- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.321
teşekkür ederim canım kalça eklemlerimde iltihap var uzun süreli ilaç kullanmam gerekiyoCanim oncelikle cok gecmis olsun, ozel olmazsa rahatsizligin ne soylemek ister misin ? Uzme kendini yawrun 4.5 ay emmis cok sukur. Biberon degistir belki baska biberon alir. Formul mamalardan ver. Ek gidaya da geciceksin galiba. Elma, havuc, kabak , armut ve patates verebilirsin.
Doktorun ne diyor canim bazi bebeklerde sütü reddetme olabiliyormuş ondan mi oluyor acabaKizlar. Cok uzgunum. Goguslerimi 4-5 gundur yumusak hissediyodum. Dun aksam sagim dedim. Bi baktim 20 ml cikti soldan. Bugunde ikisini sagdim 30 ml cikti. Moralim cok bozuk emmek istemiyo oglum. Hatirlarsaniz 5 dk emiyodu benimki oldum olasi simdi 3 dk emiyo bazen, atiyo kendini arkaya emmek istemiyo. Incir kompostosu yaptim elmasuyu rezene 4 lt su. Hepsini iciyorum cici bebede aldim yiyorum badem falanda. Ne yapim ne yapmaliyim bi fikir werin. Sagdigimi biberonla werdim almiyo oguruyo. Sutumun tadina baktim ayni. Nolacak oglumun hali???
Geçmiş olsun çok.ben günde 6 kere falan sağıyorum.sabah 7,öğlen 12,öğleden sonra 3 akşam 7,gece 11,birde 5 gibi sabaha karşı.artık takatim kalmadı sağmaya.makinayı kırasım geliyor.bebişlerimiz yesin gerçi yeterki
Aynen biraz daha dayansak 6 aya kadar sonrasında bu kadar yormaz..Ben de günde 5 kere sağıyorum ama aynı senin gibi daha takatim kalmadı gündüz yine neyse de gece ve sabaha karşı sağmak çok zor çokkk.
Allah sifa wersin canim. Uzme kendini.K
teşekkür ederim canım kalça eklemlerimde iltihap var uzun süreli ilaç kullanmam gerekiyo
Doktor az emdigini biliyo ama sutumun az oldugunu bilmiyo. Yarin yada pazartesi telfn acicam. Sutu niye reddediyolarmis kiDoktorun ne diyor canim bazi bebeklerde sütü reddetme olabiliyormuş ondan mi oluyor acaba
Peki ağliyor mu açliktan karni toktur bazi bebekler istemiyormu§ anne sütü 4.aydan sonra özellikle kulak iltihabi olabilir mi ağridan emmiyordurAllah sifa wersin canim. Uzme kendini.
Doktor az emdigini biliyo ama sutumun az oldugunu bilmiyo. Yarin yada pazartesi telfn acicam. Sutu niye reddediyolarmis kieşimde kostu gitti mama aldi Sma . Onuda kabul etmiyo. Aç yasiyo aglicam artik
soğan, dereotu, semizotu çok süt yapıyo. Senin şuan yaptıklarında gayet iyi.. Bir de az mı çok mu die kafaya taktıkça azalıyo, çoğalacak inş die rahat olmaya çalış.. Canım bide 2-3 gündür oğlumda da öğürme başladı, arada bi öğürüyo, o an üstüne gitmeyip 5 dk sonra tekrar deniyorumKizlar. Cok uzgunum. Goguslerimi 4-5 gundur yumusak hissediyodum. Dun aksam sagim dedim. Bi baktim 20 ml cikti soldan. Bugunde ikisini sagdim 30 ml cikti. Moralim cok bozuk emmek istemiyo oglum. Hatirlarsaniz 5 dk emiyodu benimki oldum olasi simdi 3 dk emiyo bazen, atiyo kendini arkaya emmek istemiyo. Incir kompostosu yaptim elmasuyu rezene 4 lt su. Hepsini iciyorum cici bebede aldim yiyorum badem falanda. Ne yapim ne yapmaliyim bi fikir werin. Sagdigimi biberonla werdim almiyo oguruyo. Sutumun tadina baktim ayni. Nolacak oglumun hali???
