2015 Ekim Anneleri

dolikol
Yaşı uzun olsun bebeğinin
Bi demir ilacını 1 ay olacak kullanıyoruz.yoğurt ta öyle benim kzım beni emmiyor mama olduğu için ben meyve ve yoğurda 1 ay önce başladım....Bu arada sağlık ocağının verdiği demir damlası çok gabız yapıyor bebeği...Ben DR gidip başka ilaç yazdırdım o iyi geldi gabızlığıumız geçti.

Kızlar Benim kızım Bu ay çok Huysuz Yarun DR gideceğiz.Kendini çok kasıyo....Acaba diş mi çıkacak bilemedim.ilk kızımda ne gördüysem ne kadar rahatsam küçük huysuzumda o kadar huysuz....

Fotoğraf düzenleme kısmından boyutunu kucultunce oluyor canım
Sagol canim cevabin icin hemen deniyorum
Bizimki de hep kendi corabini cikarip agzina aliyor :) buarada cok yaratici gordum seni, annelikte careler tukenmez misali

Ediz de ayni emmek istemiyor, surekli huysuz,,gece uyanmaya basladi, gunduz uykuya dalarken sikintili, surekli el agizda, ne dismis yaa kardesim

Ben üste yarım kol çıtçıtlı badi ve uzun kollu üst, alta da genelde kadife tek kat pijama ve çorap. Ayaklı pijama az almıştım.
Bizim de artık kısa gelmeye başladı ayaklilar bir ben kalmışım hala 2 kat giydiren p.tesiden itibaren tek kat giydireyim artık :)

Bizim de artık kısa gelmeye başladı ayaklilar bir ben kalmışım hala 2 kat giydiren p.tesiden itibaren tek kat giydireyim artık :)
Artık tek kat giydirme zamanı geldi...
Ben penye yelek te giydiriyorum örgüleri kaldırdım.Bu arada kıyafetler hep yenilenecek zıtzıtlı badiler kapanmıyor :)

Artık tek kat giydirme zamanı geldi...
Ben penye yelek te giydiriyorum örgüleri kaldırdım.Bu arada kıyafetler hep yenilenecek zıtzıtlı badiler kapanmıyor :)
Benim de alışverişe çıkmam lazım. Yumuşak ayakkabıları küçük geliyor. Kısa kollu bir şeyler almam lazım. Bir de penye yelek.

Canim doktor normal diyorsa normaldir. Herkes kafasina gore konusuyor bebisler dudaklarini yaliyor "ac bu cocuk ac", su verince alinca "ay cigerleri yanmis bu cocugun". Bebisimizin bir gozyasina icimiz gidiyor,,biraz huysuz olduklarinda dunyamiz basimiza yikiliyor neyi var anlamak icin butun okul hayatimizda okumadigimiz kadar kitap okuyoruz, olmek var donmek yok deyip caresizlikten aglayip sinir krizi de gecirsek yine kalkiyoruz ayaga, surekli yeni careler turetiyoruz, yaraticilik mi desen saklabanlik mi desen her yolu deniyoruz ama yoook biz bebisimizi bilerek ac,susuz ve alti kirli birakiyoruz, deliyiz biz deli, en iyisi siz bizden uzak durun

Canim iyi yapmissin bence. Ben de normal dogum taraftariyim ama bir sikinti olursa da hic zorlamamak lazim. Annem cocuk norologu hep goruyorum hastalarindan zor dogumlarda beyni zedelenmis veya oksijensiz kalmis cocuklar, sonra omur boyu cocuk da cekiyor anne de. Ne hayirlisiysa o olsun butun anne adaylari icin

Günaydın kızlar .....Güzel Anneler
Ben 23'de kızımı aldım kucağıma 2.kızım ilk gözağrım 9 yaşında 5,5 aylık ta miniğim var :)Burdan deneyimlerimizi paylaşalım
Gunaydin canim. Hosgeldin tecrubeli anne. Masallah iki kiz!cok guzel bence. Ilki de 9 yasinda sana yardim ediyordur, abla olmus ne guzel

Canim ben de body ustune tulum yada alt ust takim giydiriyorum. Ama ayaklar hep cift kat alti ayakliysa bir corap, ayaksizsa 2 corap:) napiyim ayaklari soguk oluyor tek corapla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…