2015 Ekim Anneleri

Bence ateşini kontrol et, ateşi yoksa, midesini sıcak tutmaya bak yelek falan giydir. Ateşlenme falan yoksa gelip geçici bi üşümedir belki.

Hoşgeldin :) sen deneyimlisin o zaman, bizimle de paylaşırsan seviniriz :) umarım bizim grubumuz da uzun süreli olur

Merhaba benim oğlum da 23 ekim doğumlu. Aramızda çok az fark var.

Geçmiş olsun canim kiyamam benim minikte hala hasta öksürük akintiihlamur var canim

Şakası bi yana benim kız akşamları 8de yatmaya başlasın, ben evde oturmaya razıyım. Özenilesi bişey
Valla canım ben de çok memnunum yattığı saatten sanki bebekten önce geze geze bir hal oluyormuşuz gibi eşim diyorki akşamları evde mi durucaz

Kizlar ben de havadislerimizi veriyim. Ana kucagi gitti pusetimize alistik, ediz bir suredir ana kucagina sigmiyordu zaten, 2 hafta once bir denemistik biraz egreti duruyordu sanki kucuk kalmisti icinde, bugun cok rahatti uzun uzun gezdik parklarda. Sanirim 6 ay ve destekli rahat oturmak pusete gecmek icin iyi bir zaman. Ana kucagini birakan diger anneler taksiye veya baskasinin arabasina bindiginizde kucaginiza mi aliyorsunuz minnoslari yoksa hic mi binmiyorsunuz? Gecen doktora gittik taksiyle mecbur kucagimda goturdum ama hic mi hic guvende hissetmedim. Doktora gittim demisken sanirim yazmadim onu, edizde ani sesler duyunca asiri bir goz kirpma baslamisti, boyle baya uzun uzun birkac saniye suren, annemin icine sinmedi norolog bir arkina gittik, eeg fln cekildi, cok sukur bir sey cikmadi, biraz duyarliymis bizimki uyaran olmadan oyle goz kirparsa hemen getirin yoksa bu normal dedi. Onun disinda 6 aydan bir gun aldigimizdan beri sanki eski ediz gitti yerine yeni bir bebek hatta cocuk geldi, her gun ayri bir numara, bir gun bagira bagira soylenme (teyzem erdogan in korumalari gibisin kimin sesini kapatmaya calisiyorsun diyor), bir gun kafa sallama, bir gun yuzumuze pat pat vurma, artik cok rahat donuyoruz bir de. cok egleniyoruz birlikte bu gunlerde kisaca. first--lady zeynep de cok degisti demistin degil mi? Buarada bu asiri hareketlenmeyle birlikte ilk kazamizi da yaptik, ediz annemin cenesine bam diye kafa atti, cok agladi kuzum, aman kizlar kucakta siki tutmak lazim bebisleri acayip atiliyorlar one dogru. Bir de emzigi tamamen birakan ve bas parmagina dadanan oglum annemin amerikadan soothie ve wubbanublar getirmesiyle emzige 100de 100 bir donus yapti. Hem wubbanublari dis kasimak icin, sinir krizlerinde saga sola vurmak icin de kullaniyor. Bir de emzik agzimdan dustu diye aglamiyor bunlar sayesinde kendi kendine emzigi geri agzina koyabiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Son olarak da pessinus gurme bebek icin cok tesekkurler hem tarifler hem bilgiler cok guzel. Bugun mesala pekmezi acildiktan sonra buzdolabinda saklamak gerektigini ve yemeklerde kullanirken isitmanak gerektigini ogrendim. Herkese guzel bir hafta diliyorum.

