• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Yok benimki sadece aşıda ağrıdı eve gelince calpol verdim 4 saat kadar uyudu arada emzirdim uyandırmadan calpol vermeni öneririm calpol sadece ateş düşürücü değil ağrısı varsa alır tabi bu gece ne olacağını bilmiyorum

Yok benimki sadece aşıda ağrıdı eve gelince calpol verdim 4 saat kadar uyudu arada emzirdim uyandırmadan calpol vermeni öneririm calpol sadece ateş düşürücü değil ağrısı varsa alır tabi bu gece ne olacağını bilmiyorum
MaSallah kesintisiz 4 saat uyuyor mu bir yatişta

Üstlerini gece ne ile örtüyorsunuz yorganin altinda kalir diye örtemiyorum battaniye örtüyorum mecbur

Üstlerini gece ne ile örtüyorsunuz yorganin altinda kalir diye örtemiyorum battaniye örtüyorum mecbur

Peluş battaniye ortuyorum canım kollarını dışına çıkartıyorum sabaha kadar öyle uyuyor

Eklentiler

• WP_20151019_003.jpg
    WP_20151019_003.jpg
    104,5 KB · Görüntüleme: 49
Normalde 2 saat uyur ama ilacın etkisiyle 4 saat uyudu bugün. Ayrıca bebeğimi alıştırdım 2 saat uyanıksa bi okadar da uyutuyorum bazen mızmız olduğu zaman çok uyumuyor ama gecemiz uykuyla geçiyor
Nasil 2 saat uyutuyorsun. Benimkide en fazla 2saat ayakta durabiliyo sonra huysuzlaniyo ama kendi basina uyuyamiyor cigliklar atiyor uyuyuncada max 20 dk.

Nasil 2 saat uyutuyorsun. Benimkide en fazla 2saat ayakta durabiliyo sonra huysuzlaniyo ama kendi basina uyuyamiyor cigliklar atiyor uyuyuncada max 20 dk.

Oyun halısı yaptım birde muzikli oyun halısı var bir güzel yoruluyor . Yoruluncada bağırıyor anlıyorum uykusunun geldiğini bazen memede uyuyo bazende sallayarak sessiz.bir ortamda rahat 2,saat uyuyo ama yotube dan supurge sesini açıyorum onunla daha iyi uyuyor

Bende oyle dusundum biberonun agzini degistirdim yogun akisli aldim ama red ediyor emzirmiyorum biberonda almazsa gece kalkinca ne vericem bari karni tok tutucak birseyler verim diyorum yatmadan once
mama ztn süte göre bayağı tok tutuyor.
olmadı mamayı kaşıkla vereceksin. büyük insan gb besleyemezsin ki midesi sindiremez sonra hastalıkla uğraş dur.

Kızlar ben çok heyecanlıyım :)) şu ek gıdaya geçsek artık, 2 ay kaldı sabırsızlanıyorum :) blw yöntemine karar verdim. O tabak bitecek kitabını sipariş ettim yrn öbür gün elimde olur. Blw Türkiye die face de bi grup var, herşeyi anlatıyo kafama çok yattı.. Geriye sadece 2 ay sabretmek kaldı :)
ben de o yönteme niyet ettim. hayırlısı artık vakti gelsin de

himm o zaman gece igin iyi degil. ben sleppy cocuk bezi kullaniyorum huggiesten cok cok iyi. haliba zor gelecek :KK43:
ben aktif bebek bağlıyorum yatarken kalkıncaya kdr yetiyor. ama popişi kumaş bezde daha rahat. tabi modeli önemli bence keşke hala charlie banana olsaydı piyasada

Oyun halısı yaptım birde muzikli oyun halısı var bir güzel yoruluyor . Yoruluncada bağırıyor anlıyorum uykusunun geldiğini bazen memede uyuyo bazende sallayarak sessiz.bir ortamda rahat 2,saat uyuyo ama yotube dan supurge sesini açıyorum onunla daha iyi uyuyor
Anladim cnm tsk ederim . ben o sesleri 1 ayliktan beri sevdiremedim kolikti zaten iyi gelir diyorlardi ama sevemedi benimki...

Hanimlar ben cok aceleciyim sanirim.oglumu 3 bucuk aydan itibaren ara ara yurutece koyuyordum(daha dogrusu tekerleksiz yurutec:) tr de ki adinin ne oldugunu bilmiyorum:).simdi 4 aylik.hemen taniyor oyuncaklari ve 15 20 dk oturuyor icinde.oynuyor.3 bucuk aylikken yer minderine koymaya basladigim gun sirt ustu pozisyondan yuzustu donmeye basladi:) simdi firildak gibi:) hatta yuzustu koyunca direk balik gibi bacaklarini cirpiyor ve saga sola gidiyor!!:) arasira agzina yogurt, corba vs. d3gdiriyorum.oturtuyorum ne bileyim.beli agrir filan diyorlar ama yatirinca da durmuyor:((ve bu aralar surekli pppppp yapiyor:)))))

Kizlar dun göğsümü dagdim birinden 30 birinden 50 feliyo busimkinin uykusu hoc yok ve miz miz olunca duymuyomu acaba dedim mama denedim bebelac gold ama ne biberonu aldu nede kasiklaejfazla. 20 cc anca icmistir sizce gogsumden gelen yeterlimidir kafati yicem artik ya ek gidaya gecsek en azindan bi nebze icimiz rahat edicek ama

Bu aralr bninkide gnduz cok ytmio yrm saat fln.yanina gdym pispislym sarilio bna tekrar ytio yninda drsm cok ytckk..ama ew isi kalir..su gece uyumayi bi bn atlatamfm saat basi kalkmk ne yhaa emzrym ytioo

Canim benim bebegimdede sukur ates olmamıştı fakat her bacak oynatisinda deli gibi agliyodu merak etme diger gune gecio. Ben ayaklarini tutarak emzirmistm. Birakjnca agliodu
Benimki asidan dolayi huysuz bacagini hic oynatmiyor oynatincada aglayip geri duruyor normalmi birseymi oldu

Back