2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bebisleri akşam erken uyuyanlar.

Kızlar mesela saat 7 bck uyuyorlar ya ışıkları yakmadan mi oturuyorsunuz yoksa ışık yanık olsa bile o saatte uyuyorlar mi merak ettim
Altini degistirp emzirip yatagina koyuyorum los isikda uyutuyorum bazen hafif salliyorum banyo sonrasi kendi daliyor bu gun bir az gec uyudu yarim saat once, babasini bekledik banyo yaptirip uyuttuk:)

7.30da ytti 8de klkti.40dkka onla ugrstm zor uyudu bklm kcta kalkicak.yha hp bole ypio ytinca braz klkio acaba erknmi yatrym dcem ama kndisi mizindaniyo esnemye baslio drmuyoki mcbr uyutym

Bebeklerinizin üstüne ne örtüyorsunuz yorgan örtmeye korkuyorum altinda kalir diye battaniye ve polar örtüyorum mecbur

Kızlar mesela saat 7 bck uyuyorlar ya ışıkları yakmadan mi oturuyorsunuz yoksa ışık yanık olsa bile o saatte uyuyorlar mi merak ettim

Işık bazen açık kalabiliyor canım bazen kapatıyoruz oturduğumuz odada çünkü emmek için uyanacağını biliyorum o Yüzden çok kasmıyorum gece 11 gibi odaya geçiyoruz zaten Ama ışık açıkken uyuyor sorunun cevabını vereyim :) birde ben kızıma gaz. Ilacı hiç kullanmadım emzirdikten sonra çıkartıyoruz Altan da gayet iyi çıkarıyor :) maşallah 4 gün sonra 4 aylık olacaz

canim ben pamucco aldim. 35 tanede yedek ic bezi var. hic kullanmadik daha. gece icin iyi degip mi. bir de memnun musun. kacta yikiyorsun dis kismi
değiştirmek için uyandırmak istemiyorum. 40 derecede önce kısa programda deterjansız sonra deterjanlı yıkıyorum. 15 dk lık programda. bunun haricinde kakalıysa onu hemen 15 dk lık programa atıyorum. dediğin markayı hiç görmedim. kumaşı iyidir umarım. charlie nin dış kumaş nasıl oluyorsa kuru gb oluyor. poposuna değen kumaş. iç bezi ıslak oluyor. bambino öle değil. çiş yaptı mı poposu ıslak mı diye aklım takılıyor

Lutfen birileri soruma cevap versin kizima kasikla birseyler verdikten sonra biberon almiyor agliyo mamayida icine katip kasikla yedirecegim birseyler varmi varsa tarifini yazarmisinz

Pirinc unu yada biskuvi ile mamayi karistrp verebilirsn annm bze ole yprms
bisküvilerde bebeğe yasak okan yumurta, şeker vb maddeler yok mu?
istersen aylık kontrolde dr a veya en azından hemşireye danış.
sütü bile biberon meme almıyorsa kaşıkla içir diyor dr. ek gıdaya geçme zamanı gelmeden niye mamayı katacak yemek arıyorsun ki?
mamayı kaşıkla ver. belki biberonun deliği küçük geliyordur kaşıkla çok çok yemek istiyordur.

Kzlar bu uyku egtmi hkknda ne dsnyonz yha kndi kndine uyuynca daha cok uyurms bebklr ama bn ahltamam oglumu ..bzm bi rutnimz bile uyku cani ne zmn istersee ama ewe gdnce gce uykusna dlmdan bende rutin olstrcm
oyun oynayınca çok derin ve rahat uyuyor.

Altini degistirp emzirip yatagina koyuyorum los isikda uyutuyorum bazen hafif salliyorum banyo sonrasi kendi daliyor bu gun bir az gec uyudu yarim saat once, babasini bekledik banyo yaptirip uyuttuk:)
ışık açık deneyim bir dahakine bakalım uyucak mi bende hafif los yapıyorum gözleri kpnsin diye sonra isigi kptip salliyorum uyuyor.

Isik acik yatiyor bide gece lambasi hep acik yattigi odada

Benimki 9 da uyuyo bi ara deneyim dedim burnumdan getirdi saat başi kalkarak

Bende oyle dusundum biberonun agzini degistirdim yogun akisli aldim ama red ediyor emzirmiyorum biberonda almazsa gece kalkinca ne vericem bari karni tok tutucak birseyler verim diyorum yatmadan once

ben yatak odasına geçiyorum ışık kapalı, koridor ışığı açık. Orda yatıyoruz, uykusu yok gibi olsa da 8 de giriyoruz odaya, zaten o moda girince uyuyo en geç 9 da..

Kızlar ben çok heyecanlıyım :)) şu ek gıdaya geçsek artık, 2 ay kaldı sabırsızlanıyorum :) blw yöntemine karar verdim. O tabak bitecek kitabını sipariş ettim yrn öbür gün elimde olur. Blw Türkiye die face de bi grup var, herşeyi anlatıyo kafama çok yattı.. Geriye sadece 2 ay sabretmek kaldı :)

ışık açık deneyim bir dahakine bakalım uyucak mi bende hafif los yapıyorum gözleri kpnsin diye sonra isigi kptip salliyorum uyuyor.
Isik acik niye uyutuyorsun canim gozu isiga takilir los isik ac azicik aydinlik olsun benim oglan oyle de isiga bakiyor 2 3 dk sonra kafayi cevirip uyuyor

himm o zaman gece igin iyi degil. ben sleppy cocuk bezi kullaniyorum huggiesten cok cok iyi. haliba zor gelecek

aaaa ben de uyeyim o gruba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…