Hic moral bozmak yok canim.mirakini en ust sewiyede tut dedigin gibi allahtan umut kesilmez böyle olaylar duyuyoruz oalbilio takma hatta ben bu kk da 9 muydu 10 muydu neydi bebegi gorunmeyip bir haftabsonra kurtaja olmasina karar verilio mucize bir şekilde o arada bebegi görülen olay okumustum benim arkadasimin bebgide oyke oldu yolk kesesinin arkasina saklanmis 2 hafta bebegi göremediler artik oda iki gözü iki cesme perisan olmustu ama zippir vellet suan iki 3 bucuk aylık hatta oda bubhaziranda dogdu annesine dedim kizsa eger adını nazli.koy die ama yaramaz bir pasa cikti rabbimin rahmeti sonsuzdur umudununyitirme InsaAllah haftaya görürsün
cnm lekelenme önemli, allah korusun düşük belirtilerinden bir ama illa ki öyle olacak diye bir kural yok ki..kesen 5 haftalıksa eğer bebeğin görünmemesi de gayet normal, haftaya inşallah bebişini de görürsün..sen dikkat et kendine, progestan verdiyse onu kullan, dinlen bol bol haftaya iyi şeyler olacak allahın izniyle
lekelenme bende de var canım dr uma bugün haber vermeyi düşünüyorum senin lekelenmen nasıl benim sulu akıntıyla beraber kahverengi renkte geliyo
Mecik İnşallah benim içinde bir mucize olur.Doktor pek umutlu konuşmadı.Boş gebelik gibi görünüyor dedi.Adetlerin düzenli oldugu için geç döllenme oldugunu sanmıyorum dedi.Kesenin şekli de çok düzgün durmuyor dedi.Allah bağışlasın paşayı

Bende bir mucize daha görürüm İnşallah bhcg değerlerim çok iyi yükseldi.Kesem zamanında göründü ama henüz bebek yok.
Ruhsar canım iyi dileklerin için teşekkür ederim.Evet progesteron verdi.Aspirin verdi bide.Biz destekleyelim.Eğer sağlıklı bir gebelikse haftaya gümbür gümbür kalp atışı olmalı dedi
Lıckystar aynen dediğin gibi lekelenme gibi kokulu kahverengi akıntı.Hani adet öncesi olur ya aynen öyle.Sen gittin mi kalp atışını görmeye?