- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.341
Aynen biraz daha dayansak 6 aya kadar sonrasında bu kadar yormaz..
Normal bnce cnmBenimki de sulu kaka yapiyor günde bir ya da iki defa normal mi
Okyanus suyu için daha küçük canım.serum fizyolojik al eczaneden iki burnunada sık 2 3 dk bekle yumuşadıktan sonra sümüğünü çek.kızlar artık petekler yanacağı için evde nem oranı düşecek ve bebeklerin burnu kuru tıkanacak.soğuk buhar en iyisidir.nem ölçer almak lazım aslında.burunlarını nemli tutmak lazım.Kzlr oglumun burnu tikanmss okynus suymu alayimm.. Gorunurde bsey yok ama uyurkn hirliyoo
Offf gece çok kalkiyorlar valla sersem gibiyim 2 aylikken ne iyiymişBenim kizda gece en az 20defa kalkmistir. Burnu tikaliydi ondanmi acaba. Cok huzursuzdu. Bugun acil cocuk doktoruna götüreceğim. Usuttu sanirim...
kelebekcik34 cnm üzülme. Donem donem.sut azalabiliyor. Bnm de bi ara cok azdi. Sadece sutu arttiran seyler degil. Karnima durmadan tika basa doldurdum sutum arrti. Gun biyu hic ac kalmamamk lazim. Diyorum ama yapiyormuyum. Hayor malesefff. Uzulme mama vermeye calis baslarda kusabilir ama sen zorla. Tutar inşallah
Bende sormuştum bana mukus kan kusma ateş olmadığı sürece sorun olmaz dedi bizimki genelde sarı en az 2 bazende 5 6 kez yapıyor .. geçmiş olsun canım İNŞALLAH bişey cikmazCnm doktora sordum telefonda kaka sayiniz artmış yesil kaka da yapıyorsa dedi getir tahlil yapalım dedi. Goturcez yarin bakalım ne dicek mahfoldu çocuk yaa
Soğuk buhar makinesini tavsiye etmedi benim doktorum, şimdilik ketılda su kaynat, kaloriferler yanınca da üstüne su koyarsın dediOkyanus suyu için daha küçük canım.serum fizyolojik al eczaneden iki burnunada sık 2 3 dk bekle yumuşadıktan sonra sümüğünü çek.kızlar artık petekler yanacağı için evde nem oranı düşecek ve bebeklerin burnu kuru tıkanacak.soğuk buhar en iyisidir.nem ölçer almak lazım aslında.burunlarını nemli tutmak lazım.
evet o çok rahatlatıyo. Ama benimki nefret ediyo görünce bile başını çevirmeye başlıyo. Gece sıkınca da ağlıyoBenim bidik gece saat başi kalkti 3 e kadar sonra serum fizyolojik sıktim altini değiştirdim 4.30 dan 8 e kadar uyudu sıkintilari burun mu acaba
Okumadim ne diyorProf.Dr.Ahmet rasim küçük usta nin serum fizyolojik hakkındaki yazısını okudunuz mu kızlar
Gündüz iyi uyuyan çocuk gece de iyi uyur diyorlar bir deKızlar dün gündüz oğlum sık sık uyudu , toplamda nerdeyse 5 saati buldu ilk kez. Nası rahattım, tüm gün bana kalmış gibi oldu. Sonra akşam uyku saatinde yine mızırdandı uyuttum, tabi ben gayet keyifliymiş oturup çay içtik annemlerle felan. Gece 1 de bi uyandı, uykusunu öyle bi almışki bidaha uyutana kadar saatler geçti anam ağladı :/ gece uyuyamamak daha çok koydu bana, gündüz yediğim hurmalar gece tırmaladı yani :)) artık istemiyorum gündüz uyumasını, gece 6 saat uyuyum toplamda o bana yeter
Serum fizyolojik 1 litre suda 9 gr bildiğimiz sofra tuzunun çözunmesiymis.eczanelerde aldığınız şey tamamen para tuzağı diyor.Okumadim ne diyor
Aynen öyle cnm ben burnu tıkandığı Zaman sütümden biraz çay kaşığına sağıp burnuna akıtıyorum çok iyi geliyorSerum fizyolojik 1 litre suda 9 gr bildiğimiz sofra tuzunun çözunmesiymis.eczanelerde aldığınız şey tamamen para tuzağı diyor.
Benimki avent.memnunum ama elimle sıkıyorum göğsümü aynı zamanda daha hızlı ve çok aksın diyeİnşallah cnm. Senin makine ne marka. Benim makinenin motorundan sesler geliyordu gücü de azalmıştı gittim yenisini verdiler makine bile dayanamadı bu kadar sağmaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?