• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Sağlık ocağında yaptırdım ilk bir kaç gün. O yüzden mesai saatine denk gelmesi gerekiyordu. Şimdi ilacın saatini nasıl değiştirebilirim ki? Başladım bir kereo_O
Cnm bende tüp bebekle hamilekaldim ignelerimi ilk 4 gibi yaptiriyodum sora 6 ya cikarmistim dr unabi sor istersen

Kızlar hala kasık ağrısı batması olan var mı bende ara ara oluyor hala sagli sollu :\

Canim ben dun hastanelik oldum kanamam vardı halada geliyo en yakin hastaneye gittim orada karından bakıldı ve göründü cumartesi de kendi doktoruna gideceğim bakalım sen ne zaman gideceksin
Allah korusun canım sürekli oku kendini.ben daha hic gitmedim haftaya carSamba için randevu verdi doktorum sıkışık gel dedi..sen cmrtsi duyarsan bende crsmba duyarım inşallah :)

Kızlar hala kasık ağrısı batması olan var mı bende ara ara oluyor hala sagli sollu :\
benim ağrım var canım 7 hafta oluyoruz tam ilk haftalar yerleşme dediler şimdi niye oluyo bilmiyorum gerçi teyzemin doğum yapana kadar ağrımış . özelikle bugün sağlı sollu ve şuanda belim bayağı ağrıyor 5-6 gündür yoktu yine başladı

Allah korusun canım sürekli oku kendini.ben daha hic gitmedim haftaya carSamba için randevu verdi doktorum sıkışık gel dedi..sen cmrtsi duyarsan bende crsmba duyarım inşallah :)
Okuyorum cnm Rabbim korusun onları cumartesi büyük ihtimal duyulmaz cnm 7 hafta da felan bakılıyormus duyarız inşallah

benim ağrım var canım 7 hafta oluyoruz tam ilk haftalar yerleşme dediler şimdi niye oluyo bilmiyorum gerçi teyzemin doğum yapana kadar ağrımış . özelikle bugün sağlı sollu ve şuanda belim bayağı ağrıyor 5-6 gündür yoktu yine başladı
Canim ablam da normal bunlar kafana takma hem yerleşiyor hem de rahmin genişlemeye başlıyor dedi ama daha önce dusugum var benim ondan tedirginim kurununtu yapıyorum aslında

kızlar bugun testi tekrarladım adetime 1 gün kala ayın 6sında ki test 20 idi bugun 295 bana az geldi artış doktor tebrikler 10 gün sonra gel dedi erken yaptırmışın ondan düşük çıkmış ilki dedi ama sizlerin değerleri gördükçe artış az geliyor yaa...tedirginim çok :KK17:

kızlar bugun testi tekrarladım adetime 1 gün kala ayın 6sında ki test 20 idi bugun 245 bana az geldi artış doktor tebrikler 10 gün sonra gel dedi erken yaptırmışın ondan düşük çıkmış ilki dedi ama sizlerin değerleri gördükçe artış az geliyor yaa...tedirginim çok :KK17:
tedirgin olmaya gerek yok canım... gayet güzel artmış değerin...boşuna stres yapıyosun ...

Canim ablam da normal bunlar kafana takma hem yerleşiyor hem de rahmin genişlemeye başlıyor dedi ama daha önce dusugum var benim ondan tedirginim kurununtu yapıyorum aslında
aynen canım aynı duygular düşünceler içindeyim benimde düşüğüm var ve en ufak birşeyde korkuyorum iyi ki bu sayfa varda birbirimeze sorup içimizi rahatlatıyoruz

Bende şimdi bu yüzden girdim topige demin bi sancı girdi soldan baya ovuldum çok üzüldüm sonra. Allah ım inşallah şu süreci sağ salim atlatsak. biz daha keseyede bakmaya gitmedik, öbür hafta perşembe günü 8. Haftaya girerken gitmeyi düşünüyoruz, çok merak ediyorum, inşallah bi sorun yoktur. Ya Mubdi, zikri düşüğü engelleyici zikirlerden, Ya musavvir zikride Rabbimizin güzel surette yarattığıni belirten zikirlerden, şimdilerde evlatlarimizin şekli oluşuyor ya ben aklıma geldikçe dua ediyorum. 9 ay 99 esma kitabı hakkında okumustum, keşke biran önce ulasabilsem bu kitaba.

Bende şimdi bu yüzden girdim topige demin bi sancı girdi soldan baya ovuldum çok üzüldüm sonra. Allah ım inşallah şu süreci sağ salim atlatsak. biz daha keseyede bakmaya gitmedik, öbür hafta perşembe günü 8. Haftaya girerken gitmeyi düşünüyoruz, çok merak ediyorum, inşallah bi sorun yoktur. Ya Mubdi, zikri düşüğü engelleyici zikirlerden, Ya musavvir zikride Rabbimizin güzel surette yarattığıni belirten zikirlerden, şimdilerde evlatlarimizin şekli oluşuyor ya ben aklıma geldikçe dua ediyorum. 9 ay 99 esma kitabı hakkında okumustum, keşke biran önce ulasabilsem bu kitaba.
canım anladığım kadarıyla kasık ağrısı gebelikte normal ama insan tedirgin oluyor bebeğime biley mi oldu diye inşallah rabbim kucağımıza sağlıkla almamızı nasip eder. canım bu zikirleri abdestli mi okumalıyız şimdi hemen okuyabilir miyim

Canım ben adetimi 9 gün geçtiğinde keseyi gördüm minnacıktı bana göre 5+2 idi ama doktorum 4+4 dedi kalp atısları icinde 1 hafta sonra yine gidecegim
Arkadaşlar merhaba araanıza yeni katılan Allah nasip ederse Ekim annesiyim bende :) canım sen direk ultrasona mı girdin bhcg mi yaptırdın? Bhcg yaptırdıysan ilk değerin kaçtı ?

Back