• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hemoglabin bakıldı mı sende düşük olabilir kanın ben anemi hastasıyım üşüme halsşzlik hep var ceviz fındık iyi geliyor 6-7tane ..amin canım biz iyi olalım kı onlar mükemmel olsunlar:)
canım aslında ev sıcacık oluyo ama sadece ayaklarım üşüyor kansızlık ve anemi yok canım ama kan pıhtılaşması var kan dolaşımı düzgün olmadığından olabilir belki ilaç ve iğne kullanıyorum ama niye böyle bilmiyorum bebiiim iyi olsun da ben hepsini çekmeye razıyım

En çok ta sarı olan saçlarımı neden koyuya boyatmadığım. Herkes sana bu renk yakışıyor değiştirme dedi dedi, yarım kafa dolaşırım artık :)

En çok ta sarı olan saçlarımı neden koyuya boyatmadığım. Herkes sana bu renk yakışıyor değiştirme dedi dedi, yarım kafa dolaşırım artık :)
benim saclarimda röfleli :)
bide benim saclarim baya uzun belimde 9 ay daha da uzarsa napicam diye düşünüyorum hamilelikte sac kestirilmiyomus

benim saclarimda röfleli :)
bide benim saclarim baya uzun belimde 9 ay daha da uzarsa napicam diye düşünüyorum hamilelikte sac kestirilmiyomus
Canım kestiriliyor batıl onlar me Kur-an da hiç bi hadiste yok çyle birsey benim yengelerim kestirdi cevremdekilerde boyatan bile var ben sadece boyaya karsıyım :) sarısınların işi zor ben kendi rengime döndüm çocuk düşününce :) tam kilo aldım verip öyle kalayım dedim hamile olduğumu ögrendim :) babamız gibi bebişim de sabırsız olucak :D

Yaşıtız neden abla dedin anlamadım :) Ben ceza mahkemesinde çalışıyorum. Dosya falan taşıma sakın ben bazen dalıp kucaklıyorum :)
Evet ya ben neden öyle yazdım karıştırdım birisiyle :-) sandığım kişi 30 yaşından büyüktu onu hatırliyorum. Neyse canım aynı yaşta inşallah anne olacağız :KK19:, böyle bi pot kırmadım farzet artık :KK37:

Canım kestiriliyor batıl onlar me Kur-an da hiç bi hadiste yok çyle birsey benim yengelerim kestirdi cevremdekilerde boyatan bile var ben sadece boyaya karsıyım :) sarısınların işi zor ben kendi rengime döndüm çocuk düşününce :) tam kilo aldım verip öyle kalayım dedim hamile olduğumu ögrendim :) babamız gibi bebişim de sabırsız olucak :KK70:
:)) polikistik overim var bunun icin dogum kontrol hapi vermisti doktor 2 sen kullandim ve tam 20 kilo aldim hem haptan hem hormonlardan. yazin sporla 8 kilo kadar verdim soguklar gelince sporu biraktim bende daha vericektim aslinda ama asilamayla geldi iste bebisim amaan ben hapla 20 kilo almisim bebisim icin mi almiycam :)

sevecengpost: 39378565 .!.:
Burdan hesapladim canım Blast benim 26 ocakta transfer oldum 5+0 bu hesaba göre :) senin doktorunda buna goremi hesapladi
Canim bende 24 unde blast transferi oldum 5+2 yim dun doktor da dogruldi beni

is donusu serviste bir uyuyorum kendime sasiyorum. Duragimi kacirabilirim onumuzdeki 9 ay:anneadayı: bu arada 2 aksamdir belim ile baslayan sirtima yayilan agrilarim var yaaao_O
Bende de var ağrı dümdüz uzaninca daha çok fark ediyorum agridigini aslında oturmak hep inanmak gerek sanırım uzaninca gecmeye başlıyor ağrılar.

canım aslında ev sıcacık oluyo ama sadece ayaklarım üşüyor kansızlık ve anemi yok canım ama kan pıhtılaşması var kan dolaşımı düzgün olmadığından olabilir belki ilaç ve iğne kullanıyorum ama niye böyle bilmiyorum bebiiim iyi olsun da ben hepsini çekmeye razıyım
Bende de üşüme var ev çok sıcak ama ben polar uzun sabahlikla ayağımda da kalınca polar çoraplarla geziyorum canım. Bende de sendeki gibi kan pihtilasmasi var.

:)) polikistik overim var bunun icin dogum kontrol hapi vermisti doktor 2 sen kullandim ve tam 20 kilo aldim hem haptan hem hormonlardan. yazin sporla 8 kilo kadar verdim soguklar gelince sporu biraktim bende daha vericektim aslinda ama asilamayla geldi iste bebisim amaan ben hapla 20 kilo almisim bebisim icin mi almiycam :)
Kesinlikle haklısın hamilelikte dikkat edelim yeter ki sağlıklı olsunlar illa ki veririz :)

:anneadayı:
:)) yalnız değilim iyi bakalım bebişleri doğurup az büyütüp sıkı bi diyete gireriz doktorum bebek doğup 6aylık olmadan diyet yok dedi :)
bu arada bende tombişim :) 168 boy 68 kg 69 olmuşumdur ama hamîleliğimi öğrenmeden çok sıkı spora başlamıştım hele birgün öncesinde rekor kormıştım sabah test yaptım hamişmişim :anneadayı:

Sen de mi pıhtılaşma için iğne oluyorsun canım?

Bende de üşüme var ev çok sıcak ama ben polar uzun sabahlikla ayağımda da kalınca polar çoraplarla geziyorum canım. Bende de sendeki gibi kan pihtilasmasi var.
canım ben önceden beti üşürüm kansızlık mı var die test yaptırdık yok pıhtılaşmayı düşükten sonra öğrendim kendim bundan dolayı olabileceğini düşünüyorum ana şimdi üşüyünca kasığım ağrıyo kaç kat giyindim bugün yinede ağsyım buz gibi

Sen de mi pıhtılaşma için iğne oluyorsun canım?
Selam canım bende gobekten kan sulandirici igne oluyorum op dan beri hatta bugün üçüncü kutuyu aldı eşim bende pıhtılaşmada yok niye kullanıyorum bilmiyorum doktor bebeğin tutunmasina yardimci demişti o_O

Back