- 16 Aralık 2015
- 203
- 291
- 18
- 36
Bizimde ozellikle alt acma buyuk problem bu aralar ben kendince basit bi care buldum sanirimGiyinme ve alt değiştirme bizdede sorun canım her banyo sonrası savasiyoruz resmen :) nefret ediyor giyinmekten bir çare söyleyen olursa bende takipteyim :)
Canim bizim dr umuzda ayni seyi soylemisti gece mamasi yada muhallebi onermedi aksam 6gibi ek gida ardindan uyumadan yarim saat once anne sutu anne sutu almiyor olsa bile uykudan bir saat oncesi beslenmeyi birak demisti dr ve gece en fazla 2 defa kalkiyor ki bu kalkislar acliktan vs oldugunuda sanmiyrm her cocugn yapisi farkli ama en fazla emmeyi birakana kadar devam edicek bu gece uyanmalari bakalim yolu yariladik bile kizlar az daha sabir:)kızlar günaydın :) dün gece bebekleri gece yatmadan beslemekle ilgili bir yazı okudum. ben hep gece yatmadan doyurmaya çalışıyorum çok uyanmasın diye ama ne çare, defalarca kalkıyor. okuduğum yazıda da siz yatmadan önce koca bir tabak muhallebi yeseniz yatağa yattığınızda rahat edebilir misiniz diye soruyor ve yatmadan en az 1.5-2 saat önce beslenmeyi kesmek gerektiğini söylüyor. ne dersiniz bakalım buna? dün deneyim dedim ama yok, uyumadı pes etim.
Aa olabilir canım Dila da banyodan sonra kafamda havlu varken cok dikkatli inceliyor bende deneyeyim yazmayı :)Bizimde ozellikle alt acma buyuk problem bu aralar ben kendince basit bi care buldum sanirimnormalde kapali degilim altini alirken falan renkli yazma takiyrm bu kimki diye incelerken isimi bitiriyrm
Geçenler de bende denedim kahvaltisina eklemistim kustu canım çok fazla inceltememisim midesi kabul etmedi galiba tekrar deneyecegim uyutmasa bile bir sürü faydası varKizlar denedizmi bebislere cevizi bilmyrm ama uykuya yardimci etkisi varmis biz meyve puresi icine ceyrwk cevizle basladik alerjik bi tepki olmayinca bir butun cevize kadar ciktik bi deneyin derim Ceydanin gece uyjulari cok sukur duzenkiydi ama daha bi uzun uyumaya basladi hem onuda gectim ceviz faydasi acisindanda verilebilir
canım duru da altını alırken kıpır kıpır hiç durmuyor en son eline altına bağlayacağım bezi veriyorum evirip çeviriyor açıyor teşekkür edip alıyorum elinden bağlıyorum sonra ben de çözümü böyle buldumAa olabilir canım Dila da banyodan sonra kafamda havlu varken cok dikkatli inceliyor bende deneyeyim yazmayı :)
kızlar ya ceviz çok faydalı da 8. aydan önce önerilmiyordu sanki yanlış mı hatırlıyorum ki? gerçi dila 8 aylık oldu da ceyda ve duru daha küçükler sanki o. ben de kahvaltılarını falan çeşitlendirmek istiyorum ama birçok şeyi daha küçük olduğu için veremiyorum yaaGeçenler de bende denedim kahvaltisina eklemistim kustu canım çok fazla inceltememisim midesi kabul etmedi galiba tekrar deneyecegim uyutmasa bile bir sürü faydası var
Hayırlısı olsun canım inşallah sonuç aileniz için iyi olurKızlar iyi akşamlar nasılsınız ven biraz yorgunum sanırım yiğit iş ev esimin sark hizmeti çıkma stresi derken çok az girdim foruma.. okumaya çalıştım.tek tek alıntı yapamıyorum. Düşen bebegimize çok geçmiş olsun canım benim Rabbim onları koruyo merak etme.önce Allah'ima sonra bize emanet kuzularımız.evet artik çok zor bi donem bizi bekliyor.yiğit te 3 4 gündür çok seri şekilde emekliyor.biseye ulaşmak onun için çok kolay artik.ama kalkma ya da yerdeyken oturur pozisyona gecemiyo..alkış yapıyor .mesela gel gel i öğretemedim bir turlu zar zor alkış yapiyo ama emekleme olayı 1 2 kez ayaklarından ittim hemen kaptı.fotoğraf ses çok ilgisini çekiyor.. ve bi care kızlar ben bu çocuğu ne giydirebiliyorum ne de altını değiştirebiliyorum durmuyo 2 dakka.Canım 6 ay çok şükür emdi hatta 7 diyebiliriz dimi ediz maşaallah anlattigin üzere güzel de emdi.almistir o alacağını.yiğit te bi ara reddetti beni sonra ne olduysa geri dondu çok üzerinde durmadım belkide ondan stresim falan geçmedi ona o da duzeldi. Pessinus 2016 ve artik tüm yıllar bizim en güzel yıllarımız bebeklerimiz sağlıklı olduğu surece yıllar bize dost.anjiyo olan bebeğimiz vardı o nasıl simdi kaçırdım mi arada okumadim çünkü.kısaca arkadaşlar çok fazla şey yazasim var herkesten bahsetmek istiyorum ama kafam yerinde değil su eşimden dolayı çünkü sark çıkarsa gidip gitmeme konusunda arada kaldim gidersem çalışmadan nasıl olucak çünkü yiğide bakicak kişi yok.dua edin.belki yarin açıklanır.
