- 9 Ocak 2016
- 21
- 23
- 3
- 39
Kesinlikle uzun kollu almalısın bide badi konusunda ben lcw dan çıt çıtları yan tarafında bulunanlardan almıştım giydirmek kolay oluyor patikli pantolonlar da iyi oluyor fakat çabuk kısalıyor bedeni ona göre seçebilirsinmerhaba 2015 ekim anneleri nasipse bende 2016 ekimde anne olucam
size bir sorum olacak.kıyafet olarak şunu alma giydiremedik yada çıtçıtlı badilerden kısa kollu-uzun kollu al,takım al dediğiniz var mı?şimdiden hepinize teşekkürler
Canım benim kızım var hani şöyle yorum yapabilirim bu ayda elini götürmesinin bilerek olduğu zannetmiyorum ben çocuklarda cinsel eğitim diye bir kitap aldım dikkat edilmesi gereken bilmemiz gereken o kadar çok şey varki yapılan ama aslında yanlış olan şeyler biraz korktum açıkcasıBen eline dişlik veriyorum öyle de biraz idare ediyor ama yürümeye falan başlasa öyle altı çıplak kalkıp gidecek diye de korkuyorum yalnız arkadaşlar bişey sorucam özellikle erkek anneleri bez değişiminde bebişimin eli bazen pipisinde oluyor var mı sizde de böyle bir durum??
Söyleyeceğim şeyleri sen söylemişsin canım:) benim ev de çok sıcak değildi uzun kollu zıbın çok giydirdim şimdi bile ev serin arada giydiriyorum yoksa kolları buz gibi oluyor. Tulumlarını da 2-3 defadan sonra kullanamadık her ay dört cm uzadı ilk üç ay öylece kaldılar. Küçükken altı patikli şeyler çok iyi oluyor ama 3 aydan sonra pek giydiremedim. İçine de Külotlu Çoraplar iyi oldu tavsiye ederim:)Canim oncelikle Allah hayislisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah...kiyafetler birazda evindeki isinmaya bagli canim cunku tam gecis mevsimi dogumun bizim evin isinmasi problemli oldugu icin hep uzun kollu zibin +alt ust takim giydirdim tulumlari uzun omurlu kullanamadik azicik uzayinca giydirilemiyor tulmlar oyuzden kullanisli gelmedi bana bol bol ic zibin ve alt ust takim almani oneririm ilk aylar surekli degistirmek istiyr
Tv kumandası dedin can evimden vurdun beniiii perişanım bu konudaKızlar bu aralar Güneş oyuncaklarını bıraktı tv kumandası, terlik ve su şişelerine büyük ilgi gösteriyor:)
Burayı bu yüzden çok seviyorum birşey yazıyorsun sana destek olan biri muhakkak çıkıyor:) kumanda gördü mü kendinden geçiyor ulaşmak için neler yapıyor yastığın arkasına koyuyorum gene peşini bırakmıyorTv kumandası dedin can evimden vurdun beniiii perişanım bu konuda
Annem öğretmiş hayır o senin değil hayır diyip duruyo bizimki napsa yeri kikir kikir guluyo :) bugün misafirim vardı verdim artik Allah'im kendinden geçti dediğin gibi.burayı bendeee çok seviyorummmBurayı bu yüzden çok seviyorum birşey yazıyorsun sana destek olan biri muhakkak çıkıyor:) kumanda gördü mü kendinden geçiyor ulaşmak için neler yapıyor yastığın arkasına koyuyorum gene peşini bırakmıyor
Kızlar biz de aynı durumdayız kumandayı gördüğünde başka yöne bile çeviremiyorum duruyu kilitleniyor resmen çocuk en son günde bir ya da iki kez veriyorum koca kumandayı evirip çeviriyor tuşlarına basıp tvyi açıyor kanalları değiştiriyor. Çok kirli bir şey hiç vermek istemiyordum ama çare bulamadım artık. Bir de laptop görünce aynı şeyi yaşıyoruz ekrana dokunmadan tuşlarına dokunmadan yapamıyoruz ah ah zamane çocuklarıAnnem öğretmiş hayır o senin değil hayır diyip duruyo bizimki napsa yeri kikir kikir guluyo :) bugün misafirim vardı verdim artik Allah'im kendinden geçti dediğin gibi.burayı bendeee çok seviyorummm
Aynen canım çok pis artik napsam diyorum sarsam poşetle onu ısırır bizimki el kol bırakmadı bizde çünkü.laptop telefon bunlar onda delirme sebebi nasıl emekliyo onlara ulaşmak için bi görKızlar biz de aynı durumdayız kumandayı gördüğünde başka yöne bile çeviremiyorum duruyu kilitleniyor resmen çocuk en son günde bir ya da iki kez veriyorum koca kumandayı evirip çeviriyor tuşlarına basıp tvyi açıyor kanalları değiştiriyor. Çok kirli bir şey hiç vermek istemiyordum ama çare bulamadım artık. Bir de laptop görünce aynı şeyi yaşıyoruz ekrana dokunmadan tuşlarına dokunmadan yapamıyoruz ah ah zamane çocukları
Canım biz de aynı durumdayız telefon konusunda aynı yerde hem oyuncak hem telefon var tel için çıldırıyor doğuştan biliyorlar mı nedirAynen canım çok pis artik napsam diyorum sarsam poşetle onu ısırır bizimki el kol bırakmadı bizde çünkü.laptop telefon bunlar onda delirme sebebi nasıl emekliyo onlara ulaşmak için bi görzamane çocukları dediğin gibi.sen naptın canım memlekete gidecektin esin gitti mi
