/
Evet canimm azalicakmis kilo alimi Banada sağ. Ocağında ebe haftada 125gr almasını bekleriz normal olanı bu dedi..Kızlar doktor a gittik bugün kaka tahlili verdik ayın 2 sinde 5 ay olcak biz 1 hfta erken gittik çok kilo almamış kızım 300 gram almış. Bundan sonra az mi alacaklar acaba.yoksa bnmki her emmeden sonra kaka yptigi için mi alamadı anlamadım
Bu bilgiler icin tesekkur.ne kadar yanliş yapmisim oğluma 29 ekimde tam 5 ayini doldurcak benimki.ayakta durdurulmayi ve yürütülmeyi cok seviyo yürürken guluyo diye durmadan yurutuyodumKızlar selam inşallah bebişleriniz ve siz iyisinizdir. Biz bugün doktora gittik kilo 7400 boy 66 . Sağlık ocağındakinden farklı . Hemşire düzgün ölçemiyor galiba. Neyse kilomuz gayet iyiymiş bundan sonra 300 ve 600 arası kilo alır dedi daha fazla alırsa iyi olmaz dedi sallayarak uyutmayı sordum hiç sağlıklı değil dedi memede uyuması daha iyi dedi kulakları için gliserin önerdi diş kaşıntısı için dentinox jel önerdi artık çok yatırmayın kucağınızda otursun dedi yuruteçe kesinlikle yasak dedi onermedi. Ayakları henüz yere basmasın dedi çarpık olurmuş bacakları. Gece iyi uyuması içinde gunduz 1 ve 4 arası uyut dedi akşam 9 a kadar uyumasın 9 da uyut dedi sabah uykuyu onermedi ayrıca uyutmak içinde zorlama dedi uykusu gelince uyusun dedi . Aşıdan dolayı geçen hafta biraz sıkıntı yaşadık. Ayrıca artık değişik sesler çıkartabilir dedi kendi sesini keşfetmeye başlayacak dedi
Bu bilgiler icin tesekkur.ne kadar yanliş yapmisim oğluma 29 ekimde tam 5 ayini doldurcak benimki.ayakta durdurulmayi ve yürütülmeyi cok seviyo yürürken guluyo diye durmadan yurutuyodumyazini okuyunca cok uzuldum.benimki de bu ay 400 gr aldi kendi tartimla tabii.yarin saglik ocagina ölçume götüreyim ben de.dr muz 5. Ayda getirmene gerek yok dedi.
Tabiki .bunu duyduktan sonra ben de artik bastirmam.Canım bende arada bir bastırıyordum çevremdekiler bastır diyordu alışsın diyordu kime inanacağımı bende şaşırdım ama duşununce bazı yetişkinlerdeki çarpık bacak acaba ayaklarını erken bastırmaklamı alakalı diye düşünüyorum ben artık doktorun dediğini yapcam her bebek bir olmuyor bebeğimi en iyi ben ve doktorumuz biliyor
canım kilosu kadar verwcekmişiz, senin 6bçk kiloymuş ya 6-7 damla vereceksin. İstersen birer birer gün içinde istediğin zaman verebilirmişsin, ben hepsîni tek seferde veriyorum, üstüne de ıhlamurveriyorum ağzı temîzlensin, dişleri çürük çıkmasın diyeBizde dun doktora gittik. Şükür cigerlerde bisey yok ama burun tikali. Bi deniz suyu aldik bizde. Gerçekten para tuzagi. 40tl verdik suya...
Uykusuzlugu sordum dr normal artik dis problemleri başlıyor dedi.
Bi de demir ilacini kac damla veriyorsunuz siz? Saglik ocağı 4damla yazmis. Doktor sabah 3 aksam 3 dedi.
Kilomuz 6500gr olmuş. 4 ay 20 günlüğüz
biberonla verdi cnm.Gece yanimda yatiriyorum canim. Emsinde nasil emerse emsin. Cok zormus istahsiz cocukhep az emiyodu cok azaldi . Bugun avm ye gittik 3.5 saat boyunca emmedi yolda 5 dk emdi. Avm de denedim ciglik cigliga agladi. Benimde gozlerim kizardi kendimi sıkmaktan uzulmekten
Biberonla mi wermis annen canim. Ah ah biberonu biraz alsa gece en azindan karni doyar. Walla ister istemez stres yapar oldum. Bugun aynaya baktim dikkatli gozlerim kizarmis
Bende cok ac birakiyodum kendimi. Artik dikkat edicem. Kilo umrumda degil şu saatten sonrane bulursam yiyorum 2 gundur. Mamayida almiyo alsa azda olsa werirdim karni doysun ;(
Yine 3 dk emdi kasikla werdim 2 kasik icti suan agzi kitlibiberonla verdi cnm.
Yaaaaa masallah benimkilede surekli konusuyorum ama tik yok yaa
merhaba size birşey danışmak istiyorum doktora gittiğimde 6 buçuk haftalık hamile olmam gerekiyordu hatta kalbini duyarım diye düşünüyorum fakat doktor keseyi gördü boyunun 4.56 mm olduğunu bunun 4 haftadan büyük olamayacağını söyledi yani 2 hafta kadar tarihlerde gerilik var başına böyle birşey gelen varmı çok korktum açıkçası :/
Çoğumuz adet tarihimize gore hesaplarız ama Dollenme zamanı 4 hafta olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?