Xeroderma_pig @pesinus
C ceydanurel35 kızlar Güneş iyi, 2 gündür öksürmesi çok azaldı. burnundan fışkıran bir takım şeyleri :) saymazsak hasta gibi değil artık.
P primavera1985 canım emzirememenin ne olduğunu ilk aylarında yaşamış biri olarak seni anlıyorum. en kritik dönemlerinde süt almasını sağlamışsın, ek gıdayı da sevmiş. üzme kendini. sakin bir odada, dikkatini çekecek hiçbirşey yokken ve iyice acıkmasını bekleyip emzirmeyi denedin mi? benimki de isteksiz emiyo ve az emiyor artık. ben de ayrı ve sessiz bir odaya geçiyorum, akşamsa ışığı kapatıyorum.yine de bırakırsa memeyi bir süre sağıp gıdaların içine katıp verirsin. sonra zaten her şeyi yemeye başlar, çeşit çeşit yemekler yaparsın annesii :)
@mlkhds canım sen de düştü diye üzme kendini, tamam anneyiz ama kusursuz da değiliz ki biz de yoruluyoruz,uyuyoruz, acıkıyoruz, susuyoruz.. 2 sn için geçmiş o sırada senin kıpırdak çeşitli işlere girmiş annesi hepsi bu:) ben kucağımdaki bebeğin kafasını geçerken kapıya vurmuş insanım, çocuğun hiç suçu yok, nolduğunu şaşırdı valla. ama napayım oldu işte, ben ister miyim kuzumun canı yansın
ama insanlık hali. daha ne düşmeler ne yaramazlıklar görecek bu gözler, allah dert vermesin gerisi kolay :)