2015 Ekim Anneleri

Canim cok gecmis olsun. Gecen esim ediz e bakarken bizimki benzer sekilde dusmus. Duyunca cok uzuldum. Herhalde hepimizin basindan gececek bir kere.

Ben emziremedim içimde kaldı evet artık çok takmıyorum. Nasıl yapıyorsun bilmiyorum ama gündüz önce emzirip ek gıdayı sonra mı veriyorsun yoksa önce ek gıda sonra emzirme mi?
Canim herseyi denedim once emzirme sonra verme, doyumluk degil tadimlik verme fln, ama bizimki ek gidanin tadini alinca sutu istemedi. Ben de sonunda ac birakmayayim diye pes ettim. Simdi doyana kadar ek gida, arada yine teklif ediyorum ama binde bir iki firt aliyor

Haha cok guldum canim cok haklisin

canim dogru soyluyorsun aramizdaki bag bundan daha guclu. Ayrica hakikaten ben bu duruma sayenizde daha rahat daha pozitif bakmaya basladim ve ediz de iki gundur daha iyi emiyor uzun sureden beri ilk defa uyanikken emdi bugun!

Evet canim oyle yapiyorum, sessiz karanlik odada, ustumu cikartiyorum, ayakta oturarak, sallana sallana, ac veya tok hersey denedim. Ama simdi alacagi varsa hemen aliyor,,almak istemezse de amuda kalksam almiyor:))

haha canim cok tatlisin tesekkur ederim destegin icin. Cok haklisin bu arada aynen oyle bir duygu. Ama dedigin gibi bakalim ise baslayinca, ediz i bakiciya birakinca, evlendirince nolcak:))
İnanır misin canım Dila dün gece en uzun 1 bucuk saat uyudu her saat başı uyanıyor ve emmeden uyumuyor resmen ilk aylara geri döndük bu hafta misafirim var onlar dönünce gece beslenmesine bir çare bulmam lazım bence bebeğin kendiliğinden bırakması daha iyi diye düşünüyorum canim

canim dogru soyluyorsun aramizdaki bag bundan daha guclu. Ayrica hakikaten ben bu duruma sayenizde daha rahat daha pozitif bakmaya basladim ve ediz de iki gundur daha iyi emiyor uzun sureden beri ilk defa uyanikken emdi bugun!
Hadi bakalım inşallah artarak devam eder bu durum canım

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız ven biraz yorgunum sanırım yiğit iş ev esimin sark hizmeti çıkma stresi derken çok az girdim foruma.. okumaya çalıştım.tek tek alıntı yapamıyorum. Düşen bebegimize çok geçmiş olsun canım benim Rabbim onları koruyo merak etme.önce Allah'ima sonra bize emanet kuzularımız.evet artik çok zor bi donem bizi bekliyor.yiğit te 3 4 gündür çok seri şekilde emekliyor.biseye ulaşmak onun için çok kolay artik.ama kalkma ya da yerdeyken oturur pozisyona gecemiyo..alkış yapıyor .mesela gel gel i öğretemedim bir turlu zar zor alkış yapiyo ama emekleme olayı 1 2 kez ayaklarından ittim hemen kaptı.fotoğraf ses çok ilgisini çekiyor.. ve bi care kızlar ben bu çocuğu ne giydirebiliyorum ne de altını değiştirebiliyorum durmuyo 2 dakka.Canım 6 ay çok şükür emdi hatta 7 diyebiliriz dimi ediz maşaallah anlattigin üzere güzel de emdi.almistir o alacağını.yiğit te bi ara reddetti beni sonra ne olduysa geri dondu çok üzerinde durmadım belkide ondan stresim falan geçmedi ona o da duzeldi. Pessinus 2016 ve artik tüm yıllar bizim en güzel yıllarımız bebeklerimiz sağlıklı olduğu surece yıllar bize dost.anjiyo olan bebeğimiz vardı o nasıl simdi kaçırdım mi arada okumadim çünkü.kısaca arkadaşlar çok fazla şey yazasim var herkesten bahsetmek istiyorum ama kafam yerinde değil su eşimden dolayı çünkü sark çıkarsa gidip gitmeme konusunda arada kaldim gidersem çalışmadan nasıl olucak çünkü yiğide bakicak kişi yok.dua edin.belki yarin açıklanır.

