- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.101
Cnm toplamda 80 çıkmış pompa hepsini alamiyomus daha fazla vardir. Ama her emzirmede iki gogsu bitirirse anca yeter ona. Tek gogusle doymaz azmis. Uykusuzlugu bilmem mesela bnm kiza mamada veriyorum doyuyor ama yinede cok uykusuz. 5dk uyur kalkar.... bizimkide mama sevmiodu doktor pes etme tadina alisir dedi. Bikac defa kustu sonra alisti simdi biberonla iciyor cnm.Kizlar dun göğsümü dagdim birinden 30 birinden 50 feliyo busimkinin uykusu hoc yok ve miz miz olunca duymuyomu acaba dedim mama denedim bebelac gold ama ne biberonu aldu nede kasiklaejfazla. 20 cc anca icmistir sizce gogsumden gelen yeterlimidir kafati yicem artik ya ek gidaya gecsek en azindan bi nebze icimiz rahat edicek ama
Yürütece konur mu hiç o kadar aylik çocuk kaldi ki normalde bile doktorlar önermiyorlar ayindan önce oturtulmaz sinir sistemi gelişmediği içinHanimlar ben cok aceleciyim sanirim.oglumu 3 bucuk aydan itibaren ara ara yurutece koyuyordum(daha dogrusu tekerleksiz yurutec:) tr de ki adinin ne oldugunu bilmiyorum:).simdi 4 aylik.hemen taniyor oyuncaklari ve 15 20 dk oturuyor icinde.oynuyor.3 bucuk aylikken yer minderine koymaya basladigim gun sirt ustu pozisyondan yuzustu donmeye basladi:) simdi firildak gibi:) hatta yuzustu koyunca direk balik gibi bacaklarini cirpiyor ve saga sola gidiyor!!:) arasira agzina yogurt, corba vs. d3gdiriyorum.oturtuyorum ne bileyim.beli agrir filan diyorlar ama yatirinca da durmuyor(ve bu aralar surekli pppppp yapiyor:)))))
Hanimlar ben cok aceleciyim sanirim.oglumu 3 bucuk aydan itibaren ara ara yurutece koyuyordum(daha dogrusu tekerleksiz yurutec:) tr de ki adinin ne oldugunu bilmiyorum:).simdi 4 aylik.hemen taniyor oyuncaklari ve 15 20 dk oturuyor icinde.oynuyor.3 bucuk aylikken yer minderine koymaya basladigim gun sirt ustu pozisyondan yuzustu donmeye basladi:) simdi firildak gibi:) hatta yuzustu koyunca direk balik gibi bacaklarini cirpiyor ve saga sola gidiyor!!:) arasira agzina yogurt, corba vs. d3gdiriyorum.oturtuyorum ne bileyim.beli agrir filan diyorlar ama yatirinca da durmuyor(ve bu aralar surekli pppppp yapiyor:)))))
Bugün yine devam etti basdönmelerim saglikocagina tansiyon olcturmeye gittim tansiyonum iyiydi Dr görüştüm şikayetlerimden vertigo olduğumu söylediben de biraz uykusuz kalayım hemen tansiyonum düşer, 9a 5 çıkar. Biraz dinlenmeye çalış canım
Yinede uzun sureli oturtma hafif yatik olsun yada sık sık pozisyon degistir benimkide sevmiyor yatik vaziyette durmayi o yuzden ben koltukta oturur vaziyette onu kucagimda dik tutarak oyaliyorum isim oldugunda 2 dk bile yatik durmuyor en fazla 10 15 dk oturtuyorum isimi halledip aliyorum hemen
İyiymiş de bizim mama sandalyemiz yokkkBebeğin kendi kendini beslemesi demek. Anne kesinlikle yedirmiyo. 3 gün kuralı ile sebze ve meyveler tek tek eline veriliyo, parmak şeklinde. Ya buharda yada fırında pişirilerek. Çocuk mama sandalyesinde döke saça yiyo, ana kendi kokusunu dokusunu hissederek. Sonra 1-1,5 yaşında tabağındakileri kaşık çatalla yiyebilen, aileyle oturup kendi kendini besleyebilen bireylere dönüşüyorlar :)
Ayrıntı için bakınız Facebook blw Türkiye
Kitap: o tabak bitecek mi?!
