2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar bugün 2 ay aşılarımızı olduk bebeğim sabahtan beri iyiydi şimdi ishal oldu bide acıdan mıdır bilmiyorum ağlamaya başladı çok mızmız oldu ne yapmalıyım birazdan calpol vericem ama ishal için ne yapmalıyım

Kizlaarr napiosunuz gorusmeyelii??? Melekleriniz nasill, ne zormus 2. Ay asisi dunden beri uyumuyo oglum uykuya dalinca agzini bukup basliyo icini cekip aglamaya uyumaya korkar oldu sanirim :KK43: dun atesi 37.5 oldu calpol verdim. Tek atletle duruyo hala yalnizimda islak bez falan surdum hafif hafif uykusuzluktanda basim agriyo suanda. Daha beni bekleyen camasirlar ve haliyle utuler varr. Birde canim bayagi sikkin dun haber aldik yengem 2 aylik hamileydi kontrole gtmisler ve bebegin kalp atisi durmus bugun kurtaj oldu. Kizcagiz azeri cok fazla soyleyemiyo istediklerini bebegimi kesmesinler diye aglamaktan yuzu gozu sismis. Hastaydi bide cocugu olmaz diyolardi hamile kaldi dunyalar abimle onun oldu simdiyse yikildilar. Bende duyunca cok agladim bide dun ogrenmisler ve bi gun karninda olu olarak kaldi bebegi. Kafayi yicez cok zormus diyolar. Cok uzgunum bende :KK43: sizlerde ne war ne yok bebeklerinizin boyu kilosu nasill? Buarada kilom 62 nazperver nazperver @skelebeks
Iyiyiz cok sukur canim
Oglun da iyilesir insallah tez zamanda
Yengen icin de cok uzuldum:KK43: Rabbim yine nasip eder insallah ben de azeriyim bu arada
Burda 2. ay asisi yok 3. ayda oluyor ben de dusunuyorum nasil yapcam diye yalnizm ben de:KK17:
Insallah rahat atlatiriz
Oglum 2 ay 1 gunlukken 5536 gr 60 sm di senin oglunda nasil?

Kizlaarr napiosunuz gorusmeyelii??? Melekleriniz nasill, ne zormus 2. Ay asisi dunden beri uyumuyo oglum uykuya dalinca agzini bukup basliyo icini cekip aglamaya uyumaya korkar oldu sanirim :KK43: dun atesi 37.5 oldu calpol verdim. Tek atletle duruyo hala yalnizimda islak bez falan surdum hafif hafif uykusuzluktanda basim agriyo suanda. Daha beni bekleyen camasirlar ve haliyle utuler varr. Birde canim bayagi sikkin dun haber aldik yengem 2 aylik hamileydi kontrole gtmisler ve bebegin kalp atisi durmus bugun kurtaj oldu. Kizcagiz azeri cok fazla soyleyemiyo istediklerini bebegimi kesmesinler diye aglamaktan yuzu gozu sismis. Hastaydi bide cocugu olmaz diyolardi hamile kaldi dunyalar abimle onun oldu simdiyse yikildilar. Bende duyunca cok agladim bide dun ogrenmisler ve bi gun karninda olu olarak kaldi bebegi. Kafayi yicez cok zormus diyolar. Cok uzgunum bende :KK43: sizlerde ne war ne yok bebeklerinizin boyu kilosu nasill? Buarada kilom 62 nazperver nazperver @skelebeks

Canım öncelikle allah sabır versin , cok zor bi durumdur eminim umutlarını yitirmesinler rabbim bir daha nasip eder inşaAllah .. Bizde dün olduk aşımızı benim kızım da ateşlendi 37.5 ' dı hep bizimki de durup durup ağladı uykusunda bağırarak ağladı hep bugün daha iyi ama şükür

Benim bildigim armut suyuda sogan suyuda gaz yapar yanlis mi biliyorum acep :110:

Ayy benimkide icme taraftari degil artik sagmiyorum walla napim biliyorum ictigi kadar uretiyor vucut sutu ama sagmaktan korkuyorum gogsum yine parcalancak diye sundu hepten bide yariklarin izi kaldi mememin yarisi iz oldu:oops:

Canim ben sordum 3. Ayda asi yok ozaman yapalim dediler. Ya i tedbir amacli yaptirsak
Evet ikinci ay aşisi çok olcak ama rotanin da bi zamani varmiş canim