Merhaba canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ben uzun kollu badi giydirmedim hiç almamıştım da zaten yarım kollu badi ve ayaklı tulum giydirdim çok uzun zaman ve penye yelek. İlk aylar için alt üst kıyafet önermem ben giydiremedim tulum en rahatı 3. aydan sonra alt üst giydirmeye başladım.Ben bebeğim kız özenip bir kaç süslü kıyafet almıştım 3. Ay için bir kere giydirdim resim çekeyim diye cicili şeylere ileriki aylara bırakmak en iyisi:)merhaba 2015 ekim anneleri nasipse bende 2016 ekimde anne olucam
size bir sorum olacak.kıyafet olarak şunu alma giydiremedik yada çıtçıtlı badilerden kısa kollu-uzun kollu al,takım al dediğiniz var mı?şimdiden hepinize teşekkürler
Cnm ben cam rendede rendeliyrm meyve puresinin icine katiyrm onun icindede epey yumusuyor zaten ,Geçenler de bende denedim kahvaltisina eklemistim kustu canım çok fazla inceltememisim midesi kabul etmedi galiba tekrar deneyecegim uyutmasa bile bir sürü faydası var
Alt açmada bizde de büyük olay mümkün değil durmuyor zaten çok hareketli:)Bizimde ozellikle alt acma buyuk problem bu aralar ben kendince basit bi care buldum sanirimnormalde kapali degilim altini alirken falan renkli yazma takiyrm bu kimki diye incelerken isimi bitiriyrm
Canim oncelikle Allah hayislisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah...kiyafetler birazda evindeki isinmaya bagli canim cunku tam gecis mevsimi dogumun bizim evin isinmasi problemli oldugu icin hep uzun kollu zibin +alt ust takim giydirdim tulumlari uzun omurlu kullanamadik azicik uzayinca giydirilemiyor tulmlar oyuzden kullanisli gelmedi bana bol bol ic zibin ve alt ust takim almani oneririm ilk aylar surekli degistirmek istiyrmerhaba 2015 ekim anneleri nasipse bende 2016 ekimde anne olucam
size bir sorum olacak.kıyafet olarak şunu alma giydiremedik yada çıtçıtlı badilerden kısa kollu-uzun kollu al,takım al dediğiniz var mı?şimdiden hepinize teşekkürler
Canım ben 19:30 civarı besliyorum sonra 20:30 civarı uyuyor 23:00de uykuda besliyorum genellikle 6ya kadar uyuyor uyansada beslemiyorum geri uyuyor 23:00 öğününü ne zaman keseceğimi bilmiyorum amakızlar günaydın :) dün gece bebekleri gece yatmadan beslemekle ilgili bir yazı okudum. ben hep gece yatmadan doyurmaya çalışıyorum çok uyanmasın diye ama ne çare, defalarca kalkıyor. okuduğum yazıda da siz yatmadan önce koca bir tabak muhallebi yeseniz yatağa yattığınızda rahat edebilir misiniz diye soruyor ve yatmadan en az 1.5-2 saat önce beslenmeyi kesmek gerektiğini söylüyor. ne dersiniz bakalım buna? dün deneyim dedim ama yok, uyumadı pes etim.
Ayy tam zittini soylemisim bende kafasi karisacak sorduguna pisman olacakMerhaba canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ben uzun kollu badi giydirmedim hiç almamıştım da zaten yarım kollu badi ve ayaklı tulum giydirdim çok uzun zaman ve penye yelek. İlk aylar için alt üst kıyafet önermem ben giydiremedim tulum en rahatı 3. aydan sonra alt üst giydirmeye başladım.Ben bebeğim kız özenip bir kaç süslü kıyafet almıştım 3. Ay için bir kere giydirdim resim çekeyim diye cicili şeylere ileriki aylara bırakmak en iyisi:)
Canım şu an ben de aynı şeyi düşündüm:)) sen önce davrandın bendenAyy tam zittini soylemisim bende kafasi karisacak sorduguna pisman olacak
kızlar günaydın :) dün gece bebekleri gece yatmadan beslemekle ilgili bir yazı okudum. ben hep gece yatmadan doyurmaya çalışıyorum çok uyanmasın diye ama ne çare, defalarca kalkıyor. okuduğum yazıda da siz yatmadan önce koca bir tabak muhallebi yeseniz yatağa yattığınızda rahat edebilir misiniz diye soruyor ve yatmadan en az 1.5-2 saat önce beslenmeyi kesmek gerektiğini söylüyor. ne dersiniz bakalım buna? dün deneyim dedim ama yok, uyumadı pes etim.
Bizimde ozellikle alt acma buyuk problem bu aralar ben kendince basit bi care buldum sanirimnormalde kapali degilim altini alirken falan renkli yazma takiyrm bu kimki diye incelerken isimi bitiriyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?