geçmiş olsun annesi, iltihap önemli tabi, bian önce iyileş inş. Onun sütten çok sağlıklı bi anneye ihtiyacı var üzülme tatlım maşallah bugüne kadar emzirmişsin şükürK
teşekkür ederim canım kalça eklemlerimde iltihap var uzun süreli ilaç kullanmam gerekiyo
Persembe gunu doktordaydik bakti kulaginaPeki ağliyor mu açliktan karni toktur bazi bebekler istemiyormu§ anne sütü 4.aydan sonra özellikle kulak iltihabi olabilir mi ağridan emmiyordur
Canim Bugun walla ayakta emzirmeye calistim olmadi. Yayli koltuklar warya hani bi ileri bi geri onda werdim anca 3 dk. Bende haliyle hepten stres oldumsoğan, dereotu, semizotu çok süt yapıyo. Senin şuan yaptıklarında gayet iyi.. Bir de az mı çok mu die kafaya taktıkça azalıyo, çoğalacak inş die rahat olmaya çalış.. Canım bide 2-3 gündür oğlumda da öğürme başladı, arada bi öğürüyo, o an üstüne gitmeyip 5 dk sonra tekrar deniyorum
geçmiş olsun annesi, iltihap önemli tabi, bian önce iyileş inş. Onun sütten çok sağlıklı bi anneye ihtiyacı var üzülme tatlım maşallah bugüne kadar emzirmişsin şükür
Canima Allah sifa versin üzme canını. 4 bck ay emmis i kadar kismeti demekki. Zaten ek gıdaya baslayacaksin üzülme bebeğinin sana ihtiyacı varr yoğurt ver meyve pureleri ver çorbalardan ver azar azar alistir bebeğiniKızlar malesef rahatsızlığımdan dolayı emzirmeyi kesmem gerekiyo kızım dört buçuk aylık nasıl kesicem biberon deniyoruz almıyo ne yapmalıyım ne yedirmeliyim çok zor durumdayım dualarınız eksik etmeyin
dış mi acaba cnm ya baya zorlandiniz yaa gecsebir an önceBugun cok inledi yavrum uykuya dalamadi benide oturtmadi hic tam 4 saat ayakta gezindim o gogsume yasladi basini inledi durdu... Yine calpol verdim belim koptu sirtim tutuldu. Gaz mi dis mi anlamiyorum nolucak boyle ..
Cnm stres yapma sakin bu aralar bnm kizimda az emmeye başladı ama acikmiyor fazla hem büyüdüler hemde diş çıkacak artık az emebilirmiş bebekler bu dönemde. Az emdiği için sutumuz az gelebilir. Talep az olunca o kadar uretiyor. Bebislerin ihtiyacına gore sonuçta.Kizlar. Cok uzgunum. Goguslerimi 4-5 gundur yumusak hissediyodum. Dun aksam sagim dedim. Bi baktim 20 ml cikti soldan. Bugunde ikisini sagdim 30 ml cikti. Moralim cok bozuk emmek istemiyo oglum. Hatirlarsaniz 5 dk emiyodu benimki oldum olasi simdi 3 dk emiyo bazen, atiyo kendini arkaya emmek istemiyo. Incir kompostosu yaptim elmasuyu rezene 4 lt su. Hepsini iciyorum cici bebede aldim yiyorum badem falanda. Ne yapim ne yapmaliyim bi fikir werin. Sagdigimi biberonla werdim almiyo oguruyo. Sutumun tadina baktim ayni. Nolacak oglumun hali???
Ben kendimi suclar oldum. Az emiyo diye sagmadim keske sagsamiydim emdikten sonra diyorumCnm stres yapma sakin bu aralar bnm kizimda az emmeye başladı ama acikmiyor fazla hem büyüdüler hemde diş çıkacak artık az emebilirmiş bebekler bu dönemde. Az emdiği için sutumuz az gelebilir. Talep az olunca o kadar uretiyor. Bebislerin ihtiyacına gore sonuçta.
Benimkininde kopek disleri sis. Doktor en zor cikan disler kopek disleri dedi . Yawrum onlarlada cebellesiyoCnm stres yapma sakin bu aralar bnm kizimda az emmeye başladı ama acikmiyor fazla hem büyüdüler hemde diş çıkacak artık az emebilirmiş bebekler bu dönemde. Az emdiği için sutumuz az gelebilir. Talep az olunca o kadar uretiyor. Bebislerin ihtiyacına gore sonuçta.
