2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Piyasadaki Butun gaz ilaclarini denedim . armut suyu sogan suyu anason rezene kimyon nane papatya denedim. Anlik kisa suren sonrasinda sanci ile sonuclanan cozumler buldum. Sonuc olarak bunu yasicaz baska cozumu yok
Gecen.gun.soyledim ben ama zarari var dediler.bence bi sakibcasi yok ben muskat diyorum bebegime getcekten cok iyi geldi ama cok cok az bi miktar kullaniyoruz,zaten.bunu ninelerimiz yillardir kullaniyomus hicte bise olmuyomus bilmiyoru. Ben guvendim esimin babanesi yaparmis bebeklere.cok hasta iyilestirmis sifali bitkilerden anliyomus internette yazan seyler.hep fazla verilirse ne olacagiyla.alakali + internette cok bilgi kirliligi var herseyede inanmamak.lazim.

Ayrica i.ternette.kullanip cok cok faydasini gorende var miktar olarak nasil desemki bi cay kasiginin 10 da biri kadar ancak belki daha bile az bak muskati al bicakla uzerini kazi yada cok ince bi rendeylw rendele soyle parmagini bastir ustune parmagina nekadar gelirse o.yeter biraz sutunu sag cay kasigina ustune muskati dok ver bebegine ben ilk iki gunde bir verdim toplasam 5 6 defa anca vermisimdir artik vermiyorum bebegim okadar rahat gaz cikartiyoki bide oyun halisininda faydasini gorduk tabi bacaklarinin hareket etmwsini.sagliyo Allah yardimciniz olsun benim bebegim oyle cok.aglayan.bi bebek.degil liki.sefer ciglik cigliga agladi.10 dk falan bende onunla agladim cok zor gercekten

Piyasadaki Butun gaz ilaclarini denedim . armut suyu sogan suyu anason rezene kimyon nane papatya denedim. Anlik kisa suren sonrasinda sanci ile sonuclanan cozumler buldum. Sonuc olarak bunu yasicaz baska cozumu yok

Ya bencil olacak belki ama içim rahatladı biraz, bana doktor kolik dedi ama ya bilmiyorsa bu denli şiddetli olduğunu diye içim içimi yiyordu.. Doktorun kızı da kolik miş ve o INFACOL kullanmış banada yazdı, bugün başladık bakalım inşallah iyi gelir..
Allah yardımcımız olsun, senin bebeğin de atlatir en kısa zamanda inşallah.

3400 dogdu su an 5000 civari 29 haziranda dogduk seninki nasil canim ama gorunurde dort kilo gibi duruyo
Benim de 3560 doğdu 1. Ay 400 2. Ay 800 aldı 8 haziran doğdu şu an 5 kilo civarında yüzü tombiş olunca resmini gören tombik zannediyor ama kollar bacaklar zayıf çok isterdim tombiş olsun da minciklayim ama olmuyor depoda süt dolu ama içen yok :( :)

Gecen.gun.soyledim ben ama zarari var dediler.bence bi sakibcasi yok ben muskat diyorum bebegime getcekten cok iyi geldi ama cok cok az bi miktar kullaniyoruz,zaten.bunu ninelerimiz yillardir kullaniyomus hicte bise olmuyomus bilmiyoru. Ben guvendim esimin babanesi yaparmis bebeklere.cok hasta iyilestirmis sifali bitkilerden anliyomus internette yazan seyler.hep fazla verilirse ne olacagiyla.alakali + internette cok bilgi kirliligi var herseyede inanmamak.lazim.
Bende bugün aldım Muskat rendeledim 1 tane bebeğe değilde kendim yarım çay kaşığı kadar yuttum sütten geçermi acaba bi fikrin varmı canım bebeğe vermeden benden faydalanabilirmi ki..??

Bende bugün aldım Muskat rendeledim 1 tane bebeğe değilde kendim yarım çay kaşığı kadar yuttum sütten geçermi acaba bi fikrin varmı canım bebeğe vermeden benden faydalanabilirmi ki..??
Cnm internette cogu sitede annenmasi oneriliyo zaten ama ben bebeginede verdim ben icmedim.sen kendin dene faydasini gorursen devam et olmazsa cok az bi miktar bebegine ver bence ama cok az yani yatim cay kasigindan cok cok daha az

Aynen canim benim ilk oglumda kolikti bu da ilk oglumda her hafta hastanedeydim profa kadar goturdum profun bana dedigi bunun bir surec oldugu 3ay sonra gececegini ve hicbirsey kulanmamam gerektigiydi gercektente hicbirsey ise yaramadi 3 aysonunda azaldi sabretmekten baska yapicak birsey yok nasil uzayan cocuklarin kemikleri agrir onun gibi en azindan bunu biliyotuz bebislerimiz buyuyorlar ve bazilari buyurken aci cekiyorlar allsh baska dert vermesin eninde sonunda geciyor tecrubeli bi kolik annesi olarak benim onerim bebek arabasi evde bindir ozellikle hali kenarlarindan gec biraz hoplasin rahatladigini goreceksin ya da hamak besik al onda salla durduramadiginda yok hicbiri ise yaramadi o zamsn tek care battaniyede sallamak aglatacagina salla cok aglatirsan fitik olabilir