Iyiyiz cok sukur canim
Yengen icin de cok uzuldum:KK43: Rabbim yine nasip eder insallah ben de azeriyim bu arada
Burda 2. ay asisi yok 3. ayda oluyor ben de dusunuyorum nasil yapcam diye yalnizm ben de:KK17:
Insallah rahat atlatiriz
Amin canim cok sagol. Yalnizlik zor gercekten. Insallah asilarini yaptirmamis olanlarinda hafif gecer, ates ,korku ve uykusuzluk var bizde hep. Uyumak istemiyo :(
Iyiyiz cok sukur canim
Insallah rahat atlatiriz
5500olmusuz bizde boyumuzda 58 cm :)

Canım öncelikle allah sabır versin , cok zor bi durumdur eminim umutlarını yitirmesinler rabbim bir daha nasip eder inşaAllah .. Bizde dün olduk aşımızı benim kızım da ateşlendi 37.5 ' dı hep bizimki de durup durup ağladı uykusunda bağırarak ağladı hep bugün daha iyi ama şükür
Amin canim cok sagol, benimkide hep agliyo :( kilosu nasil nehircigin:KK200:

Kizlar bu rota aşisini vurdurdunuz nu?gerekli mi?ayni gün mü vuruluyo ikinci ay aSilariyla bebiş kaldirabilir mi?
ben 2. ay aşısıyla vuruldum ateş 38 i geçmedi. ilaçsız atlattık şükür.
2-4 yerine 3-5. aylarda da yaptırabilirsin.
virüsü kapma ihtimali bni korkuttu yuvaya fln gidecek veya kalabalık ortama girecekse

çok üzüldüm ya Allah sabır versin. herşey sınav. rabbim evlatlarımızla bizi sınamasın, kimseyi sınamasın.

38 i geçmeden ilaç vermeseydin keşke. ateşi hala varsa bezle dursun hareket ettir düşüyor. bizim oğlan da aşıdan korkmuştu dalıyo ağlayarak uyanıyordu fln. 2 gün sonra anca geçti korkusu yavrumun.
kg konusunda tsrtılmadım annem geldi evde ustalar. salona tıkıldım. hem tesettürle duramıyorum sıcaktan hem emzirme derdi. annem ilgileniyor ustalarla. yarın bitecek inşallah. dubleksin alt la üst dopalgazı elektrik suyu ayırıyoruz. hem altın kombisi üst petekleri ısıtmak için yüksek ayarda çalışıyordu ancak. bizde ayrı kombi koyup tesisatı bölmekle uğraştık. malum bebiş için daha çok yanacak.

tabi tsrtılmadığım gb annem varken yemeğe de dikkat edemiyorum. inş. tartıya çıkınca şok olmam. bebiş biraz annemde durmaya başlamış belki evin işleriyke uğraşırken zayıflarım.

bebeğin boy kg yu unutmuşum.
2 aylık kontrolde boy 62 kg bezle 6090 dı.

Kızlar bugün 2 ay aşılarımızı olduk bebeğim sabahtan beri iyiydi şimdi ishal oldu bide acıdan mıdır bilmiyorum ağlamaya başladı çok mızmız oldu ne yapmalıyım birazdan calpol vericem ama ishal için ne yapmalıyım
38 i geçmeden bişi vermeseydin keşke. aşı korkusundan o huysuzluk bnce. bn ilgiyi arttırarak atlattım. hep temas halinde uyudu fln. ateşlenince soydum oynadım. terasa çıkardım çıplak sade ince nevresim fln örttüm düştü

Kızlar bebeğinize ne Tür oyuncak almayı düşünüyorsunuz? Ben dönence ve bebek jimnastiği almayı düşünüyorum sizce bu ay için gereksizmi

Kızlar bebeğinize ne Tür oyuncak almayı düşünüyorsunuz? Ben dönence ve bebek jimnastiği almayı düşünüyorum sizce bu ay için gereksizmi
dönence fln sıkılıyor. herhalde en faydalısı bizle oynamaları. tabi allah bize sabır ve enerji versin :KK49: bu arada cart canlı renkler bebeklerin ilgisini çekiyor.

dönence fln sıkılıyor. herhalde en faydalısı bizle oynamaları. tabi allah bize sabır ve enerji versin :KK49: bu arada cart canlı renkler bebeklerin ilgisini çekiyor.
Bende teredütteyim sıkılırmı oynamazmı diye çıngırakları var onlara bakıyor ilgisini çekiyor çok hareketlendi maşallah gelişimine katkı sağlarmıyım diye düşünüyorum

Back
X