- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 33
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #53.261
Bende cok istiyorum yawwnasıl olcak o iş benımde gıdesım var ama esım goturmuyor daha ufakmıs usurmus bılmem ne bılmem ne :S

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok istiyorum yawwnasıl olcak o iş benımde gıdesım var ama esım goturmuyor daha ufakmıs usurmus bılmem ne bılmem ne :S
Iyiyiz cok sukur canimKizlaarr napiosunuz gorusmeyelii??? Melekleriniz nasill, ne zormus 2. Ay asisi dunden beri uyumuyo oglum uykuya dalinca agzini bukup basliyo icini cekip aglamaya uyumaya korkar oldu sanirimdun atesi 37.5 oldu calpol verdim. Tek atletle duruyo hala yalnizimda islak bez falan surdum hafif hafif uykusuzluktanda basim agriyo suanda. Daha beni bekleyen camasirlar ve haliyle utuler varr. Birde canim bayagi sikkin dun haber aldik yengem 2 aylik hamileydi kontrole gtmisler ve bebegin kalp atisi durmus bugun kurtaj oldu. Kizcagiz azeri cok fazla soyleyemiyo istediklerini bebegimi kesmesinler diye aglamaktan yuzu gozu sismis. Hastaydi bide cocugu olmaz diyolardi hamile kaldi dunyalar abimle onun oldu simdiyse yikildilar. Bende duyunca cok agladim bide dun ogrenmisler ve bi gun karninda olu olarak kaldi bebegi. Kafayi yicez cok zormus diyolar. Cok uzgunum bende
sizlerde ne war ne yok bebeklerinizin boyu kilosu nasill? Buarada kilom 62
nazperver @skelebeks
Gecmis olsun canim doktorunu ara bence bi ilac der ishal icinKızlar bugün 2 ay aşılarımızı olduk bebeğim sabahtan beri iyiydi şimdi ishal oldu bide acıdan mıdır bilmiyorum ağlamaya başladı çok mızmız oldu ne yapmalıyım birazdan calpol vericem ama ishal için ne yapmalıyım
Kizlaarr napiosunuz gorusmeyelii??? Melekleriniz nasill, ne zormus 2. Ay asisi dunden beri uyumuyo oglum uykuya dalinca agzini bukup basliyo icini cekip aglamaya uyumaya korkar oldu sanirimdun atesi 37.5 oldu calpol verdim. Tek atletle duruyo hala yalnizimda islak bez falan surdum hafif hafif uykusuzluktanda basim agriyo suanda. Daha beni bekleyen camasirlar ve haliyle utuler varr. Birde canim bayagi sikkin dun haber aldik yengem 2 aylik hamileydi kontrole gtmisler ve bebegin kalp atisi durmus bugun kurtaj oldu. Kizcagiz azeri cok fazla soyleyemiyo istediklerini bebegimi kesmesinler diye aglamaktan yuzu gozu sismis. Hastaydi bide cocugu olmaz diyolardi hamile kaldi dunyalar abimle onun oldu simdiyse yikildilar. Bende duyunca cok agladim bide dun ogrenmisler ve bi gun karninda olu olarak kaldi bebegi. Kafayi yicez cok zormus diyolar. Cok uzgunum bende
nazperver @skelebeks
Evet ikinci ay aşisi çok olcak ama rotanin da bi zamani varmiş canimBenim bildigim armut suyuda sogan suyuda gaz yapar yanlis mi biliyorum acep
Ayy benimkide icme taraftari degil artik sagmiyorum walla napim biliyorum ictigi kadar uretiyor vucut sutu ama sagmaktan korkuyorum gogsum yine parcalancak diye sundu hepten bide yariklarin izi kaldi mememin yarisi iz oldu
Canim ben sordum 3. Ayda asi yok ozaman yapalim dediler. Ya i tedbir amacli yaptirsak
Gecmis olsun canim doktorunu ara bence bi ilac der ishal icin
Bizde sıkıntı olmadı canım sadece canı acıdıgı için huysuzlandi 1 çay kasigindan az CalPol verdim vermemeliydim biliyorum ama çok ağladı susturamadim mecbur verdim birdaha hiç sorun olmadıKizlar gözüm korktu bu 2.ay aşilarindan çok mu ateş yapio
Amin canim cok sagol. Yalnizlik zor gercekten. Insallah asilarini yaptirmamis olanlarinda hafif gecer, ates ,korku ve uykusuzluk var bizde hep. Uyumak istemiyoIyiyiz cok sukur canim
Oglun da iyilesir insallah tez zamanda
Yengen icin de cok uzuldumRabbim yine nasip eder insallah ben de azeriyim bu arada
Burda 2. ay asisi yok 3. ayda oluyor ben de dusunuyorum nasil yapcam diye yalnizm ben de
Insallah rahat atlatiriz
Oglum 2 ay 1 gunlukken 5536 gr 60 sm di senin oglunda nasil?
5500olmusuz bizde boyumuzda 58 cm :)Iyiyiz cok sukur canim
Oglun da iyilesir insallah tez zamanda
Yengen icin de cok uzuldumRabbim yine nasip eder insallah ben de azeriyim bu arada
Burda 2. ay asisi yok 3. ayda oluyor ben de dusunuyorum nasil yapcam diye yalnizm ben de
Insallah rahat atlatiriz
Oglum 2 ay 1 gunlukken 5536 gr 60 sm di senin oglunda nasil?
