• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ben çok heyecanlıyım :)) şu ek gıdaya geçsek artık, 2 ay kaldı sabırsızlanıyorum :) blw yöntemine karar verdim. O tabak bitecek kitabını sipariş ettim yrn öbür gün elimde olur. Blw Türkiye die face de bi grup var, herşeyi anlatıyo kafama çok yattı.. Geriye sadece 2 ay sabretmek kaldı :)

aaaa ben de uyeyim o gruba :)

Ben de üyeyim . :D

Bebisleri akşam erken uyuyanlar.

Kızlar mesela saat 7 bck uyuyorlar ya ışıkları yakmadan mi oturuyorsunuz yoksa ışık yanık olsa bile o saatte uyuyorlar mi merak ettim
Bizim TV de açık mutfağın ışığıfa açık amerikan mutfak,salon kapalı sadece.azcık ayağımda salliyorum uyuyor.

Lutfen birileri soruma cevap versin kizima kasikla birseyler verdikten sonra biberon almiyor agliyo mamayida icine katip kasikla yedirecegim birseyler varmi varsa tarifini yazarmisinz
Ben kaşıkla yediriyorum 1 mama kaşığı pirincunu 120 cc yada 100 cc su koyup kaynatiyorum 3 yada 4 kaşık mama koyuyorum kaseye aldıktan topak olabiliyor kaşıkla cirpiyorum içine zeytinyağı koyuyorum ben böyle yediriyorum

Anneler dün yine başdönmesi ile uyandım ogleye kadar bekledim geçer diye öğlen acile gittim tansiyon 8 e 6 çıktı kan testleri çok iyiydi serum takıldı yorgunluk tetiklemış olabilir dedi Dr ama hala geçmedi nöroloji ye de bi görün dedi daha öncede olmuştu 3 günde geçmişti ... aranızda varmı yorgunluktan tansiyon u oynayan ..

Kızlar ben çok heyecanlıyım :)) şu ek gıdaya geçsek artık, 2 ay kaldı sabırsızlanıyorum :) blw yöntemine karar verdim. O tabak bitecek kitabını sipariş ettim yrn öbür gün elimde olur. Blw Türkiye die face de bi grup var, herşeyi anlatıyo kafama çok yattı.. Geriye sadece 2 ay sabretmek kaldı :)
canım sen dedin diye araştırdım geçen gün çok iyi blw olayı. Ben bilmeden de olsa blw yapiomusum bazı şeyleri eline veriyorum kemiriyor.amacım bir an önce bizle sofraya otursun çok güzel

Isik acik niye uyutuyorsun canim gozu isiga takilir los isik ac azicik aydinlik olsun benim oglan oyle de isiga bakiyor 2 3 dk sonra kafayi cevirip uyuyor
bi deneyim dedim ışık açık Vazgeçtim birde saatimiz şaşar sonra denge bozulur

himm o zaman gece igin iyi degil. ben sleppy cocuk bezi kullaniyorum huggiesten cok cok iyi. haliba zor gelecek :KK43:
bende 1 haftadır sleepy kullanıyorum çok memnunum. Bez dolu göstergesi çok hoş yaa

valla ben azicok peynir verdim :KK70: tabak falan baktim bugün :KK70: cok hevesliyim ben de kendimi tutamiyorum. gecen gun tarhana verdim. cok sevdi
Canım bazı şeylerin tadına az az baktiriyorum çok mutlu oluyor. Peynir verdim tuzsuz zeytin verdim ki sap sup emdi çok sevdi. Tarhana corbasi, patates ezmesi.havuçlu yoğurt ve ekmek kemirdi. Hepsini sevdi hiç yadirgamadi.daha ver gibilerinden baktı elime hep.zaten sofraya çok ilgili. 6.ayda baslariz öğün olarak artık inşallah.
Anneler dün yine başdönmesi ile uyandım ogleye kadar bekledim geçer diye öğlen acile gittim tansiyon 8 e 6 çıktı kan testleri çok iyiydi serum takıldı yorgunluk tetiklemış olabilir dedi Dr ama hala geçmedi nöroloji ye de bi görün dedi daha öncede olmuştu 3 günde geçmişti ... aranızda varmı yorgunluktan tansiyon u oynayan ..
canım çok geçmiş olsun bebisler yoruyor bizi ondandir.Geçer inşallah bir an önce. Bende doğumdan sonra olmuştu 1 ay. Geçti çok şükür. Surekli demir hapı ve vitamin takviyesi kullanıyorum

Ben kaşıkla yediriyorum 1 mama kaşığı pirincunu 120 cc yada 100 cc su koyup kaynatiyorum 3 yada 4 kaşık mama koyuyorum kaseye aldıktan topak olabiliyor kaşıkla cirpiyorum içine zeytinyağı koyuyorum ben böyle yediriyorum
Ben pirinc unu aldim ama kaynatilmiyo sutu icinde pisirilen pirinc unu dahami iyi bide seninkiz kasikla yedirttikten sonra biberonu biraktimi benimki ne yaptiysam almiyo

Bas donmesi bndede bikac sabah oldu. Yo4gunluktandir heralde diyorum. Hatta bebegei tasimaya bile korktum

Kızlar bugün aşımız var paşamın uyanmasını bekliyorum buğun nazana uyku yok bide kızlar oğlum dun gece ağlayarak uyandı ne olduğunu anlamadım bir türlüde susturamadım 2 gündür kakasını yapamıyordu dun karnını ayaklarını totosunu zeytin yağı ile masaj yaptım sabah çok azcık kaka yapmış ne oluyo bu bebeklere anlamıyorum ki birde çok heyecanlıyım kilosunu ve botunu merak ediyorum

Ben pirinc unu aldim ama kaynatilmiyo sutu icinde pisirilen pirinc unu dahami iyi bide seninkiz kasikla yedirttikten sonra biberonu biraktimi benimki ne yaptiysam almiyo
Benimki biberon hiç almadı canım benide emiyor ama doymuyor kilosu hep düşük mamayı kaşıkla yedirdim çok sıvı olunca yarısını içti yirisini çıkardı ama muhallebiyi yedirmek daha kolay oldu . kaşığa daha çok alıştı uyanikken memeyi hiç almıyor artık ben pişen pirinç unu yediriyorum daha mı iyi bilmiyorum zaten katı olmasi için onu kullanıyorum piyalenin pirinç unu demir ilaveliymis ama ben burda bulamadım ..

Ayyyy bide cok heyecanliyim teyzeleri saglik ocagina gidecek hem asi olucaz hem kilo boy bakilacak 1 bucuk aydi bakilmadi

Kızlar bugün aşımız var paşamın uyanmasını bekliyorum buğun nazana uyku yok bide kızlar oğlum dun gece ağlayarak uyandı ne olduğunu anlamadım bir türlüde susturamadım 2 gündür kakasını yapamıyordu dun karnını ayaklarını totosunu zeytin yağı ile masaj yaptım sabah çok azcık kaka yapmış ne oluyo bu bebeklere anlamıyorum ki birde çok heyecanlıyım kilosunu ve botunu merak ediyorum

Kontrole gittinizmi mi kızlar

Merhaba anneler. Lansinoh wave biberon kullanan var mi ? Kizim biberon istemiyor da alistirmak istiyorum :)

Back