- 10 Nisan 2013
- 361
- 333
- 83
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.041
Kızlar ben çok heyecanlıyım :)) şu ek gıdaya geçsek artık, 2 ay kaldı sabırsızlanıyorum :) blw yöntemine karar verdim. O tabak bitecek kitabını sipariş ettim yrn öbür gün elimde olur. Blw Türkiye die face de bi grup var, herşeyi anlatıyo kafama çok yattı.. Geriye sadece 2 ay sabretmek kaldı :)
aaaa ben de uyeyim o gruba :)
Bi sırrı yok bence tamamen şans bebek ileSirrini bizede solee saat basi klkio bu gce bi ara yrm saatte klkti pispislya pispislya bi hal oldum
Bizim TV de açık mutfağın ışığıfa açık amerikan mutfak,salon kapalı sadece.azcık ayağımda salliyorum uyuyor.Bebisleri akşam erken uyuyanlar.
Kızlar mesela saat 7 bck uyuyorlar ya ışıkları yakmadan mi oturuyorsunuz yoksa ışık yanık olsa bile o saatte uyuyorlar mi merak ettim
İyi kaynamış suyu rezenenin üzerine Dök canım altı kapalı olucak rezene kaynamicak 2 3 bardak icebilirsinAlti kisik şekilde dimi teşekkürler canim günde iki defa mi içmem iyi olur
Ben kaşıkla yediriyorum 1 mama kaşığı pirincunu 120 cc yada 100 cc su koyup kaynatiyorum 3 yada 4 kaşık mama koyuyorum kaseye aldıktan topak olabiliyor kaşıkla cirpiyorum içine zeytinyağı koyuyorum ben böyle yediriyorumLutfen birileri soruma cevap versin kizima kasikla birseyler verdikten sonra biberon almiyor agliyo mamayida icine katip kasikla yedirecegim birseyler varmi varsa tarifini yazarmisinz
canım sen dedin diye araştırdım geçen gün çok iyi blw olayı. Ben bilmeden de olsa blw yapiomusum bazı şeyleri eline veriyorum kemiriyor.amacım bir an önce bizle sofraya otursun çok güzelKızlar ben çok heyecanlıyım :)) şu ek gıdaya geçsek artık, 2 ay kaldı sabırsızlanıyorum :) blw yöntemine karar verdim. O tabak bitecek kitabını sipariş ettim yrn öbür gün elimde olur. Blw Türkiye die face de bi grup var, herşeyi anlatıyo kafama çok yattı.. Geriye sadece 2 ay sabretmek kaldı :)
bi deneyim dedim ışık açık Vazgeçtim birde saatimiz şaşar sonra denge bozulurIsik acik niye uyutuyorsun canim gozu isiga takilir los isik ac azicik aydinlik olsun benim oglan oyle de isiga bakiyor 2 3 dk sonra kafayi cevirip uyuyor
bende 1 haftadır sleepy kullanıyorum çok memnunum. Bez dolu göstergesi çok hoş yaahimm o zaman gece igin iyi degil. ben sleppy cocuk bezi kullaniyorum huggiesten cok cok iyi. haliba zor gelecek
Canım bazı şeylerin tadına az az baktiriyorum çok mutlu oluyor. Peynir verdim tuzsuz zeytin verdim ki sap sup emdi çok sevdi. Tarhana corbasi, patates ezmesi.havuçlu yoğurt ve ekmek kemirdi. Hepsini sevdi hiç yadirgamadi.daha ver gibilerinden baktı elime hep.zaten sofraya çok ilgili. 6.ayda baslariz öğün olarak artık inşallah.valla ben azicok peynir verdimtabak falan baktim bugün cok hevesliyim ben de kendimi tutamiyorum. gecen gun tarhana verdim. cok sevdi
canım çok geçmiş olsun bebisler yoruyor bizi ondandir.Geçer inşallah bir an önce. Bende doğumdan sonra olmuştu 1 ay. Geçti çok şükür. Surekli demir hapı ve vitamin takviyesi kullanıyorumAnneler dün yine başdönmesi ile uyandım ogleye kadar bekledim geçer diye öğlen acile gittim tansiyon 8 e 6 çıktı kan testleri çok iyiydi serum takıldı yorgunluk tetiklemış olabilir dedi Dr ama hala geçmedi nöroloji ye de bi görün dedi daha öncede olmuştu 3 günde geçmişti ... aranızda varmı yorgunluktan tansiyon u oynayan ..
