- 11 Ağustos 2018
- 618
- 749
- 103
- 34
Reglin ne zamanBakalım yarın sabah tekrar yapıcam varsa biraz daha belli olur inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reglin ne zamanBakalım yarın sabah tekrar yapıcam varsa biraz daha belli olur inşallah![]()
9 martRegl ne zaman
13 ü canımReglin ne zaman
Benim de 14 15 ama bu sabah yaptım negatifti dün falan yapmış miydin cnm13 ü canım
17şubat canım çatlama başka testle yaptım çıkmadı büyük ihtimalle stres yaptım gebelik yokAh canım ben birkaç zamandır giremedim siteye moral bozukluğundann. Kötü şeyler söylediler moralim bozuldu bizde başka bir sürece evrildik. Bu testinde var gibi başka bilindik güvenilir marka ile tekrar test yapsana çatlama gününü biliyor musun net olarak?
İnşallah canım hepimiz içinn. Biz dün şehir hastanesine gittik canım. Önceden almış olduğun tedaviyi defalarca kez aynı tedaviyi almış olmamdan dolayı gereksiz buldu ben böyle bir tedavi yöntemi bilmiyorum yani. Aşılama gidi tedavi etmişler ama çatlatma iğnesi vurup göndermişler aşılama yapılmadan dedi. Bizim hsg ve spermyogram testi vardı zaten. Amh 1,5 yıl geçti diye dün tekrar verdim ve yanında bir sürü testler toplam kan falan. Vitamin verdi argifertil f ve m olarak ama ben muadili olan thancss aldım hem eşime hem bana. Reglin 2. günü çağırdı. Gittiğimde tekrar gerekli gördüğü testler yapılacak vitaminler ilaçlar vs. yumurtalar istenilen boyuta ulaşınca çatlatma ve aşılama yapılacak.17şubat canım çatlama başka testle yaptım çıkmadı büyük ihtimalle stres yaptım gebelik yok
Sizin durum nedir canım geri de kalsın kötü günler inşallah
Amh kaç çıktı kuzum ben de bugün verdim önceki 0,41'diİnşallah canım hepimiz içinn. Biz dün şehir hastanesine gittik canım. Önceden almış olduğun tedaviyi defalarca kez aynı tedaviyi almış olmamdan dolayı gereksiz buldu ben böyle bir tedavi yöntemi bilmiyorum yani. Aşılama gidi tedavi etmişler ama çatlatma iğnesi vurup göndermişler aşılama yapılmadan dedi. Bizim hsg ve spermyogram testi vardı zaten. Amh 1,5 yıl geçti diye dün tekrar verdim ve yanında bir sürü testler toplam kan falan. Vitamin verdi argifertil f ve m olarak ama ben muadili olan thancss aldım hem eşime hem bana. Reglin 2. günü çağırdı. Gittiğimde tekrar gerekli gördüğü testler yapılacak vitaminler ilaçlar vs. yumurtalar istenilen boyuta ulaşınca çatlatma ve aşılama yapılacak.
dün verdim 3-4 haftaya çıkacakmış kuzu 1,5 yıl önceki 1,71'diAmh kaç çıktı kuzum ben de bugün verdim önceki 0,41'di
Niye o kadar geç kuzum ya bana 4 saate çıkar dediler şehir hastanesindedün verdim 3-4 haftaya çıkacakmış kuzu 1,5 yıl önceki 1,71'di
Nette bunu buldum , e Nabiza düşüyor mu yani gecesine acaba yaa ?Kızlar sabah saglik ocağına test vermiştim pazartesi öğleden sonra çıkar dediler . Burda bir arkadaş cuma gece yarısı çıktı benim sonuç yazmıştı . Yerden yere farkediyor mu acaba
Sağlık ocağında 4 den sonra çıkıyor genelde sabah 10 a kadar verdiysenNette bunu buldum , e Nabiza düşüyor mu yani gecesine acaba yaa ?
HAdi ya sen ne zaman verdin ve ne zaman çıkacak kuzum. Hangi hastane senin. Valla öyle dedi 2 martta regl olmuştum ben yine 2 Nisan gibi olurum dedim amh da o zamana kadar çıkar dedi 3-4 haftayı buluyor çıkması dediNiye o kadar geç kuzum ya bana 4 saate çıkar dediler şehir hastanesinde
Ben bu sabah 10'da verdim kan şehir hastanesine. Kadın 4 saate çıkar dedi gerçi daha çıkmadı ama bugün çıkar diye düşünüyorum. Fsh, lh falan bi de amh verdim.HAdi ya sen ne zaman verdin ve ne zaman çıkacak kuzum. Hangi hastane senin. Valla öyle dedi 2 martta regl olmuştum ben yine 2 Nisan gibi olurum dedim amh da o zamana kadar çıkar dedi 3-4 haftayı buluyor çıkması dedi
Baktım şimdi ama yok . Anlamadim sebebini Anlamadım bende ama pazartesi zaten randevu aldım kadın doğuma görünüp beta baktircam devlette . Zaten 1 günde geçmiş oluyorSağlık ocağında 4 den sonra çıkıyor genelde sabah 10 a kadar verdiysen
Nasıl ya nasıl böyle yaparlar doktorlara da güvenemiyorum artık canım hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel sonuçlanıtİnşallah canım hepimiz içinn. Biz dün şehir hastanesine gittik canım. Önceden almış olduğun tedaviyi defalarca kez aynı tedaviyi almış olmamdan dolayı gereksiz buldu ben böyle bir tedavi yöntemi bilmiyorum yani. Aşılama gidi tedavi etmişler ama çatlatma iğnesi vurup göndermişler aşılama yapılmadan dedi. Bizim hsg ve spermyogram testi vardı zaten. Amh 1,5 yıl geçti diye dün tekrar verdim ve yanında bir sürü testler toplam kan falan. Vitamin verdi argifertil f ve m olarak ama ben muadili olan thancss aldım hem eşime hem bana. Reglin 2. günü çağırdı. Gittiğimde tekrar gerekli gördüğü testler yapılacak vitaminler ilaçlar vs. yumurtalar istenilen boyuta ulaşınca çatlatma ve aşılama yapılacak.
E nabıza çok geç düşüyor ya belki yarın e nabız da görünürBaktım şimdi ama yok . Anlamadim sebebini Anlamadım bende ama pazartesi zaten randevu aldım kadın doğuma görünüp beta baktircam devlette . Zaten 1 günde geçmiş oluyor