- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
Iyi yapiyorsun canim, benimki tembel yoksa ben de yapardimAy canım ben hala ayniyim yazık kocama
Biz anneyiz gerisi hikaye bana söyleyen yok desem yeri çünkü en baştan bebeğime laf edicek sorumluluğu kimseye vermedim 3günlükken annem döndü evine .. Dedim yaparken kimseye güvenmedim ben bakıcam tek laf istemiyorum:) şimdi kimse bişi diyemiyoCanim doktor normal diyorsa normaldir. Herkes kafasina gore konusuyor bebisler dudaklarini yaliyor "ac bu cocuk ac", su verince alinca "ay cigerleri yanmis bu cocugun". Bebisimizin bir gozyasina icimiz gidiyor,,biraz huysuz olduklarinda dunyamiz basimiza yikiliyor neyi var anlamak icin butun okul hayatimizda okumadigimiz kadar kitap okuyoruz, olmek var donmek yok deyip caresizlikten aglayip sinir krizi de gecirsek yine kalkiyoruz ayaga, surekli yeni careler turetiyoruz, yaraticilik mi desen saklabanlik mi desen her yolu deniyoruz ama yoook biz bebisimizi bilerek ac,susuz ve alti kirli birakiyoruz, deliyiz biz deli, en iyisi siz bizden uzak durun
Sağol canım:). Belki avokado döküntü yapmıştır evt buharda pişecek yerel meyve olmadığı için alerji yapabilirmiş sonra tolere edermiş vücut aynı durum kivi ananas mango içinde geçerliymiş onlarda dikkatli verilmeliymişMasalah masallah kilosuna da boyuna da gunes kizimizin. Umarim rahatca gecersiniz ek gidaya. Avokado konusundaki bilgilendirme icin de tesekkurler, buharda mi haslasak acaba? Buarada ediz de hafif bir dokuntu oldu once banyoda haif kizariklik vardi, cildi cok hassas tutarken yaptim sandim,,iki gun sonra baktim dokuntu. Sanirim brokoliden oldu. Alerjik bunyeli bebislerin annelerine 3 gun kuralini uygulamalarini ve ne yediklerini baslarda yazmalarini oneririm yoksa hangisi alerji yapti anlamak cok zor oluyor.
Ben dün çıktım canım alişverişe 74-82 cm alıyorum çıtçıtlıları kısa kollu aldım hepsini :) kot short bulamadım ya olanlar çok tipsiz bacağı dikişli istiyorum dikişsiz sıyrılıyo kucağa alınca .. Ben artık don alcam ama .. Yazın sıcakta hem çıtçıtlı hem penye çok gelir sadece penye giydirip içine donla bezi takarım evde bezle gezer zaten hayalimdi :))Artık tek kat giydirme zamanı geldi...
Ben penye yelek te giydiriyorum örgüleri kaldırdım.Bu arada kıyafetler hep yenilenecek zıtzıtlı badiler kapanmıyor :)
Sağol canım benim hepimizin bebeğinin inşallah:) biz de sadece mama yiyoruz daha demire başlamadık diğer ay kan sayımı sonucuna göre dedi dr mamalarda demir ilavesi varmış 5 aylıkken yulaflı ek gıdaya başladık 6 aylık olduk sebzeye başlayacağız 15 gün sonra armut ve elma dr yoğurt 7.ayda dedidolikol
Yaşı uzun olsun bebeğinin
Bi demir ilacını 1 ay olacak kullanıyoruz.yoğurt ta öyle benim kzım beni emmiyor mama olduğu için ben meyve ve yoğurda 1 ay önce başladım....Bu arada sağlık ocağının verdiği demir damlası çok gabız yapıyor bebeği...Ben DR gidip başka ilaç yazdırdım o iyi geldi gabızlığıumız geçti.
