How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kzlr oglumun burnu tikanmss okynus suymu alayimm.. Gorunurde bsey yok ama uyurkn hirliyoo
Okyanus suyu için daha küçük canım.serum fizyolojik al eczaneden iki burnunada sık 2 3 dk bekle yumuşadıktan sonra sümüğünü çek.kızlar artık petekler yanacağı için evde nem oranı düşecek ve bebeklerin burnu kuru tıkanacak.soğuk buhar en iyisidir.nem ölçer almak lazım aslında.burunlarını nemli tutmak lazım.

Benim bidik gece saat başi kalkti 3 e kadar sonra serum fizyolojik sıktim altini değiştirdim 4.30 dan 8 e kadar uyudu sıkintilari burun mu acaba

Kızları. Nem ölçerin pek bi faydası yok gibi bende ikitane var medifine nin ayrı odalarda ikisininde nem oranı farklı biri %67 diğeri %85 anlamadım gitti yanyana koyunca da aynı değerde kalıyor eşitlenmiyor dun oğlum gece 2 buçukta ağla ağla mahvoldu nefes alamıyordu serum sıktım burnuna birde nemlendirici sprey zor düzeldi okaliptüs diye bi yağ varmış ondan alıcam bu hafta sıcak suya veya yastığına damlatmamız yeterliymiş hiç duyanınız oldu mu acaba

Benim kizda gece en az 20defa kalkmistir. Burnu tikaliydi ondanmi acaba. Cok huzursuzdu. Bugun acil cocuk doktoruna götüreceğim. Usuttu sanirim...

kelebekcik34 kelebekcik34 cnm üzülme. Donem donem.sut azalabiliyor. Bnm de bi ara cok azdi. Sadece sutu arttiran seyler degil. Karnima durmadan tika basa doldurdum sutum arrti. Gun biyu hic ac kalmamamk lazim. Diyorum ama yapiyormuyum. Hayor malesefff. Uzulme mama vermeye calis baslarda kusabilir ama sen zorla. Tutar inşallah

Benim kizda gece en az 20defa kalkmistir. Burnu tikaliydi ondanmi acaba. Cok huzursuzdu. Bugun acil cocuk doktoruna götüreceğim. Usuttu sanirim...

kelebekcik34 kelebekcik34 cnm üzülme. Donem donem.sut azalabiliyor. Bnm de bi ara cok azdi. Sadece sutu arttiran seyler degil. Karnima durmadan tika basa doldurdum sutum arrti. Gun biyu hic ac kalmamamk lazim. Diyorum ama yapiyormuyum. Hayor malesefff. Uzulme mama vermeye calis baslarda kusabilir ama sen zorla. Tutar inşallah
Offf gece çok kalkiyorlar valla sersem gibiyim 2 aylikken ne iyiymiş

Cnm doktora sordum telefonda kaka sayiniz artmış yesil kaka da yapıyorsa dedi getir tahlil yapalım dedi. Goturcez yarin bakalım ne dicek mahfoldu çocuk yaa
Bende sormuştum bana mukus kan kusma ateş olmadığı sürece sorun olmaz dedi bizimki genelde sarı en az 2 bazende 5 6 kez yapıyor .. geçmiş olsun canım İNŞALLAH bişey cikmaz

Okyanus suyu için daha küçük canım.serum fizyolojik al eczaneden iki burnunada sık 2 3 dk bekle yumuşadıktan sonra sümüğünü çek.kızlar artık petekler yanacağı için evde nem oranı düşecek ve bebeklerin burnu kuru tıkanacak.soğuk buhar en iyisidir.nem ölçer almak lazım aslında.burunlarını nemli tutmak lazım.
Soğuk buhar makinesini tavsiye etmedi benim doktorum, şimdilik ketılda su kaynat, kaloriferler yanınca da üstüne su koyarsın dedi

Benim bidik gece saat başi kalkti 3 e kadar sonra serum fizyolojik sıktim altini değiştirdim 4.30 dan 8 e kadar uyudu sıkintilari burun mu acaba
evet o çok rahatlatıyo. Ama benimki nefret ediyo görünce bile başını çevirmeye başlıyo. Gece sıkınca da ağlıyo :( sonrasında rahatlıyo ama ne bilim sevmiyo bebem yaa

kelebekcik34 kelebekcik34 canim ayni seyleri yasiyoruz benim de oglum tipatip aynilarini yapti bugun. Emmedi bi iki dakka tuttuysa da bi sure sonra emdigini cikardi, ben pirinc unu ve nisastadan muhallebi yaptim verdim simdi biraz bastirdi galiba midesini cikarmadi onu sonra da ayakta geze geze emzirdim onu mu istiyomus ne emdi biraz o emince geldi sut. Dolu dolu degil yine yumusak ama var sut. Zaten bi sure sonra yumus yumus olabilirmis goguslerimiz alistigi icinmis artik. Az diye dusunme canim emziremiyosan sag dolaba koy. Acikirsa verirsin almazsa buzluga at ama mutlaka sag. Bosaltana kadar iyice sag. Yemek yemekten sonra en onemli sey bu. Cunku gogusler ihtiyac kadarini uretiyomus.. Bosalirsa gogus, bu cocuk ac hemen sutu yenilemeliyim diye sinyal gonderiyomus beyin.

Kızlar dün gündüz oğlum sık sık uyudu , toplamda nerdeyse 5 saati buldu ilk kez. Nası rahattım, tüm gün bana kalmış gibi oldu. Sonra akşam uyku saatinde yine mızırdandı uyuttum, tabi ben gayet keyifliymiş oturup çay içtik annemlerle felan. Gece 1 de bi uyandı, uykusunu öyle bi almışki bidaha uyutana kadar saatler geçti anam ağladı :/ gece uyuyamamak daha çok koydu bana, gündüz yediğim hurmalar gece tırmaladı yani :)) artık istemiyorum gündüz uyumasını, gece 6 saat uyuyum toplamda o bana yeter

Prof.Dr.Ahmet rasim küçük usta nin serum fizyolojik hakkındaki yazısını okudunuz mu kızlar

Kızlar dün gündüz oğlum sık sık uyudu , toplamda nerdeyse 5 saati buldu ilk kez. Nası rahattım, tüm gün bana kalmış gibi oldu. Sonra akşam uyku saatinde yine mızırdandı uyuttum, tabi ben gayet keyifliymiş oturup çay içtik annemlerle felan. Gece 1 de bi uyandı, uykusunu öyle bi almışki bidaha uyutana kadar saatler geçti anam ağladı :/ gece uyuyamamak daha çok koydu bana, gündüz yediğim hurmalar gece tırmaladı yani :)) artık istemiyorum gündüz uyumasını, gece 6 saat uyuyum toplamda o bana yeter
Gündüz iyi uyuyan çocuk gece de iyi uyur diyorlar bir de

Serum fizyolojik 1 litre suda 9 gr bildiğimiz sofra tuzunun çözunmesiymis.eczanelerde aldığınız şey tamamen para tuzağı diyor.
Aynen öyle cnm ben burnu tıkandığı Zaman sütümden biraz çay kaşığına sağıp burnuna akıtıyorum çok iyi geliyor

İnşallah cnm. Senin makine ne marka. Benim makinenin motorundan sesler geliyordu gücü de azalmıştı gittim yenisini verdiler makine bile dayanamadı bu kadar sağmaya.
Benimki avent.memnunum ama elimle sıkıyorum göğsümü aynı zamanda daha hızlı ve çok aksın diye

Back