:KK43:

Ayrica i.ternette.kullanip cok cok faydasini gorende var miktar olarak nasil desemki bi cay kasiginin 10 da biri kadar ancak belki daha bile az bak muskati al bicakla uzerini kazi yada cok ince bi rendeylw rendele soyle parmagini bastir ustune parmagina nekadar gelirse o.yeter biraz sutunu sag cay kasigina ustune muskati dok ver bebegine ben ilk iki gunde bir verdim toplasam 5 6 defa anca vermisimdir artik vermiyorum bebegim okadar rahat gaz cikartiyoki bide oyun halisininda faydasini gorduk tabi bacaklarinin hareket etmwsini.sagliyo Allah yardimciniz olsun benim bebegim oyle cok.aglayan.bi bebek.degil liki.sefer ciglik cigliga agladi.10 dk falan bende onunla agladim cok zor gercekten
Ise yaradiysa onuda deniyim cnm. Bulundugum ilce kucuk baharatci yok bi marketten istetmistik bir ay oldu gelmedi daha.
Ya bencil olacak belki ama içim rahatladı biraz, bana doktor kolik dedi ama ya bilmiyorsa bu denli şiddetli olduğunu diye içim içimi yiyordu.. Doktorun kızı da kolik miş ve o INFACOL kullanmış banada yazdı, bugün başladık bakalım inşallah iyi gelir..
Allah yardımcımız olsun, senin bebeğin de atlatir en kısa zamanda inşallah.
Dene bakalim ise yararsa haber ver. Insallah biranonce biter gider..

Aynen canim benim ilk oglumda kolikti bu da ilk oglumda her hafta hastanedeydim profa kadar goturdum profun bana dedigi bunun bir surec oldugu 3ay sonra gececegini ve hicbirsey kulanmamam gerektigiydi gercektente hicbirsey ise yaramadi 3 aysonunda azaldi sabretmekten baska yapicak birsey yok nasil uzayan cocuklarin kemikleri agrir onun gibi en azindan bunu biliyotuz bebislerimiz buyuyorlar ve bazilari buyurken aci cekiyorlar allsh baska dert vermesin eninde sonunda geciyor tecrubeli bi kolik annesi olarak benim onerim bebek arabasi evde bindir ozellikle hali kenarlarindan gec biraz hoplasin rahatladigini goreceksin ya da hamak besik al onda salla durduramadiginda yok hicbiri ise yaramadi o zamsn tek care battaniyede sallamak aglatacagina salla cok aglatirsan fitik olabilir
Ewet cnm Rabbim dermansiz dert vermesin. Ama iste ilkkez yasadigimiz icin cok buyuk sikintilar yasadim kendi adima. Sacimi basimi yoldugum zamanlar vardi. Simdi hoplaya ziplaya geciriyoruz.

Gunaydin kizlar benim bebegim boga burcu bebeklerin burc ozelliklerine baktim birebir benim bebegimi anlatiyo sizde.bi bakin derim ona gore bebeginize yaklasiminiz degisecektir.

Kizlaarr napiosunuz gorusmeyelii??? Melekleriniz nasill, ne zormus 2. Ay asisi dunden beri uyumuyo oglum uykuya dalinca agzini bukup basliyo icini cekip aglamaya uyumaya korkar oldu sanirim :( dun atesi 37.5 oldu calpol verdim. Tek atletle duruyo hala yalnizimda islak bez falan surdum hafif hafif uykusuzluktanda basim agriyo suanda. Daha beni bekleyen camasirlar ve haliyle utuler varr. Birde canim bayagi sikkin dun haber aldik yengem 2 aylik hamileydi kontrole gtmisler ve bebegin kalp atisi durmus bugun kurtaj oldu. Kizcagiz azeri cok fazla soyleyemiyo istediklerini bebegimi kesmesinler diye aglamaktan yuzu gozu sismis. Hastaydi bide cocugu olmaz diyolardi hamile kaldi dunyalar abimle onun oldu simdiyse yikildilar. Bende duyunca cok agladim bide dun ogrenmisler ve bi gun karninda olu olarak kaldi bebegi. Kafayi yicez cok zormus diyolar. Cok uzgunum bende :( sizlerde ne war ne yok bebeklerinizin boyu kilosu nasill? Buarada kilom 62 nazperver nazperver S skelebeks

Benim bildigim armut suyuda sogan suyuda gaz yapar yanlis mi biliyorum acep :110:
Benim de 3560 doğdu 1. Ay 400 2. Ay 800 aldı 8 haziran doğdu şu an 5 kilo civarında yüzü tombiş olunca resmini gören tombik zannediyor ama kollar bacaklar zayıf çok isterdim tombiş olsun da minciklayim ama olmuyor depoda süt dolu ama içen yok :KK43: :)
Ayy benimkide icme taraftari degil artik sagmiyorum walla napim biliyorum ictigi kadar uretiyor vucut sutu ama sagmaktan korkuyorum gogsum yine parcalancak diye sundu hepten bide yariklarin izi kaldi mememin yarisi iz oldu:oops:
Rota aşisini yaptirmali miyim kizlar???
Canim ben sordum 3. Ayda asi yok ozaman yapalim dediler. Ya i tedbir amacli yaptirsak

Back
X