- 25 Ağustos 2015
- 290
- 279
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.061
4 aylik ek gida için erken değil miBiz geldik boyu 2 santim uzamis bas cevresi 2 cm 1 kilo almis demir ilaci verdi bingildagina bakti tam kapanmamis dedi ek gidaya basla dedi emzirmiyorum diye yogurt meyve puresi bide sebze corbasi yap ama icine tuz koyma dedi bi iki damla zeytin yagi koy dedi bizden boyle
4 bucuk aylik oldu kizim anne sutu hic almiyor diye basla dedi mamada veriyorum tabi4 aylik ek gida için erken değil mi
Kontrole gittinizmi mi kızlar
Doğduğunda kaç kiloydu?Gittim canım aşımızı olduk boyumuz 64 cm kilo 7500 kıyafetlerle 7650 gr hemşire gayet iyi dedi
Maşallah kuzuyaGittim canım aşımızı olduk boyumuz 64 cm kilo 7500 kıyafetlerle 7650 gr hemşire gayet iyi dedi
Doğduğunda kaç kiloydu?
Tam 4 aylik mi3680 di 200 gr duşmuştu 3500 du bu ay fazla kilo almadı hemşire bundan sonra da çok kilo almadını beklemeyin dedi diş sıkıntısı hareketliliği kilo aldırmaz fazla dedi canım
Tam 4 aylik mi
Benimki de 5 i geçmiş 2560 doğmyştu iyi mi 29 unda dolacak 4 aylik olacakEvet bugün tam 4 aylığız
Bugun doktor söyledi. Ayda en az 700gramdan hesaplayin dedi.Benimki de 5 i geçmiş 2560 doğmyştu iyi mi 29 unda dolacak 4 aylik olacak
Bu ay kac kilo almis bide nezaman bi dahaki asisi ne zaman gel dedi bide seninkide huysuzlaniyormu benimki uyuydu uyandi cok huysuzlaniyo cevaplarsan sevinirimEvet bugün tam 4 aylığız
ben de biraz uykusuz kalayım hemen tansiyonum düşer, 9a 5 çıkar. Biraz dinlenmeye çalış canımAnneler dün yine başdönmesi ile uyandım ogleye kadar bekledim geçer diye öğlen acile gittim tansiyon 8 e 6 çıktı kan testleri çok iyiydi serum takıldı yorgunluk tetiklemış olabilir dedi Dr ama hala geçmedi nöroloji ye de bi görün dedi daha öncede olmuştu 3 günde geçmişti ... aranızda varmı yorgunluktan tansiyon u oynayan ..
Bugun doktor söyledi. Ayda en az 700gramdan hesaplayin dedi.
Bu ay kac kilo almis bide nezaman bi dahaki asisi ne zaman gel dedi bide seninkide huysuzlaniyormu benimki uyuydu uyandi cok huysuzlaniyo cevaplarsan sevinirim
Blw nedir ayiptir sorması kizlar
Bebeğin kendi kendini beslemesi demek. Anne kesinlikle yedirmiyo. 3 gün kuralı ile sebze ve meyveler tek tek eline veriliyo, parmak şeklinde. Ya buharda yada fırında pişirilerek. Çocuk mama sandalyesinde döke saça yiyo, ana kendi kokusunu dokusunu hissederek. Sonra 1-1,5 yaşında tabağındakileri kaşık çatalla yiyebilen, aileyle oturup kendi kendini besleyebilen bireylere dönüşüyorlar :)Evet ne bu blw ya
Benimki de 5 i geçmiş 2560 doğmyştu iyi mi 29 unda dolacak 4 aylik olacak
Benimki de 5 i geçmiş 2560 doğmyştu iyi mi 29 unda dolacak
Benimki asidan dolayi huysuz bacagini hic oynatmiyor oynatincada aglayip geri duruyor normalmi birseymi olduBu ay 500
Bu ay 500 gr almış bir daha ki aşı aralıkta 4 tane aşı olacak dedi tabi benim gelecek ay rotamız var ozelde. Benimki son birkaç haftadır çok huysuz hatta yazmıştım mızır mızır şimdide yeni biley öğrenmiş aka aka diye mızırdanıyor bazen uyuduğunda 2 saati geçer bazende 5 dk uyur tilki uykusu resmen bazen çıldırıyorum kendimi yolmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi ama gece uykumuz çok şükür iyi akşam 9 veya 10 da uyur sabah 7 veya 8 e kadar o konuda rahatım
Benimki asidan dolayi huysuz bacagini hic oynatmiyor oynatincada aglayip geri duruyor normalmi birseymi oldu
Yok vermedim seninkinde varmi boyle bi durumCalpol verdin mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?