[QUOTE dolikol, post: 45896911, member: 732110"]Hoşgeldin tecrübeli anne :) bir kız bir erkek ne güzel :) benim kızım 9 ekim doğunlu ismi Güneş[/QUOTE]
Benim kizim da 9 ekim doğumlu ismi ece

Geçmiş olsun canim kiyamam benim minikte hala hasta öksürük akintiihlamur var canim
Geçmiş olsun canım.sunu duymuştum okumuştum daha doğrusu bebeği hasta olan annenin sütü birden degisiyomus ve içinde bebeğine ilaç oluşuyormuş. Hep icimden dedimki simdi bebeğim emicek ve iyileşecek.daha iyi gibi.en azından neşesi yerine geldi :)

Canım o göz kırpmaları yiğitte de var el çırpıyorum aferim derken ona çok kırpıyordu bende çak i öğrettim elime çak diyorum vuruyo daha az kirpiyi artik gözlerini.sıpam benim uuu dönme konusunda aştı kendini biraz kolunu kurtarmakta zorlanıyor ama başarıyor biraz çabayla ediz çok sağlıklı bi çocuk canım hep te öyle olur inşaallah.Yiğit efendi ne öğrendi dersin bağırarak istediğini yaptırıyor.napicam bilmiyorum beni ele geçirmiş durumda.Canım bide sana yoğurdu hangi sütle mayaliyorsun keçi sütü mu alıyım ve kaç kaşıkla başladın ben yarin itibariyle baslayim diyorum ama napicam neyi nasıl vericem bilmiyorum

Kızlar ilk gezmemizi bu gün yaptık. Kv lere geldik. Saat geç oldu kızın uykusu geldi. Beşiği olmayınca uyuyamadı. Benim koca kişisi babam, kardeşim ve kb ile maç özeti izliyor :) (annemlerle birlikte gelmiştik de) neyse artık eve gidince güzel uyur inşallah :)

Günaydınnn herkese

Hoşgeldin diyen arkadaşlara teşekkürler. Çoklu alıntı yapmıştım o kadar ama silinmiş yazamadım.

Bu arada kayseriden kimse var mı grupta?

Ben şu an aylıksız izindeyim ama normalde öğretmenim bu arada. Kayseride oturuyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

İşte tam da bunu yaşıyorum diyesim geldi :) bizim kinın puset değil büyük koltuğu ile 2. Çıkışı dışarı çok rahat uyuyo oturuyo yatıyo hatta çıkarken uyuyordu emdi uyuyordu dedim uyanır yatak yaptık arabayı içine koydum :) uyumaya devam açık havaya gecene kadar tabi :) el hıda konusunu ben aştım artık sanırım yoğurt yemiyo demiştim zaten kaşık mama da yemiyodu artık biz ne yersek veriyorum eziyorum minik bölüyorum sıvıysa kaşığı koyuyorum önüne :) bi iki kere döktü mutfak halısını kaldırdım mecburen bebeğe kaşık vericekseniz etrafta leke tutan bişi olmasın :)) dün pide yedi kıymalı düşünün :) çiğneyişi milleti güldürdü avm de :)) iki kaşık limonata içti Sevdi ama şeker var diye vermedim daha doğal dedi ama inanmadı ana yüreği :))

Ay canim cok sagol icimi rahatlattin. Iste 2-3 kez kirpma hep vardi da boyle arT arda 7-8kez hizli hizli kiprmaya baslayinca biraz endiselendim. Bir de anneanne doktor olunca bir yasina gelmeden butun boljmleri gezecegiz sanirim:)) ben de yigit fan club kurucagim valla cok cin bu cocuk, biraz daha buyusun nasil bas edeceksin bakalim:) yogurt konusunda ben gunluk pastorize sutten yapiyorum canim ama guvendigin sutcun varsa tabi daha iyi olabilir. Manda sutunu onermisti bir de bir arkadas burada. Keci de cok yararli diyorlar bilmiyorum ki canim. Insallah severek yer yigidimiz. Her turlu yogurt zaten cok yararli. Ben iki kasik sonra 3 kasik sonra 4 kasik fln arttirarak bir haftanin sonunda bir cay bardagina gectim. Simdi de bir bucuk cay bardagi gibi veriyorum

Alisacaklar boyle boyle herhalde canim. Biz de yakinda iki haftaligina agabeyime gidiyoruz bakalim ne maceralar yasayacaguz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…