Hoşgeldin canım aramıza :) kızlarının isimleri nedirGünaydın kızlar .....Güzel Anneler
Ben 23'de kızımı aldım kucağıma 2.kızım ilk gözağrım 9 yaşında 5,5 aylık ta miniğim var :)Burdan deneyimlerimizi paylaşalım
Irmak&kumsalHoşgeldin canım aramıza :) kızlarının isimleri nedir
Aynen canım ya sen ne yaptın gündüz az uyuyor gece açıkınca kalkıyorBir çok mesajda vardı benim kızımda da var huysuzluk hiç yalnız kalmak istemiyor bir yerine birşey olmuş gibi ağlıyor dudak büküyor zaten kısa olan gündüz uykuları tam bir kaosa döndü
canım yanlış anlama beni Benim DR Ve ebem mama ile beslendiği için yoğurt ver dedi yoğurdu normal sütten yapıp veriyorum ben...Çorbada veriyorum mamadan daha çok seviyor.7 ay çok geç mama içen çocuk için Açıkçası ben doğaldan yanayım.Sağol canım benim hepimizin bebeğinin inşallah:) biz de sadece mama yiyoruz daha demire başlamadık diğer ay kan sayımı sonucuna göre dedi dr mamalarda demir ilavesi varmış 5 aylıkken yulaflı ek gıdaya başladık 6 aylık olduk sebzeye başlayacağız 15 gün sonra armut ve elma dr yoğurt 7.ayda dedi
Neyi yanlış anladığımı anlamadım canım). Bizim doktorun düzeni bu şekilde kademeli geçişte bana mantıklı geldi uyguluyorum hatta yemesse hiç ısrar etme dedi ileriki yeme alışkanlığını etkiler dedi su içiyor tabikicanım yanlış anlama beni Benim DR Ve ebem mama ile beslendiği için yoğurt ver dedi yoğurdu normal sütten yapıp veriyorum ben...Çorbada veriyorum mamadan daha çok seviyor.7 ay çok geç mama içen çocuk için Açıkçası ben doğaldan yanayım.
Tarhana çorbasını çok severek içiyo tabi tuzsuz
elma muz armut Ki muz gabız yapmadı ...Yediklerini önce tattırıyorum daha sonra beğenmediğinde ikinci kaşığa ağzını açmıyo zaten.ıhlamur rezene de içiyo Su mutlaka mama ile beslendiği için....
yanlış anlama dediğim han, yoğurt vs vermelisin demek :)Neyi yanlış anladığımı anlamadım canım). Bizim doktorun düzeni bu şekilde kademeli geçişte bana mantıklı geldi uyguluyorum hatta yemesse hiç ısrar etme dedi ileriki yeme alışkanlığını etkiler dedi su içiyor tabiki
İsimleri çok güzel :). Gündüz uykuları 15 dk ile 45dk arasında değişiyor ama 45 dk çok çok nadir mesela dün bütün gün sadece bir kere yarım saat uyudu yorulmuyorlar mı anlamıyorumIrmak&kumsal
Aynen canım ya sen ne yaptın gündüz az uyuyor gece açıkınca kalkıyor
Onlar maşallah hi. yorulmuyorlaİsimleri çok güzel :). Gündüz uykuları 15 dk ile 45dk arasında değişiyor ama 45 dk çok çok nadir mesela dün bütün gün sadece bir kere yarım saat uyudu yorulmuyorlar mı anlamıyorum
Canım bi akrabam var sağlıkçı o demişti 1 yaşına kadar sen ne yiyorsan 1 kat fazlası giydirilmesi gerekiyormuş sen nasıl giyiniyosan üşümüyosan onun bi kat fazlasını giydir dediİyi akşamlar annişler yine aklıma takılan bir şey var :) bebisleri nasıl giydiriyorsunuz? Ben cit Citli atlet ayaklı zıbın üstüne de alt üst takım giydiriyorum yani hala alt 2 kat oluyor havalar ısındı 2 kat rahatsız eder mi acaba bebisleri ayaklı zıbın giydirmezsem üşür gibime geliyor
Bir karikatür geldi gözlerimin önüne. Anne her şeye karışan malum teyzeye 'Evet annesi olarak bilerek aç bırakıyorum. Demek o kadar belli!' diyordu :)Canim doktor normal diyorsa normaldir. Herkes kafasina gore konusuyor bebisler dudaklarini yaliyor "ac bu cocuk ac", su verince alinca "ay cigerleri yanmis bu cocugun". Bebisimizin bir gozyasina icimiz gidiyor,,biraz huysuz olduklarinda dunyamiz basimiza yikiliyor neyi var anlamak icin butun okul hayatimizda okumadigimiz kadar kitap okuyoruz, olmek var donmek yok deyip caresizlikten aglayip sinir krizi de gecirsek yine kalkiyoruz ayaga, surekli yeni careler turetiyoruz, yaraticilik mi desen saklabanlik mi desen her yolu deniyoruz ama yoook biz bebisimizi bilerek ac,susuz ve alti kirli birakiyoruz, deliyiz biz deli, en iyisi siz bizden uzak durun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?