• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hayırlı kandiller kızlar üç hafta kadar önce kızımda vajinal yapışıklıktan bahsetmiştim bugün kontrolümüz vardı dr iyileşmiş dedi içim çok rahat etti sizinle de paylaşmak istedim:) hastaneden çıkışta kızım kucağımda markete kadar gitmiştik öyle mutlu oldu ki dışarıda her yere gülerek bakıyordu markette de inceledi her yeri. Üç haftadır köydeyiz öncesinde de havalar kötü diye hiç gitmemiştik şehir merkezine burada da ancak bahçeye çıkıyoruz tavuk ördek görüyor burada. Gördüğü hareketlilik mest etti kızımı:) evimize gidnce hava elverdiği müddetçe dışarıya çıkmaya karar verdim o mutluluğu görünce

Hayırlı kandiller kızlar üç hafta kadar önce kızımda vajinal yapışıklıktan bahsetmiştim bugün kontrolümüz vardı dr iyileşmiş dedi içim çok rahat etti sizinle de paylaşmak istedim:) hastaneden çıkışta kızım kucağımda markete kadar gitmiştik öyle mutlu oldu ki dışarıda her yere gülerek bakıyordu markette de inceledi her yeri. Üç haftadır köydeyiz öncesinde de havalar kötü diye hiç gitmemiştik şehir merkezine burada da ancak bahçeye çıkıyoruz tavuk ördek görüyor burada. Gördüğü hareketlilik mest etti kızımı:) evimize gidnce hava elverdiği müddetçe dışarıya çıkmaya karar verdim o mutluluğu görünce

Çok sevindim canim inşallah birdaha tekrarlamaz ...

Bir çok mesajda vardı benim kızımda da var huysuzluk hiç yalnız kalmak istemiyor bir yerine birşey olmuş gibi ağlıyor dudak büküyor zaten kısa olan gündüz uykuları tam bir kaosa döndü
Canım dert etme diş çıkmaya yakın oluyor bu şuan bizim sakinledi dönem bu geliyo ve geçiyor geçmiş olsun aşılar fena ya çok şükür 2 buçuk hafta oldu ve bitti bizim ateş değil ağrı yapıyo

Gözünüz aydın canım Allahım tekrarını beterini göstermesin... :-)

Kızlar kandiliniz mübarek olsun inşallah... Bugün burda şivlilik günü kızımla sokağımızda oturduk güneşlendik bayaa gelen çocuklara çikolata dağıttık :-) hifa çocukların çantalarını saldırdı çok güldük ama ya çok tatlıydı :-)

canım senin bebişin
Canım dert etme diş çıkmaya yakın oluyor bu şuan bizim sakinledi dönem bu geliyo ve geçiyor geçmiş olsun aşılar fena ya çok şükür 2 buçuk hafta oldu ve bitti bizim ateş değil ağrı yapıyo
ne yapardı ve nasıl sakinledi 1 haftadır çokk huysuz bağırıyo sıkıyo kendini

canım senin bebişin

ne yapardı ve nasıl sakinledi 1 haftadır çokk huysuz bağırıyo sıkıyo kendini
Canım benim tekniklerim biraz garip ama anlatayım kaşıma için plastik oyuncağını soğutucuda soğutup ıssırtıyordum o biraz alıyo du caljel sürüyodum hipp bisküviyi eline verip yemesini yada ekmeğin sert kısmını veriyodum ıslattıkca değiştiriyodum şuan iyi ce kabardı ama diş yok arada oyuncaklara saldırıyo ama kaos olmaktan çıktı diş sancımız gelip geçici ..

Gözünüz aydın canım. Köy hangi köy? Benim eşimin köyü de bir buçuk saat uzaklıkta. Yazın sık sık gideriz.

Ay anlatmadan edemicem :) kızım bişeye diretip duruyo ama anlayana kadar çok güldüm kızım oturdu önüne yüz üstü uzandım konuşuyodum bişeye bakıp uzanıyo ama alamayınca sinirlendi biraz söylemesi ayıp şort var ama ayaklarım üşüdü kırmızı bi çorap giymiştim penye .. Oyuncak sanmış sallıyodum :-) şuan önüne ayaklarımı uzattım gülüşü duysanız ❤️ ;) çok garipler ya dünya ya alışma çabası ne kadar enteresan 40 numara bi ayak güldürüyo kırk taklaya gerek yok ;)

Ay anlatmadan edemicem :) kızım bişeye diretip duruyo ama anlayana kadar çok güldüm kızım oturdu önüne yüz üstü uzandım konuşuyodum bişeye bakıp uzanıyo ama alamayınca sinirlendi biraz söylemesi ayıp şort var ama ayaklarım üşüdü kırmızı bi çorap giymiştim penye .. Oyuncak sanmış sallıyodum :-) şuan önüne ayaklarımı uzattım gülüşü duysanız ❤️ :KK66: çok garipler ya dünya ya alışma çabası ne kadar enteresan 40 numara bi ayak güldürüyo kırk taklaya gerek yok :KK66:
Bizimkinin de kırmızı bi r önlüğü vardı. Kurusun diye kaloriferin üstüne koymuştum. Bizimki de ona bakıp nasıl heyecan yapıyor :) Kırmızı dikkatlerini çekiyor.

Ay anlatmadan edemicem :) kızım bişeye diretip duruyo ama anlayana kadar çok güldüm kızım oturdu önüne yüz üstü uzandım konuşuyodum bişeye bakıp uzanıyo ama alamayınca sinirlendi biraz söylemesi ayıp şort var ama ayaklarım üşüdü kırmızı bi çorap giymiştim penye .. Oyuncak sanmış sallıyodum :-) şuan önüne ayaklarımı uzattım gülüşü duysanız ❤️ :KK66: çok garipler ya dünya ya alışma çabası ne kadar enteresan 40 numara bi ayak güldürüyo kırk taklaya gerek yok :KK66:
Canım benim kız da el hastası el gördüğünde dayanamıyor hemen dokunmak istiyor ayaklar da çok dikkatini çekiyor. Bir de geçen gün bir şey yiyorduk annemle abur cubur iç ambalajını verdik eline yarım saat sıkılmadan oynadı hışırtılı sesler falan çıkarıyor ya sürekli sıkıyor elinden düşürüyor hadi bir çaba alıyor çok güldük haline:) onları her şey mutlu edebiliyor

Gözünüz aydın canım Allahım tekrarını beterini göstermesin... :-)
Çok sevindim canim inşallah birdaha tekrarlamaz ...
Teşekkür ederim kızlar inşallah yaşamayız bir daha sebebi bilinemese de başta çok korktum kızdım kendime ama olacağı varmış diyorum şimdi literatürümüze bu sorunu da ekledik hiç duymamıştık bugüne kadar

Canım benim tekniklerim biraz garip ama anlatayım kaşıma için plastik oyuncağını soğutucuda soğutup ıssırtıyordum o biraz alıyo du caljel sürüyodum hipp bisküviyi eline verip yemesini yada ekmeğin sert kısmını veriyodum ıslattıkca değiştiriyodum şuan iyi ce kabardı ama diş yok arada oyuncaklara saldırıyo ama kaos olmaktan çıktı diş sancımız gelip geçici ..
Canım sulu diş kaşıyıcı oyuncakların amacı zaten o buzdolabı koyup az soğuduktan sonra bebeğe veriyorsun hem dişine yardımcı oluyor hemde ateşinin yükselmesini önlüyor

Ay çok tatlı ya :-)❤❤❤❤:-)

Back