Amin canim cok sagol, benimkide hep agliyoCanım öncelikle allah sabır versin , cok zor bi durumdur eminim umutlarını yitirmesinler rabbim bir daha nasip eder inşaAllah .. Bizde dün olduk aşımızı benim kızım da ateşlendi 37.5 ' dı hep bizimki de durup durup ağladı uykusunda bağırarak ağladı hep bugün daha iyi ama şükür
2. Ayda yapilirsa 4. Ayda 2. Dozunu yapiyolarmis. 3. Ayda asi olmadigi icin ozamani tawsiye ettiler 3. Ayda yaptrirsakta 5. Ayda 2. Dozunu yapacaklar. Ben oyle yaptircam sahsen.Evet ikinci ay aşisi çok olcak ama rotanin da bi zamani varmiş canim
Amin canim cok sagol, benimkide hep agliyokilosu nasil nehircigin
![]()
ben 2. ay aşısıyla vuruldum ateş 38 i geçmedi. ilaçsız atlattık şükür.Kizlar bu rota aşisini vurdurdunuz nu?gerekli mi?ayni gün mü vuruluyo ikinci ay aSilariyla bebiş kaldirabilir mi?
çok üzüldüm ya Allah sabır versin. herşey sınav. rabbim evlatlarımızla bizi sınamasın, kimseyi sınamasın.Kizlaarr napiosunuz gorusmeyelii??? Melekleriniz nasill, ne zormus 2. Ay asisi dunden beri uyumuyo oglum uykuya dalinca agzini bukup basliyo icini cekip aglamaya uyumaya korkar oldu sanirimdun atesi 37.5 oldu calpol verdim. Tek atletle duruyo hala yalnizimda islak bez falan surdum hafif hafif uykusuzluktanda basim agriyo suanda. Daha beni bekleyen camasirlar ve haliyle utuler varr. Birde canim bayagi sikkin dun haber aldik yengem 2 aylik hamileydi kontrole gtmisler ve bebegin kalp atisi durmus bugun kurtaj oldu. Kizcagiz azeri cok fazla soyleyemiyo istediklerini bebegimi kesmesinler diye aglamaktan yuzu gozu sismis. Hastaydi bide cocugu olmaz diyolardi hamile kaldi dunyalar abimle onun oldu simdiyse yikildilar. Bende duyunca cok agladim bide dun ogrenmisler ve bi gun karninda olu olarak kaldi bebegi. Kafayi yicez cok zormus diyolar. Cok uzgunum bende
nazperver @skelebeks
bebeğin boy kg yu unutmuşum.Kizlaarr napiosunuz gorusmeyelii??? Melekleriniz nasill, ne zormus 2. Ay asisi dunden beri uyumuyo oglum uykuya dalinca agzini bukup basliyo icini cekip aglamaya uyumaya korkar oldu sanirimdun atesi 37.5 oldu calpol verdim. Tek atletle duruyo hala yalnizimda islak bez falan surdum hafif hafif uykusuzluktanda basim agriyo suanda. Daha beni bekleyen camasirlar ve haliyle utuler varr. Birde canim bayagi sikkin dun haber aldik yengem 2 aylik hamileydi kontrole gtmisler ve bebegin kalp atisi durmus bugun kurtaj oldu. Kizcagiz azeri cok fazla soyleyemiyo istediklerini bebegimi kesmesinler diye aglamaktan yuzu gozu sismis. Hastaydi bide cocugu olmaz diyolardi hamile kaldi dunyalar abimle onun oldu simdiyse yikildilar. Bende duyunca cok agladim bide dun ogrenmisler ve bi gun karninda olu olarak kaldi bebegi. Kafayi yicez cok zormus diyolar. Cok uzgunum bende
nazperver @skelebeks
38 i geçmeden bişi vermeseydin keşke. aşı korkusundan o huysuzluk bnce. bn ilgiyi arttırarak atlattım. hep temas halinde uyudu fln. ateşlenince soydum oynadım. terasa çıkardım çıplak sade ince nevresim fln örttüm düştüKızlar bugün 2 ay aşılarımızı olduk bebeğim sabahtan beri iyiydi şimdi ishal oldu bide acıdan mıdır bilmiyorum ağlamaya başladı çok mızmız oldu ne yapmalıyım birazdan calpol vericem ama ishal için ne yapmalıyım
dönence fln sıkılıyor. herhalde en faydalısı bizle oynamaları. tabi allah bize sabır ve enerji versinKızlar bebeğinize ne Tür oyuncak almayı düşünüyorsunuz? Ben dönence ve bebek jimnastiği almayı düşünüyorum sizce bu ay için gereksizmi
Bende teredütteyim sıkılırmı oynamazmı diye çıngırakları var onlara bakıyor ilgisini çekiyor çok hareketlendi maşallah gelişimine katkı sağlarmıyım diye düşünüyorumdönence fln sıkılıyor. herhalde en faydalısı bizle oynamaları. tabi allah bize sabır ve enerji versinbu arada cart canlı renkler bebeklerin ilgisini çekiyor.