Canım tam yatarken besliyorum ben iyice tika basa Doyuyo. Bide iyice bacagimda salıyı öyle koyuyorum yerine onu baya götürüyo .evde misafir var demek ses var demek uyanması normal.ve basa dönme konusunda katılıyorum yiğit pasa da beni kolunda uyutucaksin diyo.zamanla düzelir heralde

Açlıktan uyandigini sanmıyorum canım maşallah ek gidada sorun yasamiyoruz aralarda da emiyor yatmadan önce kaşık maması veriyorum bazen uyuttuktan yarım saat sonra uyanıyor yine emmeden uyumuyor aliskanliktan yaptığını düşünüyorum kolda uyuma modası bizdede yeni çıktı :) aylardır ayağımda sallıyordum 1 haftadır kucağımda uyumak istiyor gece beslenmesini kesmeden deliksiz uyumaz diyorlar tamamen kesmek istemem ama bari 2 kerecik kalksin :)

Giyinme ve alt değiştirme bizdede sorun canım her banyo sonrası savasiyoruz resmen :) nefret ediyor giyinmekten bir çare söyleyen olursa bende takipteyim :)

Giyinme ve alt değiştirme bizdede sorun canım her banyo sonrası savasiyoruz resmen :) nefret ediyor giyinmekten bir çare söyleyen olursa bende takipteyim :)
Kıyamam ya 2 kere de kalkacağı günler yakindir.bide gündüz uykuları nasıl.annem hep der uykub uykunun mayasidir diye.Allah'im yardımcımız olsun valla ne diim

Kıyamam ya 2 kere de kalkacağı günler yakindir.bide gündüz uykuları nasıl.annem hep der uykub uykunun mayasidir diye.Allah'im yardımcımız olsun valla ne diim
Annem de hep söyler :) gündüz de yarım saati geçmiyor canım bir ara uzun uyuduğu oluyordu 2 3 gündür ayrı bir huysuz sonunda disimiz çıkacak inşallah ondandir diyorum :)

kızlar günaydın :) dün gece bebekleri gece yatmadan beslemekle ilgili bir yazı okudum. ben hep gece yatmadan doyurmaya çalışıyorum çok uyanmasın diye ama ne çare, defalarca kalkıyor. okuduğum yazıda da siz yatmadan önce koca bir tabak muhallebi yeseniz yatağa yattığınızda rahat edebilir misiniz diye soruyor ve yatmadan en az 1.5-2 saat önce beslenmeyi kesmek gerektiğini söylüyor. ne dersiniz bakalım buna? dün deneyim dedim ama yok, uyumadı pes etim.

Mantikliymis :) ben en az 1 saat önce yedirmis oluyorum ama 1543 kere kalkiyor :)) yok anacim bizimkiler huy edindi bence ne yapsak care olmuyor buyumelerini beklicez mecbur

Canim her bebegin gelisimi farkli benim kizim 6aylikken one emeklemeye basladi bunun icin eksta birsey yapmak gerekiyormu bilmiyrm ama ben sadece mesela odadan cikacaksam yuzustu birakiyordum otururken duser diye Ceyda da oyle durmayi seviyordu surune surune emeklemeyi soktu kardesim 11 aylik emeklemeden hatta surunmeden yurumeye basladi oylede olabilir hem bosverin emeklemesinler artik oyle aman birakayim yere dursun diyemiyrm donme meselesi bizdede asiri gece cevirmekten yoruldum kizi artik ne yone yatarsa yatsin diyrm havalarda isindi nasilsa Ayrica masallah Gunes kizimizda oyuncu cimcime

Canım haddini aşmış olmuyorsun sağol desteğin için kendime hiç zaman ayırmadığım çok doğru ben genelde yapı olarak taktı mı takan bir yapım var kolay defter kapatabilen biri değilim malesef bunun da zararı bana dokunuyor biraz daha zaman verdim kendime daha iyi hissetmessem iyi bir uzmandan destek almam şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…