Sagol canim cevabin icin hemen deniyorumFotoğraf düzenleme kısmından boyutunu kucultunce oluyor canım
Bizimki de hep kendi corabini cikarip agzina aliyor :) buarada cok yaratici gordum seni, annelikte careler tukenmez misaliBenim de yakın arkadaşım var 4 gün ara ile doğum yaptık onlar geldiler, onların bebişi bizimki kadar hareketli değil oğlum kızın çorabını çekti çıkardı hooop ağzına :) Alya dedim karşındaki Görkem izin verme çorabını almasına :)
Evet canım balkona çıkarıyorum ara ara, yada eşim gelince yorgun değilse yakın çevreyi turlayıp geliyoruz bikaç gündür ama tek çıkmaya cesaret edemiyorum hala belli olmaz oğlumun işi :)
Canım benim oğlumda izin vermiyor ama artık lavaboya giderken bebek arabasına koyuyorum sevdiği oyuncağı koyuyorum beraber gidiyoruz ben çiş çiş diye söyleniyorum o da bana bakıyor oyuncağıyla oynuyor yoksa oturtsam oturduğu yerden basbas bağırıyor, zıpzıpa koysam ordan çığlık atıyor ancak öyle buldum çareyi
Ediz de ayni emmek istemiyor, surekli huysuz,,gece uyanmaya basladi, gunduz uykuya dalarken sikintili, surekli el agizda, ne dismis yaa kardesimMerhabalar kızlar sayfaların hepsini okuyamadım henüz ama okuduğum kadarıyla bebeklerimiz ilk ergenliklerine girmiş :) hepsi bi havalarda, atarlılar, nazlılar :) 2-3 haftadır düzelemedik bi türlü dişse çıksın artık, büyüme atağıysa da geçsin ya :)
Ediz de ayni emmek istemiyor, surekli huysuz,,gece uyanmaya basladi, gunduz uykuya dalarken sikintili, surekli el agizda, ne dismis yaa kardesim
Tatlim valla baslarda boyle yapiyordum ne yalan soyliyim ama simdi bir elle emzir bir elle diger isleri gor:)Günaydın kızlar biraz gülelim
Tatlim valla baslarda boyle yapiyordum ne yalan soyliyim ama simdi bir elle emzir bir elle diger isleri gor:)
Bizim de artık kısa gelmeye başladı ayaklilar bir ben kalmışım hala 2 kat giydiren p.tesiden itibaren tek kat giydireyim artık :)Ben üste yarım kol çıtçıtlı badi ve uzun kollu üst, alta da genelde kadife tek kat pijama ve çorap. Ayaklı pijama az almıştım.
Artık tek kat giydirme zamanı geldi...Bizim de artık kısa gelmeye başladı ayaklilar bir ben kalmışım hala 2 kat giydiren p.tesiden itibaren tek kat giydireyim artık :)
Bir an mesajı ben yazdım zannetim :) Birebir aynı durumdayız.Ediz de ayni emmek istemiyor, surekli huysuz,,gece uyanmaya basladi, gunduz uykuya dalarken sikintili, surekli el agizda, ne dismis yaa kardesim
Benim de alışverişe çıkmam lazım. Yumuşak ayakkabıları küçük geliyor. Kısa kollu bir şeyler almam lazım. Bir de penye yelek.Artık tek kat giydirme zamanı geldi...
Ben penye yelek te giydiriyorum örgüleri kaldırdım.Bu arada kıyafetler hep yenilenecek zıtzıtlı badiler kapanmıyor :)
Canim doktor normal diyorsa normaldir. Herkes kafasina gore konusuyor bebisler dudaklarini yaliyor "ac bu cocuk ac", su verince alinca "ay cigerleri yanmis bu cocugun". Bebisimizin bir gozyasina icimiz gidiyor,,biraz huysuz olduklarinda dunyamiz basimiza yikiliyor neyi var anlamak icin butun okul hayatimizda okumadigimiz kadar kitap okuyoruz, olmek var donmek yok deyip caresizlikten aglayip sinir krizi de gecirsek yine kalkiyoruz ayaga, surekli yeni careler turetiyoruz, yaraticilik mi desen saklabanlik mi desen her yolu deniyoruz ama yoook biz bebisimizi bilerek ac,susuz ve alti kirli birakiyoruz, deliyiz biz deli, en iyisi siz bizden uzak durunYa kızlar bir şey soracağım. Bebekleriniz doğumdan beşinci aya kadar toplam kaç cm uzadı?
Şu sebepten soruyorum. Bence bebeğimin boyu kilosu iyi. Kaldı ki sağlıklı olsunlar asıl önemli olan o ama bence öyle olmadığı halde sürekli zqyıf ve az gelişmiş muamelesi görüyorum. Dr a göre normaliz.
Ay canım ben hala ayniyim yazık kocamaTatlim valla baslarda boyle yapiyordum ne yalan soyliyim ama simdi bir elle emzir bir elle diger isleri gor:)
Ya aynenbyapamadim ben yine.fotoğraf yükleme işini bi yapamadım gitti ya :) siz nerden yüklüyorsunuz? Hata verip duruyor
Canim iyi yapmissin bence. Ben de normal dogum taraftariyim ama bir sikinti olursa da hic zorlamamak lazim. Annem cocuk norologu hep goruyorum hastalarindan zor dogumlarda beyni zedelenmis veya oksijensiz kalmis cocuklar, sonra omur boyu cocuk da cekiyor anne de. Ne hayirlisiysa o olsun butun anne adaylari icinBende epidural sezeryan oldum. En azından sen istesende normal doğurma şansın yokmuş pozisyondan dolayı. Benim kızımın pozisyon iyidi ama kanala girmemişti. Biraz daha beklesemm belki girerdi ama doktorlar kafamı karışıtırınca sezeryana yöneldim. Artık inşallah ikinci bebişimi ALLAH nasip ederse normal doğurabilirim inşallah.
Gayet iyi boyu masallahBenimki 55 cm doğmuştu, beş aylıkken 67 cm di. Genele göre normal o zaman ama toplam uzamaya göre biraz az ama önemli değil.
Gunaydin canim. Hosgeldin tecrubeli anne. Masallah iki kiz!cok guzel bence. Ilki de 9 yasinda sana yardim ediyordur, abla olmus ne guzelGünaydın kızlar .....Güzel Anneler
Ben 23'de kızımı aldım kucağıma 2.kızım ilk gözağrım 9 yaşında 5,5 aylık ta miniğim var :)Burdan deneyimlerimizi paylaşalım
Canim ben de body ustune tulum yada alt ust takim giydiriyorum. Ama ayaklar hep cift kat alti ayakliysa bir corap, ayaksizsa 2 corap:) napiyim ayaklari soguk oluyor tek coraplaBizim de artık kısa gelmeye başladı ayaklilar bir ben kalmışım hala 2 kat giydiren p.tesiden itibaren tek kat giydireyim artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?