2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bebegim 10gunde 600gram almis cok degilmi. 4200suan. 2bucuk ayligiz. Beni afedersiniz kiciyla dinleyen doktor :aaaa gecen ay 850gr aldiysa senin sutun yeterliymis demezmi. Mamaya baslatmisti. Ondan haftada 600gr aldi. Gu de 3kere mama verdim. Şimdi mamayi azaltabilirim.sutum yetiomus. Bi yandan devam etmek istiyorum çünkü bebegim cok ufak bo an once yasitlarini yakalasin istiyorum. Bi yandanda sadece sutummu acaba....

Kizlar bebegim 10gunde 600gram almis cok degilmi. 4200suan. 2bucuk ayligiz. Beni afedersiniz kiciyla dinleyen doktor :aaaa gecen ay 850gr aldiysa senin sutun yeterliymis demezmi. Mamaya baslatmisti. Ondan haftada 600gr aldi. Gu de 3kere mama verdim. Şimdi mamayi azaltabilirim.sutum yetiomus. Bi yandan devam etmek istiyorum çünkü bebegim cok ufak bo an once yasitlarini yakalasin istiyorum. Bi yandanda sadece sutummu acaba....
Bence sadece anne sütü ver canım yeterliyse.ayda 800 gr gayet iyi.bebişlerin kilolarınada takılnayın zamanla zaten yaşıtlarını yakalar kıyaslamayın başka bebeklerle.her bebeğin her insanın vücut yapısı farklı.minyon diye birşey var.önemli olan sağlıklı olmaları canım.buda ancak bol bol anne sütü ile mümkün.

Kızlar bugün 2 ay aşılarımızı olduk bebeğim sabahtan beri iyiydi şimdi ishal oldu bide acıdan mıdır bilmiyorum ağlamaya başladı çok mızmız oldu ne yapmalıyım birazdan calpol vericem ama ishal için ne yapmalıyım
Bende çok korkmuştum 2.ay aşısından ama benim kızda tam tersi etki yaptı.evde kucağa alıp dolaştıralım diye ağlayan çocuk dün kuzu gibi oldu aşıdan sonra.çok şirindi:))neşesi iyi ama çok sakindi hafif ateşi vardı 38 e geldiğinde çeyrek fitil attım düştü hemen.sonrada allaha şükür hiç sıkıntı çıkmadı.hatta bugün ağladı herzamanki gibi bende dalga geçtim hergün sana aşımı yaptırsam diye:KK70:

Kızlar 2.ay aşımızı Perşembe günü olacaz inş ateş düşürücüdür gitmeden mi vermek gerekiyor yoksa Ateş'i çıkmaya başlayınca mı?

Bende teredütteyim sıkılırmı oynamazmı diye çıngırakları var onlara bakıyor ilgisini çekiyor çok hareketlendi maşallah gelişimine katkı sağlarmıyım diye düşünüyorum

dönence çok oyalamıyor bizimkini ec ye giderken falan açıyorum. lambaya vantilatör e daha çok bakıyor.

çıngırak önenliymiş farklı renk ve yüzeyde almak lazımmış. zatnr uzun süre oyalanıyor lar çıngırakla. tabi ilk başta kafasına vurmayacağı çıngıraklardan almak lazım.

evde odasında renkli şeyler olmalı yerleri değişmeli diye okumuştum. keçeden rakamlar harfler kesip renkli renkli ufak çivilerle eve asmayı düşünüyorum. yerlerini değiştiririz de. tabi niyetim bu üşenmeyip malzeme bulup yaparsam inşallah

Kızlar 2.ay aşımızı Perşembe günü olacaz inş ateş düşürücüdür gitmeden mi vermek gerekiyor yoksa Ateş'i çıkmaya başlayınca mı?
ateşi çıkmadan hiçbirşey verme. illa ateşlenecek diye birşey yok. aşıda korktuğu için huysuz bi kaç gün geçirebilirsin.
dr bana 38 i geçmeden ilaç verme dedi. 38 i gördüm aşıdan 12 saat sonra. soydum ışık nemli bezle kolaştını fln soydum terasta yatırdım bi saatte 36.00 ya düştü tüm gece kontrol ettim bir daha çıkmadı

...