Ben pirinc unu aldim ama kaynatilmiyo sutu icinde pisirilen pirinc unu dahami iyi bide seninkiz kasikla yedirttikten sonra biberonu biraktimi benimki ne yaptiysam almiyoBen kaşıkla yediriyorum 1 mama kaşığı pirincunu 120 cc yada 100 cc su koyup kaynatiyorum 3 yada 4 kaşık mama koyuyorum kaseye aldıktan topak olabiliyor kaşıkla cirpiyorum içine zeytinyağı koyuyorum ben böyle yediriyorum
Bas donmesi bndede bikac sabah oldu. Yo4gunluktandir heralde diyorum. Hatta bebegei tasimaya bile korktumAnneler dün yine başdönmesi ile uyandım ogleye kadar bekledim geçer diye öğlen acile gittim tansiyon 8 e 6 çıktı kan testleri çok iyiydi serum takıldı yorgunluk tetiklemış olabilir dedi Dr ama hala geçmedi nöroloji ye de bi görün dedi daha öncede olmuştu 3 günde geçmişti ... aranızda varmı yorgunluktan tansiyon u oynayan ..
Benimki biberon hiç almadı canım benide emiyor ama doymuyor kilosu hep düşük mamayı kaşıkla yedirdim çok sıvı olunca yarısını içti yirisini çıkardı ama muhallebiyi yedirmek daha kolay oldu . kaşığa daha çok alıştı uyanikken memeyi hiç almıyor artık ben pişen pirinç unu yediriyorum daha mı iyi bilmiyorum zaten katı olmasi için onu kullanıyorum piyalenin pirinç unu demir ilaveliymis ama ben burda bulamadım ..Ben pirinc unu aldim ama kaynatilmiyo sutu icinde pisirilen pirinc unu dahami iyi bide seninkiz kasikla yedirttikten sonra biberonu biraktimi benimki ne yaptiysam almiyo
İlk seferinde çocuğu kucağa alırken düştüm yatağa çok korktum Rabbim bizlerede evlatlarimizada sağlık versin İNŞALLAH ...Bas donmesi bndede bikac sabah oldu. Yo4gunluktandir heralde diyorum. Hatta bebegei tasimaya bile korktum
BLW acılimi Baby Led Weaning (bebeğin kendi kendini beslemesi )Blw nedir ayiptir sorması kizlar
Ayyyy bide cok heyecanliyim teyzeleri saglik ocagina gidecek hem asi olucaz hem kilo boy bakilacak 1 bucuk aydi bakilmadi
Kızlar bugün aşımız var paşamın uyanmasını bekliyorum buğun nazana uyku yok bide kızlar oğlum dun gece ağlayarak uyandı ne olduğunu anlamadım bir türlüde susturamadım 2 gündür kakasını yapamıyordu dun karnını ayaklarını totosunu zeytin yağı ile masaj yaptım sabah çok azcık kaka yapmış ne oluyo bu bebeklere anlamıyorum ki birde çok heyecanlıyım kilosunu ve botunu merak ediyorum
Evet ne bu blw yaBlw nedir ayiptir sorması kizlar
Biz geldik boyu 2 santim uzamis bas cevresi 2 cm 1 kilo almis demir ilaci verdi bingildagina bakti tam kapanmamis dedi ek gidaya basla dedi emzirmiyorum diye yogurt meyve puresi bide sebze corbasi yap ama icine tuz koyma dedi bi iki damla zeytin yagi koy dedi bizden boyleKontrole gittinizmi mi kızlar
Benimkide birakti biberonu canim iki uc gundur kasikla birseyler verdim diyeMerhaba anneler. Lansinoh wave biberon kullanan var mi ? Kizim biberon istemiyor da alistirmak istiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?