Cnm bebegin nasil oldu aglamalariOff ne sacma anlatmisim yani o benim kucagimda ben oturuyorum ayagina ve beline yuk binmeyecek sekilde tutuyorum oynatiyorum
Vertigo tehlikeli canim dikkat etBugün yine devam etti basdönmelerim saglikocagina tansiyon olcturmeye gittim tansiyonum iyiydi Dr görüştüm şikayetlerimden vertigo olduğumu söyledi
veriliyor ama kaseyle yada bardakla :) instagramda simaözkan die biri var, bebeği Mert. Onu muhakkak takip et. Okadar güzel kiKizlar bu blw yonteminde corba falan verilmiyor oyleyse degilmi
ihmal etme canım, önemliBugün yine devam etti basdönmelerim saglikocagina tansiyon olcturmeye gittim tansiyonum iyiydi Dr görüştüm şikayetlerimden vertigo olduğumu söyledi
ikeada uygun varmış, araştır istersen canımİyiymiş de bizim mama sandalyemiz yokkk
Ya bizim evi kizin esyalari iatila etmis durumda resmen. Sepet besik anakucagi puset bebek arabasi el önu besigi. Bi oda dolu resmen. Adam akilli kullandigimda yok vallaa bi ton parada harcadikk. Abarttim biraz evet. Simdi sepet beaigede sigmayacak bi de oyun parki fln lazim. Ha bi de mama sandalyesi lazim.onuda alamam heraldee
bende memlekete gidicem bu hafta3-4 saat. Dikkat edersen bişi olmaz benceYa kizlar samsuna gitsem hafta sonu hava değişiminden hasta eder miyim korkuyorum arabayla gitces de gitmeyim mi daha küçük mü ben fazla pimpirikliyim
ben gögüsleri sağdıktan sonra bilr çocuk içip karnını doyurabiliyor. yani çocuk sağma makinasından çok daha fazla süt çekebiliyor. emdikçe yeni sğt salınımı başlıyor.Kizlar dun göğsümü dagdim birinden 30 birinden 50 feliyo busimkinin uykusu hoc yok ve miz miz olunca duymuyomu acaba dedim mama denedim bebelac gold ama ne biberonu aldu nede kasiklaejfazla. 20 cc anca icmistir sizce gogsumden gelen yeterlimidir kafati yicem artik ya ek gidaya gecsek en azindan bi nebze icimiz rahat edicek ama
bende var canım vertigo. hamile kalınca hapı bıraktım tekrar başlamadım. bahar aylarında artıyor. aniden kalkma. yatağın kenarında otur biraz öyle ayağa kalk. beslenmeme dikkat edince de daha iyi olmuştum. uykusuzluk daha fena yapıyordu beni.Bugün yine devam etti basdönmelerim saglikocagina tansiyon olcturmeye gittim tansiyonum iyiydi Dr görüştüm şikayetlerimden vertigo olduğumu söyledi
hemsire bumama ztn süte göre bayağı tok tutuyor.
olmadı mamayı kaşıkla vereceksin. büyük insan gb besleyemezsin ki midesi sindiremez sonra hastalıkla uğraş dur.
Agri kesici verdim iyi geldi birazCanim benim bebegimdede sukur ates olmamıştı fakat her bacak oynatisinda deli gibi agliyodu merak etme diger gune gecio. Ben ayaklarini tutarak emzirmistm. Birakjnca agliodu
ben gece 2 kez degistiriyorum yinede. bolmesem mi acaba uykusunu? ben is yerine bıraktım bezleri. bezin adini unuttum. cok emiciymisben aktif bebek bağlıyorum yatarken kalkıncaya kdr yetiyor. ama popişi kumaş bezde daha rahat. tabi modeli önemli bence keşke hala charlie banana olsaydı piyasada
Rabbim şifa versin canım ya nekadar kötü bişey ..kesin tevavisi yokmu canım bu rahatsızlığın bana elmaslari kafa çevirmek ile yerine getirildiği ni söyledi Dr birde hap verdi çok fenalasirsan iç dedi ..birde güzelim ben hangisine gitmeliyim KBB mi nöroloji mi dünkü acil Dr nöroloji ye git dedi bugünkü Sağ.Oc. Dr KBB a git dedi.bende var canım vertigo. hamile kalınca hapı bıraktım tekrar başlamadım. bahar aylarında artıyor. aniden kalkma. yatağın kenarında otur biraz öyle ayağa kalk. beslenmeme dikkat edince de daha iyi olmuştum. uykusuzluk daha fena yapıyordu beni.
canim bazı saatler kalktığında emzirmesen uyutsan uyur bence. Çünkü bazı bebeklerde alışkanlık oluyormuş acikmasada kalkiyormus habire. Emzirmesen uyut dene bence ağlarsa gen emzircen tabide ağlamaz uyusa iyi olur alışır uyanmaz birdahaBu aralr bninkide gnduz cok ytmio yrm saat fln.yanina gdym pispislym sarilio bna tekrar ytio yninda drsm cok ytckk..ama ew isi kalir..su gece uyumayi bi bn atlatamfm saat basi kalkmk ne yhaa emzrym ytioo
çok geçmiş olsun canım dikkat et duzelir ilacla yada kulak kristallerine manevra yapiyirlarBugün yine devam etti basdönmelerim saglikocagina tansiyon olcturmeye gittim tansiyonum iyiydi Dr görüştüm şikayetlerimden vertigo olduğumu söyledi
dikkat edersen hiç birsey olmaz benceYa kizlar samsuna gitsem hafta sonu hava değişiminden hasta eder miyim korkuyorum arabayla gitces de gitmeyim mi daha küçük mü ben fazla pimpirikliyim
çok gu ller cnm bende alicam böyle yada diktirecegimKiz bebis analari bunlar cok tatli gordunuzmu daha bircok cesitte var kizim inaallah yurumeye baslasin bu tarz kesin alicamEki Görüntüle 1663068
Ben de on gün sonra samsun a gitcem inşallahveriliyor ama kaseyle yada bardakla :) instagramda simaözkan die biri var, bebeği Mert. Onu muhakkak takip et. Okadar güzel ki
ihmal etme canım, önemli
ikeada uygun varmış, araştır istersen canım
bende memlekete gidicem bu hafta3-4 saat. Dikkat edersen bişi olmaz bence
Cnm bizede vegaferon diye damla verdiler demir için. Çok kötü tadı var zor iciriyorum kızıma biraz bende agzima aliyorm kandiriyorum öyle .Kızlar dün 4. Ay aşımız vardı. Ferro sanol diye kan surubuna baslicaz artık 1 yıl kullanacak dedi Dr. Ama ben iciremiyorum şişeyi görünce çığlığı basıyor yavrum. Netten araştırdım şurubu dişlerde kararma yapıyormuş. Size bu suruptan verildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?