Canım ben önce evde idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra 1 hafta sonra doktora gittim karından ultrsnla gördü hic bcgh yaptrmadım düşük cıkar 2 ye katlanmaz diye korkum vardı benim ultrsnda görmek istedm ilk eger göremezsem yaptrcaktım allaha hamdolsun gördüm gerek kalmadı bhcg 1500 oldgnda karndan ultrasnla görülüyormus zatenArkadaşlar merhaba araanıza yeni katılan Allah nasip ederse Ekim annesiyim bende :) canım sen direk ultrasona mı girdin bhcg mi yaptırdın? Bhcg yaptırdıysan ilk değerin kaçtı ?
Allah saglıkla kucagna almayıda nasip etsin canım cok sevindim günün kac gün gecti tek idrar testimi yaptın ?Arkadaşlar merhaba araanıza yeni katılan Allah nasip ederse Ekim annesiyim bende :) canım sen direk ultrasona mı girdin bhcg mi yaptırdın? Bhcg yaptırdıysan ilk değerin kaçtı ?
Ben adetimin üzerinden iki gün geçince yani ayın 4 ünde BhCg yaptm negatifti. Ayın 9 unda tekrar yaptım pozitif 50.4 çıktı doktor çok yeni bir gebelik dedi acaba benm değerim çok mu düşük diye merak ettim.Canım ben önce evde idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra 1 hafta sonra doktora gittim karından ultrsnla gördü hic bcgh yaptrmadım düşük cıkar 2 ye katlanmaz diye korkum vardı benim ultrsnda görmek istedm ilk eger göremezsem yaptrcaktım allaha hamdolsun gördüm gerek kalmadı bhcg 1500 oldgnda karndan ultrasnla görülüyormus zaten
Amiiin cümlemize nasip etsin o mutluluğu inşallah hayırlı bir şekilde. Kan verdim ama 50.4 sence çok mu düşük bir değer ? Doktor gebeliğin çok yeni o yüzdrn düşük dedi ama benm aklıma takıldıAllah saglıkla kucagna almayıda nasip etsin canım cok sevindim günün kac gün gecti tek idrar testimi yaptın ?
Canim bende igneyi kullanitorum hergu ayni saatte yapmami soylemisti doktorum koldan arkadasim yapiyor du artik klarim aciyor gobege yapiyorum benimde esim yapamaz cesaretsiz bu konuda :) ilerde koldan devam ederim diye dusunuyorum yalniz igne artik cok yakiyor Allah hepiize kolayik versinBen 6000 lik kullanıyordum, bugün kan tahlili verdim. Doz yetersiz olabiliyormuş bazı kişilerde, sonuca göre düzenleme yapacak dr. Kiloya göre belirleniyormuş bu doz ayrıca.
İğneyi nereden yapıyorsunuz? Siz mi yapıyorsunuz, yaptırıyor musunuz? Benim eşim bu konuda çok cesaretsiz. Ben de kendi kendime ancak karnımdan yapabiliyorum. Dr a bugün sordum, bebek büyüyünce bacağımdan yapmak istiyorum ama bacaklarımda damarlar çok belirgin, damara gelirse diye korkuyorum dedim. Dr doğuma kadar karnından yapabilirsin iğneyi dedi. Sizin dr larınız bu konuda ne diyor? Bir de bu iğneyi hergün aynı saatte yapmak gerekiyormuş. Ben dikkat etmeye çalışıyorum ama günün ortası oluyor, misafirlikte falan olabiliyorum, malum daha kimseye de söylemedim... Siz hep aynı saatte mi yapıyorsunuz?
Sevecen canım dr söylediyse vardır bir bildiği. Muhtemelen bebek yerleştikten sonra kesecektir senin iğneni
Bende oluyor cnmKızlar hala kasık ağrısı batması olan var mı bende ara ara oluyor hala sagli sollu :\
Ne iğnesi yaptırıyorsunuz acaba ?Canim bende igneyi kullanitorum hergu ayni saatte yapmami soylemisti doktorum koldan arkadasim yapiyor du artik klarim aciyor gobege yapiyorum benimde esim yapamaz cesaretsiz bu konuda :) ilerde koldan devam ederim diye dusunuyorum yalniz igne artik cok yakiyor Allah hepiize kolayik versin
Canım geç döllenmedir büyük ihtimal insallah hep güzel düsün dua et ve 2 gün arayla testi tekrarla eger 100 olursa saglıklı gebeliktirAmiiin cümlemize nasip etsin o mutluluğu inşallah hayırlı bir şekilde. Kan verdim ama 50.4 sence çok mu düşük bir değer ? Doktor gebeliğin çok yeni o yüzdrn düşük dedi ama benm aklıma takıldı
Ben 6 ay önce düşük yaptm birde birazda o yüzden takıntılıyım sanırım. Pazartesi tekrar yapacağm BHCG inşallah yükselirCanım geç döllenmedir büyük ihtimal insallah hep güzel düsün dua et ve 2 gün arayla testi tekrarla eger 100 olursa saglıklı gebeliktir
Yarın tekrarla canım kan testini doktor tekrar istemedi mi ? Normalde adet günü 100 olursa saglıklı gebelik diyor doktorlar gec döllenme haricinde tabi senin yarın 3 gün gecmis olacak kan testinin üzerinden 100 ü biraz gecmis olması lazım degerininBen adetimin üzerinden iki gün geçince yani ayın 4 ünde BhCg yaptm negatifti. Ayın 9 unda tekrar yaptım pozitif 50.4 çıktı doktor çok yeni bir gebelik dedi acaba benm değerim çok mu düşük diye merak ettim.
canım bana da verdi ama kağıt yanımda değil şuan kan tahşili ama nr olduğunu bilmiyorum üç hafta sonra tekrar gidicem ozamana kadar yaptır dedi birde bu ikili tarama testi için değil demîKızlar iyi geceler
Doktorunuz testlere baslattımı biz keseyi görür görmez istedi bizden ama bana tesr sayısı az geldi :) tam idrar tahlili tam kan tahlili troid bide fsh hormn testi istedi toplamda 4 tane internette baktım biraz kızamıkcık testi ve kan phtılasma testide yaplmadı gerekiyo diyor anlamadım sizlerden hangi testleri istedi doktor
Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim adet günü degerim 250 cıktı en son 650 e yükseldi adetimi 9gün geçtiginde düsük yaptım cok üzücü bi süreçti sürekli kan vermeler kollarım morarmıstı rabbim kimseye yasatmasınBen 6 ay önce düşük yaptm birde birazda o yüzden takıntılıyım sanırım. Pazartesi tekrar yapacağm BHCG inşallah yükselir
Yok canım daha 5 haftalıgz biz bu hafta icinde yaptır getir dedi banadacanım bana da verdi ama kağıt yanımda değil şuan kan tahşili ama nr olduğunu bilmiyorum üç hafta sonra tekrar gidicem ozamana kadar yaptır dedi birde bu ikili tarama testi için değil demî
Tup bebek benimki kan sulandirici yapiyoruz gunlukNe iğnesi yaptırıyorsunuz acaba ?
Yarın tekrarla canım kan testini doktor tekrar istemedi mi ? Normalde adet günü 100 olursa saglıklı gebelik diyor doktorlar gec döllenme haricinde tabi senin yarın 3 gün gecmis olacak kan testinin üzerinden 100 ü biraz gecmis olması lazım degerinin
Rabbim yardımcınız olsun canm. Hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi sağlıklı bir şekildr kucağımıza alırız inşallahTup bebek benimki kan sulandirici yapiyoruz gunluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?