bilmiyorum ki canım önlem amaçlı vermiş olabilir belki kan testi hiç yaptırmadın mıBende clexane 4000 ve coraspin kullanıyorum
Kan testi derken? Zaten tüp bebek olduğu icin bütün kan tahlilleri yapıldı vitaminden hormonuna kadar herhalde önlem amaçlı artık haftaya sorucam doktoruma devam dediğine göre bildiği vardırbilmiyorum ki canım önlem amaçlı vermiş olabilir belki kan testi hiç yaptırmadın mı
yani kan tahlilleri demek istemiştim :) tahlil sonuçlarına göre vermiştir canımKan testi derken? Zaten tüp bebek olduğu icin bütün kan tahlilleri yapıldı vitaminden hormonuna kadar herhalde önlem amaçlı artık haftaya sorucam doktoruma devam dediğine göre bildiği vardır
evet canım claxen 4000 lik birde aspirin kullanıyorum canım senin ilacın ne
Ben 6000 lik kullanıyordum, bugün kan tahlili verdim. Doz yetersiz olabiliyormuş bazı kişilerde, sonuca göre düzenleme yapacak dr. Kiloya göre belirleniyormuş bu doz ayrıca.Selam canım bende gobekten kan sulandirici igne oluyorum op dan beri hatta bugün üçüncü kutuyu aldı eşim bende pıhtılaşmada yok niye kullanıyorum bilmiyorum doktor bebeğin tutunmasina yardimci demişti
Bence de batıldır. Ben ilk gebeliğimde kestirmiştim. Maşallah kızım şimdi 5 yaşında. Ayrıca gebeliğinde saç kestiren arkadaşlarım da var. Onların da evlatları sağlıklı.biZim burda saç kestirirsen cocuğun ömrü kısa olur derler hamileyken saç kestirmeyin diyolar o yüzden batıl inanç
Aynen 7,5kg damble ile calıştım toplam 15kilo mekikler 7km yürüdüm test pozitif işin tuhaf yani şimdi esime nazlanamıyorum :) yapabileceklerimi biliyo
bu arada bende tombişim :) 168 boy 68 kg 69 olmuşumdur ama hamîleliğimi öğrenmeden çok sıkı spora başlamıştım hele birgün öncesinde rekor kormıştım sabah test yaptım hamişmişim
Canim bende kendi evimdeyken aynı saatte vurulamiyordum cünku esime yaptiriyodum esiminde nobet saatleri sürekli degidiyor. kendim hiç yapamadım tedavi boyu kendime alllahtan üst komsum hemsIre yumoslar toplanana kadar ona yaptırdım :) beş gündür annemdeyim annem yapıyor aybi saatte :) bana sadece gobek altı ve sağı solu dediler..mosmor oldu zaten gobusum ignelerden herşeye razıyım tabiki gikim çıkmıyor bu kadar beklemisim elhamdulillah çok şükür rabbime bugunleri gösterdi bana..Ben 6000 lik kullanıyordum, bugün kan tahlili verdim. Doz yetersiz olabiliyormuş bazı kişilerde, sonuca göre düzenleme yapacak dr. Kiloya göre belirleniyormuş bu doz ayrıca.
İğneyi nereden yapıyorsunuz? Siz mi yapıyorsunuz, yaptırıyor musunuz? Benim eşim bu konuda çok cesaretsiz. Ben de kendi kendime ancak karnımdan yapabiliyorum. Dr a bugün sordum, bebek büyüyünce bacağımdan yapmak istiyorum ama bacaklarımda damarlar çok belirgin, damara gelirse diye korkuyorum dedim. Dr doğuma kadar karnından yapabilirsin iğneyi dedi. Sizin dr larınız bu konuda ne diyor? Bir de bu iğneyi hergün aynı saatte yapmak gerekiyormuş. Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama günün ortası oluyor, misafirlikte falan olabiliyorum, malum daha kimseye de söylemedim... Siz hep aynı saatte mi yapıyorsunuz?
Sevecen canım dr söylediyse vardır bir bildiği. Muhtemelen bebek yerleştikten sonra kesecektir senin iğneni
Cnm ignenim saatini gece yada sabaha ceksen daha iyi olmazmiBen 6000 lik kullanıyordum, bugün kan tahlili verdim. Doz yetersiz olabiliyormuş bazı kişilerde, sonuca göre düzenleme yapacak dr. Kiloya göre belirleniyormuş bu doz ayrıca.
İğneyi nereden yapıyorsunuz? Siz mi yapıyorsunuz, yaptırıyor musunuz? Benim eşim bu konuda çok cesaretsiz. Ben de kendi kendime ancak karnımdan yapabiliyorum. Dr a bugün sordum, bebek büyüyünce bacağımdan yapmak istiyorum ama bacaklarımda damarlar çok belirgin, damara gelirse diye korkuyorum dedim. Dr doğuma kadar karnından yapabilirsin iğneyi dedi. Sizin dr larınız bu konuda ne diyor? Bir de bu iğneyi hergün aynı saatte yapmak gerekiyormuş. Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama günün ortası oluyor, misafirlikte falan olabiliyorum, malum daha kimseye de söylemedim... Siz hep aynı saatte mi yapıyorsunuz?
