C ceydanurel35 canım ben de ceviz veriyorum 4 gündür kahvaltısında ve hiç araştırmamıştım. 6 aylık bebeğe kahvaltı diye baktım içinde ceviz var diye ben de koydum. ama şimdi baktım ki tüm kuruyemişler alerjen olabilirlermiş ve 9. aydan sonra vermek daha sağlıklıymış. ayrıca içinde omega 6 varmış ve fazlası zararlı olduğundan haftada 4 ten fazla ceviz verilmemeliymiş. ama sadece bi yorumdan okudum doğruluğuna yarın bakıcam artık.
canım ben hep ince giydirdim kızımı ama benim evim çok sıcaktı. merkezi sistem cayır cayır yanıyordu ev, 26 derece falandı. ilk 3 ay beli başı toplansın diye tulum daha kullanışlı bence. sonrasında alt üst daha iyi. ilk 3-4 ay patikli alt daha iyi çünkü çoraplar o minicik ayakları sıkabilir ya da ayakta durmayabilir. sonrasında patiksiz al ki uzun süre giysin. alternatif bir bakış açısı olarak bir arkadaşım tulumları hiç sevmemişti çünkü tulumda bebek üstüne kussa ya da altına çiş kaçırsa da hem altı hem üstü değiştiriyorsun.kıyafet dayanmıyor demişti ki bu da doğru :)
kitabın yazarı kim canım? ben de pek meraklıyımdır çocuklarla igili kitaplara :)