Annem yiğide diplomalı diyoCanım biz de aynı durumdayız telefon konusunda aynı yerde hem oyuncak hem telefon var tel için çıldırıyor doğuştan biliyorlar mı nedir
Allah sağlıkla kucağına aldırsın. Ben önceden aldığıma pişman oldum.bebişler ekim doğumlu olduğu için soğuk havada pek dışarı çıkmadık kalabalık ortamda da bulunmadık bebek hasta olmasın diye.arada avm gittik giderken kendi arabamızla gittik basit hafif bir bebek arabası alabilirmişim dr kontrole gittiğimizde anakucağı ike taşıdık eğer .şuanda dışarı çıkıyoruz travel Sistem bi bebek arabası ve aynı anda bebeği kucağında taşımak zor oluyor. Ben şuan alsam daha hafif bir bebek arabası tercih ederdim.eğer arabanız yoksa al canım varsa çok acele etme. Tek başına kaldırıp taşıyabileceğin katlanıp toplanması kolay bir bebek Arabası tercih edilen edersen iyi olur.Günaydın güzel anneler, siz daha tecrübeli olduğunuz için size bir sorum olacak, ben de inşallah nasipse bu sene ekimde anne olacağım. Bebek arabası alırken tercihiniz ne oldu? ben travel sistem istemiyorum zaten anakucağımız var, çok yüksek fiyatta istemiyorum. 500 tl civarında güzel kullanışlı bebek arabası alan var mı aranızda? Önceden teşekkür ederim inşallah bebişleriniz hep sağlıklı büyür
canım ben hep ince giydirdim kızımı ama benim evim çok sıcaktı. merkezi sistem cayır cayır yanıyordu ev, 26 derece falandı. ilk 3 ay beli başı toplansın diye tulum daha kullanışlı bence. sonrasında alt üst daha iyi. ilk 3-4 ay patikli alt daha iyi çünkü çoraplar o minicik ayakları sıkabilir ya da ayakta durmayabilir. sonrasında patiksiz al ki uzun süre giysin. alternatif bir bakış açısı olarak bir arkadaşım tulumları hiç sevmemişti çünkü tulumda bebek üstüne kussa ya da altına çiş kaçırsa da hem altı hem üstü değiştiriyorsun.kıyafet dayanmıyor demişti ki bu da doğru :)merhaba 2015 ekim anneleri nasipse bende 2016 ekimde anne olucam
size bir sorum olacak.kıyafet olarak şunu alma giydiremedik yada çıtçıtlı badilerden kısa kollu-uzun kollu al,takım al dediğiniz var mı?şimdiden hepinize teşekkürler
kitabın yazarı kim canım? ben de pek meraklıyımdır çocuklarla igili kitaplara :)Canım benim kızım var hani şöyle yorum yapabilirim bu ayda elini götürmesinin bilerek olduğu zannetmiyorum ben çocuklarda cinsel eğitim diye bir kitap aldım dikkat edilmesi gereken bilmemiz gereken o kadar çok şey varki yapılan ama aslında yanlış olan şeyler biraz korktum açıkcası
işe başlamak zor, ben de başladım 3 ay oldu sanırım ya da ona yakın bişeyler. bilgisayarda kızımın resimleri masamda kızımın resmi.. 3 saatlik süt iznim var bi de.. bu izinler bitince napıcam acepMerhabalar kızlar bizim kızın ikinci dişi de patlıyor daha ilki yeni patladı ama henüz tam olarak çıkmış değil. Bu ara çok huysuz uykusunda da ağlıyor hayırlısı ile atlatalım inşallah. .dr umuz çalıştığı hastaneyi bırakmış ya başka dr bulacağız ya da ulaşılabilirsek aynı dr a başka hastane ile devam edeceğiz dr dan yana şansımız yok. 27 haziran da işe başlayacağım biraz daha uzatırsam kızım benden zor ayrılacak
canım ben pek ucuza almadım o yüzden yardımcı olamadım o konuda, ama bence bi araba beğen ve indirime girmesi için pusuya yat :) ben çok hevesliydim, doğumdan önce almak istiyordum ve kışın çıkarmazsın ki diyenlere çok kızıyordum ama cidden kışın pek çıkılmıyormuş :) ekimde doğum yapıp martta mı ne araba aldım. pek eksiklik yaşamadım, ama arabası olanlara da yandan yandan imrenmedim desem yalan :)Günaydın güzel anneler, siz daha tecrübeli olduğunuz için size bir sorum olacak, ben de inşallah nasipse bu sene ekimde anne olacağım. Bebek arabası alırken tercihiniz ne oldu? ben travel sistem istemiyorum zaten anakucağımız var, çok yüksek fiyatta istemiyorum. 500 tl civarında güzel kullanışlı bebek arabası alan var mı aranızda? Önceden teşekkür ederim inşallah bebişleriniz hep sağlıklı büyür
Ay çıksa da rahatlasak canim ya ağrısı huysuzlugu bitmedi gitti hoş çıkınca da geçmeyecek de rabbim sağlık sıhhat versin kuzularimizagünaydın :) güneş de tam 7.5 aylık ama diş yok. 5. ayda kızımın ağzına el atıp ooo dişleriniz kabarmış yakında çıkar diyen sevimli doktorumuza selam olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?