Sevecen canım dr söylediyse vardır bir bildiği. Muhtemelen bebek yerleştikten sonra kesecektir senin iğneni
Insallah canim grupta cok fazla tüp bebek annesi var seninde artmistir insallahhCanlar merhaba,inş kan değerim artmıştır tüp bebiş annesi olacağım rabbim tamamına erdirirseinşallah ekim annesi olurum bende rabbim sağlıklı sıhhatli bebisleri,doğumlar,gebelikler nasip etsin cümlemize
canım ben kendim yapamıyorum eşim yapı hem göbekten hem koldan yapıyo hergün saat ikide yapıyoruz birde iğneyi ne zaman keseceğiz die hiç sormamışım saftirik gibi ama eşim dediki 20. hafta keseceğiz demiş dr. ama ben hatırlamıyorum heyecanla gidiyorum hep doktora ne soracağımı unutuyorumBen 6000 lik kullanıyordum, bugün kan tahlili verdim. Doz yetersiz olabiliyormuş bazı kişilerde, sonuca göre düzenleme yapacak dr. Kiloya göre belirleniyormuş bu doz ayrıca.
İnşallah canımCanlar merhaba,inş kan değerim artmıştır tüp bebiş annesi olacağım rabbim tamamına erdirirseinşallah ekim annesi olurum bende rabbim sağlıklı sıhhatli bebisleri,doğumlar,gebelikler nasip etsin cümlemize transferin 10.günü 73 tu bakalım yarın ne olcak hayırlısı...imrendim takvim yaptım,aslinda cennette bi meleğim var,inşallah rabbim bu defa evladımi evime getirmeyi nasip eder ...
Sağlık ocağında yaptırdım ilk bir kaç gün. O yüzden mesai saatine denk gelmesi gerekiyordu. Şimdi ilacın saatini nasıl değiştirebilirim ki? Başladım bir kereCnm ignenim saatini gece yada sabaha ceksen daha iyi olmazmi
Mesela benim jel falan var gece yapiyorum kimsenin beni oyle gormesini istemiyorum
bende canım istedikten sonra veririm ama polikistikover var bende ne yapsam herzaman balıketli oldum ama dediğin gibi dert değil kilo verilir gider istedikten sonra bebişimi arabasına atarım yürüyüş yaparım onuda gezdirmiş olurum bizim evin orda bi kadon vardı hergün görüyodum bebeği daha küçücükken bebek arabasına koyuyodu çocuğu saatlerce yürüyodu kadın incecik oldu imrenirdim şimdi benimde bebişim olacakAynen 7,5kg damble ile calıştım toplam 15kilo mekikler 7km yürüdüm test pozitif işin tuhaf yani şimdi esime nazlanamıyorum :) yapabileceklerimi biliyoben 1.71 boy 78kilo ile hamile kaldım 71-70 hep tombul biriydim 100olmadan doğurmam lazım yoksa komik bi hal alcam ama dert değil azimliyim veririm ben :) herkes sakin ister ben yaramaz olsun istiyorum bebeğim kosturayım :)
Hoşgeldiniz kuzusunla canımCanlar merhaba,inş kan değerim artmıştır tüp bebiş annesi olacağım rabbim tamamına erdirirseinşallah ekim annesi olurum bende rabbim sağlıklı sıhhatli bebisleri,doğumlar,gebelikler nasip etsin cümlemize transferin 10.günü 73 tu bakalım yarın ne olcak hayırlısı...imrendim takvim yaptım,aslinda cennette bi meleğim var,inşallah rabbim bu defa evladımi evime getirmeyi nasip eder ...
İşin güzelliği orda bebeğimiz olucak ya biz herşeyin üstesinden geliriz hissinile yetiyo ne kadar mucizevi bişey yaşıyoruzbende canım istedikten sonra veririm ama polikistikover var bende ne yapsam herzaman balıketli oldum ama dediğin gibi dert değil kilo verilir gider istedikten sonra bebişimi arabasına atarım yürüyüş yaparım onuda gezdirmiş olurum bizim evin orda bi kadon vardı hergün görüyodum bebeği daha küçücükken bebek arabasına koyuyodu çocuğu saatlerce yürüyodu kadın incecik oldu imrenirdim şimdi benimde bebişim olacak
Canim ben dun hastanelik oldum kanamam vardı halada geliyo en yakin hastaneye gittim orada karından bakıldı ve göründü cumartesi de kendi doktoruna gideceğim bakalım sen ne zaman gideceksinHımm o zaman bende 5+ 0 doğru yani :)) sen keseyi gordunmu kalp atışı için ne zaman gideceksin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?