Eklentiler

• FB_IMG_1440189996848.webp
    FB_IMG_1440189996848.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 111
Sadece mama veren anneler gece kac saate bir mama veriyorsunuz 4 saati gecince bebek uyanmasa da vermek gerekiyormus kan sekerleri dusuyormus

Canım yaa söylediğin iyi oldu , bizim kız gece uykusunu çok seviyor bazen 5 -6 saat bile uyuduğu oluyor .. Sende mi mama ile besliyorsun

Canım yaa söylediğin iyi oldu , bizim kız gece uykusunu çok seviyor bazen 5 -6 saat bile uyuduğu oluyor .. Sende mi mama ile besliyorsun
Ben sutumu sagıp biberonla veriyorum devamlı benim kızımda gece uykusunu seviyo uykusinda veriyorum. Yoksa acıkıp da uyanıcak diye onu beklersem sabah olur :KK47: hatta suqn 4 saati gecti uyuyo veriyorum istemiyo almiyo uykusunda da

Kizlaarr napiosunuz gorusmeyelii??? Melekleriniz nasill, ne zormus 2. Ay asisi dunden beri uyumuyo oglum uykuya dalinca agzini bukup basliyo icini cekip aglamaya uyumaya korkar oldu sanirim :KK43: dun atesi 37.5 oldu calpol verdim. Tek atletle duruyo hala yalnizimda islak bez falan surdum hafif hafif uykusuzluktanda basim agriyo suanda. Daha beni bekleyen camasirlar ve haliyle utuler varr. Birde canim bayagi sikkin dun haber aldik yengem 2 aylik hamileydi kontrole gtmisler ve bebegin kalp atisi durmus bugun kurtaj oldu. Kizcagiz azeri cok fazla soyleyemiyo istediklerini bebegimi kesmesinler diye aglamaktan yuzu gozu sismis. Hastaydi bide cocugu olmaz diyolardi hamile kaldi dunyalar abimle onun oldu simdiyse yikildilar. Bende duyunca cok agladim bide dun ogrenmisler ve bi gun karninda olu olarak kaldi bebegi. Kafayi yicez cok zormus diyolar. Cok uzgunum bende :KK43: sizlerde ne war ne yok bebeklerinizin boyu kilosu nasill? Buarada kilom 62 nazperver nazperver S skelebeks
çok üüldüm canım ya, Allah tez zamanda tekrar nasip etsin inş, şimdi senin bebeği görünce ne kadar üzülürler :(
Maşallah bebeğin de toparlamış . Bende yarım kilo verdim galiba, yrn tartılıp gruba yazarım

Evet ikinci ay aşisi çok olcak ama rotanin da bi zamani varmiş canim
bize aşıdan 21 gün sonra dediler

Canım kilosu az yaa , 4200 gr . Boyu da 57 cm .. Hala az yiyor yarın kendi doktorumuza götürcem :KK61:.. Senin oğluşun kaç kilo doğmuştu canım , suan kilosu nasıl
Benimki 3250 50 cm dogdu canim ama 3 kiloya dusmustu dogdugu gun. Nehirindeninsallah istahi acilcak annesi asidan cok etkilendimi
çok üzüldüm ya Allah sabır versin. herşey sınav. rabbim evlatlarımızla bizi sınamasın, kimseyi sınamasın.

38 i geçmeden ilaç vermeseydin keşke. ateşi hala varsa bezle dursun hareket ettir düşüyor. bizim oğlan da aşıdan korkmuştu dalıyo ağlayarak uyanıyordu fln. 2 gün sonra anca geçti korkusu yavrumun.
kg konusunda tsrtılmadım annem geldi evde ustalar. salona tıkıldım. hem tesettürle duramıyorum sıcaktan hem emzirme derdi. annem ilgileniyor ustalarla. yarın bitecek inşallah. dubleksin alt la üst dopalgazı elektrik suyu ayırıyoruz. hem altın kombisi üst petekleri ısıtmak için yüksek ayarda çalışıyordu ancak. bizde ayrı kombi koyup tesisatı bölmekle uğraştık. malum bebiş için daha çok yanacak.

tabi tsrtılmadığım gb annem varken yemeğe de dikkat edemiyorum. inş. tartıya çıkınca şok olmam. bebiş biraz annemde durmaya başlamış belki evin işleriyke uğraşırken zayıflarım.
Amin canim insallah, cok zor bi dinawdan geciyolar. Kombiyi iyi dusunmussun simdi buraz masraf olur ama yakittan en azindan biraz tasarruf edersin bebek nerde duruyosa orayi acar diger tarafi kisarsin. Ben hala dirsat bulursam yiyorm yada komsum getirirse :D bende 1 aydir tek anne sutu weriyorum kilosu nasil sence cok agliyo ama mememde dursun dye israr ediyorum

çok üzüldüm ya Allah sabır versin. herşey sınav. rabbim evlatlarımızla bizi sınamasın, kimseyi sınamasın.

