2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar oglum 2 3 günde bi kakasını yapıyo ıkınmakran ememiyo uyuyamıyor kıpkırmızi oluyo gazdan mı kakasını yapamamasından oluyo anlamdım bi çözümü yok mu ya bide yaptıgında 3 4 bez kirletiyo bi anda yapıyo sulu kıvamda bu isin bi çözümü yok mu onu öyle görünce icin parcalanıyo
Canım benim kızda emerken ıkınıp tıkınıyodu telefonuma beyaz ses dedikleri süpürge sesi falan onu indirdim.emzirirken açıyorum kulağına yakın çok işe yarıyor.sesi açar açmaz hemen susuyor normal emmiyor hatta uyuyor.sende dene istersen bi.

Ca
Kadin dogum uzmanma gittim bugun goguste sut birikmis dedi antibiyotik tedavisi verdi 10 gun. Bahar na bole bisey gelen var mi kizlar cok mutsuzum cok agri ve ates yapiyoryapiyor. Bir de ilaclarla gecmezse cerrahi mudahale falan yaziyo internette korkuyorum ins. Gecer
Canim gecmis olsun gecerde merak etme benim tavsiyem acisada mutlaka bosalt elektrikli pompayla manuelle cok basarili olmuyo

Selam arkadaslar Allah hepimizin evladina saglik sihhat versin bi sorum olacak bebegim 47 gunluk kucagima alinca cok gevsek duruyo başı bir yana düşüyor kollari titriyor ayaklarini saglam basamiyor normalmi sizce annem ve gelinimiz cok hınbıl diyor moralim bozuluyor daha sıkı olmasi gerekiyormus bide sürekli yüzü koyun yatiyor ve bas sekli uzunlamasina sekilleniyor ne yaptiysam sirtustu uzanmiyor kiyameti kopariyor
Sanada merhaba arkadasim amin allah hepimizin evlatlarina saglik sihhat versin kafanda bu kadar stres yapmak yerine bir doktora gotur canim hem icin rahatlar sen etrafta soylenenleride cok kafana takma

Kizlar kizima oyun halisi almayi dusunuyorum sizce kullanislimi hangi model ise yarar fikri olan varmi yada kullanan bana fikir verseniz cok sevinirim

Ba
Canım aynısı bu hafta kardeşimde oldu onunda goğsu mastit oldu ateşlendi doktor antibiyıtik iğne vermiş 6 tane günde iki defa vurulacak 3 gün bebeğini emziremiycek bebek etkilenirmiş verdiği iğneden doktoruna bir sor bebeğini emzirebilecekmisin goğsunden yeşil sut gelmeye başlamıştı irin gibi dikkat et geçmiş olsun şimdiden
bana hap verdi ve bebegi emzirebilirsin dedi. Katdesinde iyilesme var mi biraz. Nenim bebegim emmiyo bi de surekli pompayla sagyrum ve o gogsumde sut azaldi iyice

Nurse harveys verdi doktorumuz sanki bi ise yaramıyo yaa sen ne kullanıyosun
sap simplex. dr normalden fazla damla demişti bize. eczacı kg başına 1 damla derler dedi. biz 4 kg idik 8 damla demişti günde 3 kere. çok gazlı diyor her gören dr. şimid 6 lg oldu gene iki katı damla veriyorum 12 damla. kaşıkta fln da kalıyor ztn.
ben ne zaman 6 ve 12 yi görsrm veriyorum. uyumadıkça aksamıyor saati.
eczacı tüm şişeyide versen zararı yok vucudatıyo demiş.

Selam arkadaslar Allah hepimizin evladina saglik sihhat versin bi sorum olacak bebegim 47 gunluk kucagima alinca cok gevsek duruyo başı bir yana düşüyor kollari titriyor ayaklarini saglam basamiyor normalmi sizce annem ve gelinimiz cok hınbıl diyor moralim bozuluyor daha sıkı olmasi gerekiyormus bide sürekli yüzü koyun yatiyor ve bas sekli uzunlamasina sekilleniyor ne yaptiysam sirtustu uzanmiyor kiyameti kopariyor

çoğu bebek yüzüstü rahat yatarmış. sağlık ocağında hemşirelere sorabilirsin. için rahat değilse çocuk dr undan randevu al böyle ciddi şüpheler internette kesin bi. fikir vermez. ama bi terslik olsa hissederdin gb geliyor bana. kollarının titremesine bir mana veremedim ben. eb kısa zmn da dr a sor. d vitaminini aksatma. anne sütünden alınmayan tek vitaminmiş. sağlık ocağı ücretsiz veriyor. doğduğundan beri kullanmadıysan belirt belki daha yüksek dozda kullan der.

dediklerinin aynisini bende yasadim canim mamayi kabul etmedi bir turlu memeyi de emmiyo sutum var ama memeye dayayinca basiyi cigligi anlamiyorum neden dra goturdum bagirsaak problemi kolik bebek dedi surekli aaglamakli ac yasiyo sanki ya rum benim sutler de gogus pedine akip akip gidiyk
Evet aynen öyle canım boşa gidiyor sütler benimde gazlı bebeğim kilo almaması çok uzuyor beni ...senin bebeğin kilosu nasıl peki ..?

2 aydir kolikiz bizde

Ya şunu öğrenmek istiyorum hakikaten bu kadar şiddetli mi ağlıyor kolik li bebekler.. bir insana işkence yapılsa bu kadar bağırmaz, demin yattı bizimki ve öncesinde binayı başımıza topladı :( bir zarar gelecek bebeğime diye çok korkuyorum..
bir ilaç kullanıyor musunuz?

Ya şunu öğrenmek istiyorum hakikaten bu kadar şiddetli mi ağlıyor kolik li bebekler.. bir insana işkence yapılsa bu kadar bağırmaz, demin yattı bizimki ve öncesinde binayı başımıza topladı :KK43: bir zarar gelecek bebeğime diye çok korkuyorum..

Her seferinde bu cocugun biyeri kirildi dedirtiyor bize bu kadar ciglik bagirti duymadim omrumde. Kizgin yag dokmusun gibi bagiriyor evet ilk 40 gun cok zordu alisamamistim . simdi alistim aglama saatleri gelunce herkes telasa kapilurken ben biluyorum ki 1.5 saat suren krizden sonra susacak ve oylede oluyor. Gunde 2 kere 1.5 saat suren aglamalari var. O saatler yaklastikca kendimi rahatlatmaya bebegimi alip kucama sakinlestirmeye calisiyorum. Senin sakin olman cok onemli .annedeki huzursuzlugu anliyor. Benim huzursuzlugum yuzunden baslarda 2.5 saat surerdi kriz

Ya şunu öğrenmek istiyorum hakikaten bu kadar şiddetli mi ağlıyor kolik li bebekler.. bir insana işkence yapılsa bu kadar bağırmaz, demin yattı bizimki ve öncesinde binayı başımıza topladı :KK43: bir zarar gelecek bebeğime diye çok korkuyorum..

Piyasadaki Butun gaz ilaclarini denedim . armut suyu sogan suyu anason rezene kimyon nane papatya denedim. Anlik kisa suren sonrasinda sanci ile sonuclanan cozumler buldum. Sonuc olarak bunu yasicaz baska cozumu yok

Back
X