canım aslında ev sıcacık oluyo ama sadece ayaklarım üşüyor kansızlık ve anemi yok canım ama kan pıhtılaşması var kan dolaşımı düzgün olmadığından olabilir belki ilaç ve iğne kullanıyorum ama niye böyle bilmiyorum bebiiim iyi olsun da ben hepsini çekmeye razıyımHemoglabin bakıldı mı sende düşük olabilir kanın ben anemi hastasıyım üşüme halsşzlik hep var ceviz fındık iyi geliyor 6-7tane ..amin canım biz iyi olalım kı onlar mükemmel olsunlar:)
is donusu serviste bir uyuyorum kendime sasiyorum. Duragimi kacirabilirim onumuzdeki 9 ayAynı durumdayım kafamı zor tutuyorum ve 1 haftadır Şişlikten balon gibi karnim
Burdan hesapladim canım Blast benim 26 ocakta transfer oldum 5+0 bu hesaba göre :) senin doktorunda buna goremi hesapladiCanım burdan hesaplayabilirsin. Blast embriyoysa blastokist transfer tarihini yazıyorsun 2. ya da 3. gün embriyoysa normal transfer tarihini yazıyorsun.
http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
benim saclarimda röfleli :)En çok ta sarı olan saçlarımı neden koyuya boyatmadığım. Herkes sana bu renk yakışıyor değiştirme dedi dedi, yarım kafa dolaşırım artık :)
:)) yalnız değilim iyi bakalım bebişleri doğurup az büyütüp sıkı bi diyete gireriz doktorum bebek doğup 6aylık olmadan diyet yok dedi :)bende tombisim :))
Canım kestiriliyor batıl onlar me Kur-an da hiç bi hadiste yok çyle birsey benim yengelerim kestirdi cevremdekilerde boyatan bile var ben sadece boyaya karsıyım :) sarısınların işi zor ben kendi rengime döndüm çocuk düşününce :) tam kilo aldım verip öyle kalayım dedim hamile olduğumu ögrendim :) babamız gibi bebişim de sabırsız olucakbenim saclarimda röfleli :)
bide benim saclarim baya uzun belimde 9 ay daha da uzarsa napicam diye düşünüyorum hamilelikte sac kestirilmiyomus
Evet ya ben neden öyle yazdım karıştırdım birisiyleYaşıtız neden abla dedin anlamadım :) Ben ceza mahkemesinde çalışıyorum. Dosya falan taşıma sakın ben bazen dalıp kucaklıyorum :)
:)) polikistik overim var bunun icin dogum kontrol hapi vermisti doktor 2 sen kullandim ve tam 20 kilo aldim hem haptan hem hormonlardan. yazin sporla 8 kilo kadar verdim soguklar gelince sporu biraktim bende daha vericektim aslinda ama asilamayla geldi iste bebisim amaan ben hapla 20 kilo almisim bebisim icin mi almiycam :)Canım kestiriliyor batıl onlar me Kur-an da hiç bi hadiste yok çyle birsey benim yengelerim kestirdi cevremdekilerde boyatan bile var ben sadece boyaya karsıyım :) sarısınların işi zor ben kendi rengime döndüm çocuk düşününce :) tam kilo aldım verip öyle kalayım dedim hamile olduğumu ögrendim :) babamız gibi bebişim de sabırsız olucak
Canim bende 24 unde blast transferi oldum 5+2 yim dun doktor da dogruldi benisevecengpost: 39378565 .!.:Burdan hesapladim canım Blast benim 26 ocakta transfer oldum 5+0 bu hesaba göre :) senin doktorunda buna goremi hesapladi
Bende de var ağrı dümdüz uzaninca daha çok fark ediyorum agridigini aslında oturmak hep inanmak gerek sanırım uzaninca gecmeye başlıyor ağrılar.is donusu serviste bir uyuyorum kendime sasiyorum. Duragimi kacirabilirim onumuzdeki 9 aybu arada 2 aksamdir belim ile baslayan sirtima yayilan agrilarim var yaaa
Bende de üşüme var ev çok sıcak ama ben polar uzun sabahlikla ayağımda da kalınca polar çoraplarla geziyorum canım. Bende de sendeki gibi kan pihtilasmasi var.canım aslında ev sıcacık oluyo ama sadece ayaklarım üşüyor kansızlık ve anemi yok canım ama kan pıhtılaşması var kan dolaşımı düzgün olmadığından olabilir belki ilaç ve iğne kullanıyorum ama niye böyle bilmiyorum bebiiim iyi olsun da ben hepsini çekmeye razıyım
Kesinlikle haklısın hamilelikte dikkat edelim yeter ki sağlıklı olsunlar illa ki veririz :):)) polikistik overim var bunun icin dogum kontrol hapi vermisti doktor 2 sen kullandim ve tam 20 kilo aldim hem haptan hem hormonlardan. yazin sporla 8 kilo kadar verdim soguklar gelince sporu biraktim bende daha vericektim aslinda ama asilamayla geldi iste bebisim amaan ben hapla 20 kilo almisim bebisim icin mi almiycam :)
bu arada bende tombişim :) 168 boy 68 kg 69 olmuşumdur ama hamîleliğimi öğrenmeden çok sıkı spora başlamıştım hele birgün öncesinde rekor kormıştım sabah test yaptım hamişmişim:)) yalnız değilim iyi bakalım bebişleri doğurup az büyütüp sıkı bi diyete gireriz doktorum bebek doğup 6aylık olmadan diyet yok dedi :)
Hımm o zaman bende 5+ 0 doğru yani :)) sen keseyi gordunmu kalp atışı için ne zaman gideceksin canimCanim bende 24 unde blast transferi oldum 5+2 yim dun doktor da dogruldi beni
Sen de mi pıhtılaşma için iğne oluyorsun canım?canım aslında ev sıcacık oluyo ama sadece ayaklarım üşüyor kansızlık ve anemi yok canım ama kan pıhtılaşması var kan dolaşımı düzgün olmadığından olabilir belki ilaç ve iğne kullanıyorum ama niye böyle bilmiyorum bebiiim iyi olsun da ben hepsini çekmeye razıyım
canım ben önceden beti üşürüm kansızlık mı var die test yaptırdık yok pıhtılaşmayı düşükten sonra öğrendim kendim bundan dolayı olabileceğini düşünüyorum ana şimdi üşüyünca kasığım ağrıyo kaç kat giyindim bugün yinede ağsyım buz gibiBende de üşüme var ev çok sıcak ama ben polar uzun sabahlikla ayağımda da kalınca polar çoraplarla geziyorum canım. Bende de sendeki gibi kan pihtilasmasi var.
Selam canım bende gobekten kan sulandirici igne oluyorum op dan beri hatta bugün üçüncü kutuyu aldı eşim bende pıhtılaşmada yok niye kullanıyorum bilmiyorum doktor bebeğin tutunmasina yardimci demiştiSen de mi pıhtılaşma için iğne oluyorsun canım?
Neden kestirilmesin ki canım?benim saclarimda röfleli :)
bide benim saclarim baya uzun belimde 9 ay daha da uzarsa napicam diye düşünüyorum hamilelikte sac kestirilmiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?