- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
Ben haziran 4,5 evlndm dogum gunumde 1 haziranda erkn dgrrsam 1 dogum gunumde 4 olursa dügünümde ..Hoşbuldum âmin inşallah sağ salim alırız. Hepimize hayırlı olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben haziran 4,5 evlndm dogum gunumde 1 haziranda erkn dgrrsam 1 dogum gunumde 4 olursa dügünümde ..Hoşbuldum âmin inşallah sağ salim alırız. Hepimize hayırlı olsun![]()
Kızlar maden suyu Zararlı mıdır bize? Arada içiyorum , henüz doktoruma da soramadım
Merhabalar...
Bende doktordan geldim 5+3 günlük. Sadece keseyi görebildik, alttan bakalım bebeği de görelim dedi istemediğimi belirttim o zaman pazartesi tekrar gel, üstten bebeği görmeye çalışalım dedi.
Neden alttan istemediniz. Beni hep alttan muayne etti doktorum. Ustten gorunmez on haftaya kdr boyle dedi. Kafam iyice karsiti walla
kızlar ben de şimdi geldim kontrolden..
keseyi gördük içinde ufacıcık bebişimi de gördük ama çok net değildi, haftaya tekrar çağırdı kalp atışları için.
çok şükür inş hep böyle güzel geçer bütün kontollerimiz :)
Bende aşırı grip olmuştum bugün yatıyordum, kahverengi lekelenmem olmuş akıntı şeklinde hapşurmaktanmı anlamadım doktoru aradım ulaşamadım. Allahım sen koru yarabbimlekelenme bende de var canım dr uma bugün haber vermeyi düşünüyorum senin lekelenmen nasıl benim sulu akıntıyla beraber kahverengi renkte geliyo![]()
Bebeğin Kalp Atışları Ne Zaman Duyulur?
Karından yapılan ultrasonografi sayesinde 6 hafta 4 günlük bir bebeğin kalp atışları gözlemlenir. Gebeliğin 8. haftasında da bebeğin hareketleri görülebilir. Vaginal ultrason ile yaklaşık 6 gün önceden bunları gözlemlemek mümkündür.
ALINTIDIR.
Doktorumun da arada 1 hafta fark eder demişti, burada da 6 gün yazıyor.
Bende aşırı grip olmuştum bugün yatıyordum, kahverengi lekelenmem olmuş akıntı şeklinde hapşurmaktanmı anlamadım doktoru aradım ulaşamadım. Allahım sen koru yarabbim
Bende aşırı grip olmuştum bugün yatıyordum, kahverengi lekelenmem olmuş akıntı şeklinde hapşurmaktanmı anlamadım doktoru aradım ulaşamadım. Allahım sen koru yarabbim
Doktoruma ulaştım her türlü lekelenme düşük tehdidi olabilir, progestan al dedi. Birde yatıp dinlen dedi şimdi yatıyorum.gribal enfeksiyondan kaynaklı olmuş da olabilir aslında, normal zamanlarda hastalandığımda bende de oluyordu ama gebelik dönemlerinde ihmale gelmez doktoruna ulaşınca bildirirsin zaten, bir de devamlı gelmedikçe korkma, gebeliğe bağlı olursa lekelenme sürekli çamaşırında görürsün kahverengi lekeyi..
Sağolun yatıp dinleniyorum doktordan 1 hafta rapor alacağım. Bulantım olmadı henüz neden sordunuz?Geçmiş olsun. Dikkat edin kendinize.
Bulantılarınız başladı mı? yada var mı?
Doktoruma ulaştım her türlü lekelenme düşük tehdidi olabilir, progestan al dedi. Birde yatıp dinlen dedi şimdi yatıyorum.
Annem bana kızıyor şimdi stres olursan böyle çok etkilenir diye haklı aslında...şuan sadece tuvalete gittiğimde peçeteye silince 1 2 damla geliyor o kadar umarım devam etmez...
Sağolun yatıp dinleniyorum doktordan 1 hafta rapor alacağım. Bulantım olmadı henüz neden sordunuz?
Kusura bakmayın şuan buluttan nem kapma psikolojisindeyimBulantıyı şahsınıza değil genel olarak bütün arkadaşlara sordum. :)
Ben kızımda 16 hafta bulantılardan çok çektim, şimdilik pek bulantım yok gibi olmasından da korkuyorum. Kızımda ne zaman başlamıştı hatırlamıyorum ondan dolayı sordum.
Kusura bakmayın şuan buluttan nem kapma psikolojisindeyim
Bulantıyla alakası olur diye manyak bir düşünceye girdim tekrar kusura bakmayın:)