Hayırlı olsun canım hosgeldinSelam canlar rabbim hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin..hala inanamasamda bende ekim annesi olucam inşallah..tüp bebekle 6,5 yıl sonra kavustum rabbimin izniyle ne kadar mutluySam bir o kadarda korkuyorum bişey olacak diye...haftaya çarşamba kontrolumuz var doktor sikisik gel dedi :) acaba haftaya kadar hem kese hem kalp atışı duyulurmuki :)
Bende 160 tim 57 kiloya hamile kaldım bende zayıflama kararı almıştım canımKızlar kaç kiloyla hamile kaldınız benim boyu 165 kg63 tam kilo verecektim hamile kaldım :)
Ben de yakın zamanda 62 den 65 e çıktım. Aynen senin gibi tam diyete başkayacaktım ki hamileliğimi öğrendim. Hoş, kullandığım iğneler de kilo yapabilirmiş
Anladım canım erken gormussun maşallah dahaileri olabilir mi gebeliğin sadece keseyi gördüm haftaya kendisini görüp duycaz inşallah.Amin canım. 4+6 bugün. Kaybedersem korkusuyla takvim yapamadım daha
Kalbini duymadık daha. Dr işinin ehliymiş sanırım 1 mm lik bebeğimi gösterdiğine göreAnladım canım erken gormussun maşallah dahaileri olabilir mi gebeliğin sadece keseyi gördüm haftaya kendisini görüp duycaz inşallah.
Oooo 4aylık gibi canım ama yakışmış :) benim yok daha bişey göbekliydim zaten saklandı sznırımİşte benim göbeğim.
Gebelikte hormonlar değiştiği için akintilarda değişebiliyor kontrole gidince doktora söylersin canım bi sorun olacağını sanmıyorum.. Usutme kendini ayakları sıcak tut.[/QUOTE]canım kokusuz ama koyu peçeteyle silince farkediliyo afedersin ama sankî spermin kıvamı olur ya o şekilde
Canım o enerji düşüklüğünden enerji verici birseyler yap zaten halsisiz geçer korkma o bicoğumuzda varkızlar korkutorum kasık ağrım var kaç gündür yoktu sarı akıntım başladı ve ayaklarım buz gibi oluyor kaç kat giyinirsem giyineyim
ben çekiyorum vallahi şimdiden sanki şişman insanlar olur ya hani nefes nefese kalırmış gibi teneffüs ederler aynen öyleyim azıcık biley yesem sanki boğazıma kadar doluyorum buda nefes almamı zorlaştırıyor sankiKızlar hamilelik takviminde 11+0'da bakın ne yazıyor.
Hamile anneler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlar, bundan dolayı hamilelik boyunca nefes darlığı hissedebilirsiniz.
Bence senin ikiz canım. Çok hoş ya içinde bebişler olacak inşallahİşte benim göbeğim.
canım biraz geçti allaha şükür inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz hamileliğimizi sağ salim kucağımıza alırız bebeğimiziCanım o enerji düşüklüğünden enerji verici birseyler yap zaten halsisiz geçer korkma o bicoğumuzda var
Hemoglabin bakıldı mı sende düşük olabilir kanın ben anemi hastasıyım üşüme halsşzlik hep var ceviz fındık iyi geliyor 6-7tane ..amin canım biz iyi olalım kı onlar mükemmel olsunlar:)canım biraz geçti allaha şükür inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz hamileliğimizi sağ salim kucağımıza alırız bebeğimizi
ozaman bende aliyim erken degil demekki :)Ofisteki hamile arkadaşlarımdan biri 12 haftalık doktoru kızmış sen artık eski pantolonlarını bırakmalısın diye. Bende gittim aldım zaten giyemiyorum düğmeleri kapanmıyordu şimdi rahat rahat geziyorum.
Benim doktor normalde neler yiyorsan ye ama papatya rezene cayı kahve içme dedi çok şekerli şeyler gazlı içecek içme yeşillikleri sirkeli suda yıka dedi :) sigarayı bıraktığım için 10kilo almıştım mekik tablası damble aldım 4gün sonra cift cizgiyi görgüm bu arada günde 50mekik cektim ağır spor yaptım bebeğimin inatcı olacağı belli :)Bazı doktorlar kilo takıntılı oluyor, yiyecek konusunda da sınırlıyor onu yeme bunu yeme diye arkadaşımın doktoru hiç bir şeye yasak koymuyor yasak olduğunu düşündüğün şeylerden azar azar yiyebilirsin diyor. Böyle doktorlardan hepimize inşallah.
Al al ben esofmanla geziyorum :) işsizlik rahat bi bakımaozaman bende aliyim erken degil demekki :)
Aramıza hosgeldin canım umarım hersey gönlünce olur:)Merhabalar, bende ekim annesi olacağımı dün sabah öğrendim, allah nasip ederse ekimde 2. bebeğimi kucağıma alacağım. Dün eczaneden aldığım idrar testinte 2 çizgi çıktı ama malum kalp atışını görmeden insan kesin gözü ile bakamıyor. 3 hafta sonra dr a gidip inşallah o günüde görürüz. Kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum ama orda da pozitif çıksa yine kalp atışını görmeden kesin olmayacak diye geri duruyorum. Bu arada bi oğlum var 2 buçuk yaşında, inşallah hayırlısı ile atlatırız bu dönemi zira ailelerimiz uzakta ve oğlum çok hiperaktiffffff :)
aynen benim esofmanlarimda beli sıkıyo gibi geliyo ince pijama altlariyla dolasiyorun simdilik kar var evdeyiz de havalr iyilesince mecbur alcaz :))Al al ben esofmanla geziyorum :) işsizlik rahat bi bakıma
Bugün eşimin esofmanı ile kan testine gittim alıcaz mecbur :) ben Zaten aşmışım kendimi yarmagül misali artık bebeğim doğup 6aylık olsun diyete başlarım :)aynen benim esofmanlarimda beli sıkıyo gibi geliyo ince pijama altlariyla dolasiyorun simdilik kar var evdeyiz de havalr iyilesince mecbur alcaz :))
Piss kaç haftalıksın sen ? Benim 13unde var keseyi gördüm kalp sesi dedi ama inşallah bebeğimi görürüm :)Kalbini duymadık daha. Dr işinin ehliymiş sanırım 1 mm lik bebeğimi gösterdiğine göre
bende tombisim :))Bugün eşimin esofmanı ile kan testine gittim alıcaz mecbur :) ben Zaten aşmışım kendimi yarmagül misali artık bebeğim doğup 6aylık olsun diyete başlarım :)
4+6 yım bugünPiss kaç haftalıksın sen ? Benim 13unde var keseyi gördüm kalp sesi dedi ama inşallah bebeğimi görürüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?