Bizimde kaka duzenimiz bozuldu az ve sık yapıyor hemen hemen her yemeden sonra yapıyor..Bnmkide birkaç gundur yatakta tepinmeye başladı. Gece kaka yapmayan çocuk kakasina uyanıyor tepine tepine. Acıktı desem emmiyor tepiniyir sadece. Ama öyle böyle değil zor uyutuyorum sonra. Her emmeden sonrada kaka yapıyor dişten mi Acep anlamadım. Bir an önce geçer inşallah
Canım bebek cekmedigi sürece süt yediklerinle çok artmaz ben aylardır uykuda emziriyorum görünce almadı gündüzleri çok emmedi biberon da almadı bende muhallebi ye koydum mamayı zorla müzik açarak cingirak sallayarak dikkatini dağıtarak yedirdim şimdi alıştı yiyor gecede kucagimda yatıyor kipirdadikca memeyi veriyorum emzikgibi emiyor sende uykusundan vermeyi dene..Kizlar. Cok uzgunum. Goguslerimi 4-5 gundur yumusak hissediyodum. Dun aksam sagim dedim. Bi baktim 20 ml cikti soldan. Bugunde ikisini sagdim 30 ml cikti. Moralim cok bozuk emmek istemiyo oglum. Hatirlarsaniz 5 dk emiyodu benimki oldum olasi simdi 3 dk emiyo bazen, atiyo kendini arkaya emmek istemiyo. Incir kompostosu yaptim elmasuyu rezene 4 lt su. Hepsini iciyorum cici bebede aldim yiyorum badem falanda. Ne yapim ne yapmaliyim bi fikir werin. Sagdigimi biberonla werdim almiyo oguruyo. Sutumun tadina baktim ayni. Nolacak oglumun hali???
Ben de hava sıcak diye 2 ince örtü götürdüm doğumda ikisinde sardigim halde 3 4 Dr geldi hepsi" bebek üşür kalın battaniyeye sar" dediler.oda bana sıcak gelmişti ama bebekler 35 ° de yaşamaya alışık olduğundan üşürlermisBenimkinin de suan burnu tikali ondanmiymissabaha karsi sirti benimkininde hafif ter gbi nemliydi. Bebeklerimizi koruyalim diye hastami edicez napicaz hastanede yeni dogum yaptigimdaoda 23 dereceydi ama ben usuyodum bebegiminde elleri soguktu doktor usumez merak etme diyip duruyodu. Demekki oyle dewam ettirseymisiz iyiymis
Kizlar. Cok uzgunum. Goguslerimi 4-5 gundur yumusak hissediyodum. Dun aksam sagim dedim. Bi baktim 20 ml cikti soldan. Bugunde ikisini sagdim 30 ml cikti. Moralim cok bozuk emmek istemiyo oglum. Hatirlarsaniz 5 dk emiyodu benimki oldum olasi simdi 3 dk emiyo bazen, atiyo kendini arkaya emmek istemiyo. Incir kompostosu yaptim elmasuyu rezene 4 lt su. Hepsini iciyorum cici bebede aldim yiyorum badem falanda. Ne yapim ne yapmaliyim bi fikir werin. Sagdigimi biberonla werdim almiyo oguruyo. Sutumun tadina baktim ayni. Nolacak oglumun hali???
geçmiş olsun canım. üzülme canım alışır doğumdan itibaren anne sütü almayan sağlıklı bebekler var.K
üzülme canım stres en büyük etken. emdikçe gelir. bu ara dikkati çok dağılıyor ama acıkınca gene emer. çocuk çok daha kuvvetli emiyor bnm kini anneme bıraktım kısa sürede 120 cc yi içmiş. bn tek memeden 60 cc anca sağıyorum en iyi ihtimal. genelde 10 cc bile zor. fakat çocuk onu emerken çıkarıyom süt akıyor.Allah sifa wersin canim. Uzme kendini.
Doktor az emdigini biliyo ama sutumun az oldugunu bilmiyo. Yarin yada pazartesi telfn acicam. Sutu niye reddediyolarmis kieşimde kostu gitti mama aldi Sma . Onuda kabul etmiyo. Aç yasiyo aglicam artik
Cnm doktora sordum telefonda kaka sayiniz artmış yesil kaka da yapıyorsa dedi getir tahlil yapalım dedi. Goturcez yarin bakalım ne dicek mahfoldu çocuk yaaBizimde kaka duzenimiz bozuldu az ve sık yapıyor hemen hemen her yemeden sonra yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?