38 i geçmeden ilaç vermeseydin keşke. ateşi hala varsa bezle dursun hareket ettir düşüyor. bizim oğlan da aşıdan korkmuştu dalıyo ağlayarak uyanıyordu fln. 2 gün sonra anca geçti korkusu yavrumun.
kg konusunda tsrtılmadım annem geldi evde ustalar. salona tıkıldım. hem tesettürle duramıyorum sıcaktan hem emzirme derdi. annem ilgileniyor ustalarla. yarın bitecek inşallah. dubleksin alt la üst dopalgazı elektrik suyu ayırıyoruz. hem altın kombisi üst petekleri ısıtmak için yüksek ayarda çalışıyordu ancak. bizde ayrı kombi koyup tesisatı bölmekle uğraştık. malum bebiş için daha çok yanacak.

tabi tsrtılmadığım gb annem varken yemeğe de dikkat edemiyorum. inş. tartıya çıkınca şok olmam. bebiş biraz annemde durmaya başlamış belki evin işleriyke uğraşırken zayıflarım.
Calpol mecbur werdim canim catlocakto aglamaktan bide o aglayinca bende ateslendim ter basti hetyerimi kucagima alinca daha cok atesleniyodu :KK43:
çok üüldüm canım ya, Allah tez zamanda tekrar nasip etsin inş, şimdi senin bebeği görünce ne kadar üzülürler :KK43:
Maşallah bebeğin de toparlamış . Bende yarım kilo verdim galiba, yrn tartılıp gruba yazarım

bize aşıdan 21 gün sonra dediler
Amin canim cok sagol. Sesleri cikmiyodu konusurken. Uzakta oturuyolar gidemedimde. Annemde ablamin yanindan hoop oraya

Bence sadece anne sütü ver canım yeterliyse.ayda 800 gr gayet iyi.bebişlerin kilolarınada takılnayın zamanla zaten yaşıtlarını yakalar kıyaslamayın başka bebeklerle.her bebeğin her insanın vücut yapısı farklı.minyon diye birşey var.önemli olan sağlıklı olmaları canım.buda ancak bol bol anne sütü ile mümkün.
Tsk cnm bnm :))

Calpol mecbur werdim canim catlocakto aglamaktan bide o aglayinca bende ateslendim ter basti hetyerimi kucagima alinca daha cok atesleniyodu :KK43:

Amin canim cok sagol. Sesleri cikmiyodu konusurken. Uzakta oturuyolar gidemedimde. Annemde ablamin yanindan hoop oraya
Cnm calpolden korkmayin iyi yaptin vermekle hem yalnizsin hem ates gerxekten çok kotu bisey.... benimkisi dun aglamaktan bi hal oldu gece gundz sancidan kivraniyodu. Aksam mecbur verdim calpol. Yoksa catladi coxuk yani.... agrisini aldida uyuyabildi yavrum.

Kizlaarr napiosunuz gorusmeyelii??? Melekleriniz nasill, ne zormus 2. Ay asisi dunden beri uyumuyo oglum uykuya dalinca agzini bukup basliyo icini cekip aglamaya uyumaya korkar oldu sanirim :KK43: dun atesi 37.5 oldu calpol verdim. Tek atletle duruyo hala yalnizimda islak bez falan surdum hafif hafif uykusuzluktanda basim agriyo suanda. Daha beni bekleyen camasirlar ve haliyle utuler varr. Birde canim bayagi sikkin dun haber aldik yengem 2 aylik hamileydi kontrole gtmisler ve bebegin kalp atisi durmus bugun kurtaj oldu. Kizcagiz azeri cok fazla soyleyemiyo istediklerini bebegimi kesmesinler diye aglamaktan yuzu gozu sismis. Hastaydi bide cocugu olmaz diyolardi hamile kaldi dunyalar abimle onun oldu simdiyse yikildilar. Bende duyunca cok agladim bide dun ogrenmisler ve bi gun karninda olu olarak kaldi bebegi. Kafayi yicez cok zormus diyolar. Cok uzgunum bende :KK43: sizlerde ne war ne yok bebeklerinizin boyu kilosu nasill? Buarada kilom 62 nazperver nazperver S skelebeks
Canim allah sabir versin sizlere cok uzuldum asi olayina gelince biz kizima yarim fitil verdik ilk asidan sonra ikinci ay asisida bu hafta olacak sorun yasarsam gene fitil koyucam popisine

Kizlar merhaba nasilsiniz siz ve bebisleriniz biz genel anlamda iyiyiz cok sukur su uykularimiz duzelemiyo gazdan ikinmaktan yavrum kesik kesik uyuyo bazen yatirmamla kaldirmam 5dakika suruyo ne zaman duzelecek bilmiyorum ilac cay aci elma yagi kimyon hepsini veriyorum masaj yapiyorum ama bitemedi su gaz rabbim baska sorun vermesin bunada sukur diyorum kuzucuklari opuyoruz kizimla

Back
X