• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canım sana da inş iyileşirsin en kısa sürede. ben de bugün kızımı alıp çıktım o kadar komikti ki bir süre gözlerini açamadı güneşten sonra da nereye bakacağını sapıttı resmen:KK70:bir ördeklere bakıyor bahçede bir horoz ötüyor ona bakıyor bir etrafı inceliyor... 20-25 dk dışarıda kaldık hava da temiz köy havası zaten içeri girince bir uyku bastırdı oturduğu yerde gözler kapanıyordu hemen uyuttum:KK48:
Yerim minnosu yaa gerçekten temiz hava çok iyi geliyor ohh yarasın kuzuya :KK36:

günaydın güzel annelerr :)
çok giremiyorum girdiğimde cevap yazıyım dediklerimi alıntılıyorum yazamadan poyraza koşuyorum :) derken derken az önce yazıyım dedim bir baktım 20 ye yakın alıntı var :)) utandım yazmaya sildim..hepiniz iyisinizdir umarım..biz artık ne anakucağında ne salıncakta ne de oyun halısında durmuyoruz :KK43: sürekli beni yürüt istiyor poposundan göğsünden tutup yürütüyorum nasıl mutlu adım atıyo fıtı fıtı heyecanlanıyo..ama bende ne kol kaldı ne bel :KK43: ne yapıcam bu çocuğu nasıl oyalıycam bilmiyorum..bir de evde tek başımayım eşim pazar dahil 10 a kadar çalışıyor..ah nasıl baş edicem gözüm korktu önerisi olan var mı?
Canım benim de kollarım inanılmaz ağrıyor kızım sürekli evi gezmek istiyor yatağına da koysam eskiden duruyordu şimdi odadan çıkınca başlıyor mızmızlanmaya hep onunla konuşalım istiyor ben de ana kucağına koyup mutfağa alıyorum 2 şebeklik 1 iş yapıyorum dışarı çıkarmayı dene hava almak iyi geliyor benim kızım dışarıda bana hiç pas vermiyor görwen başkasının sanır:))

Merhaba canım bende senin gibi tek basimayim eşim çoğu zaman geç geliyor çaresi yurutecte buldum zararlı olduğunu söyleyenler de var ama zaten çok uzun süre bırakmadikca sorun olacağını düşünmüyorum oyun halısında artık 2 dk bile oyalanmiyor ana kucagini hic sevmedi 2 ay önce kaldırdım dün mama sandalyesini denedim belki oturur diye aman Allahım bir sağa uzanıyor bir sola uzanıyor kisacasi bizim için en iyi çözüm yurutec oldu arkamdan her yere geliyor
Canım yürüteç hakkaten zararlı eve gittiğimde bir kitabım var sana ordan yazacağım zararlarını

Kızlar dün anakucağından vazgeçip arabasının büyük parçasına yatırdım Zeynebi .. Belki de verdiğim en doğru karardı dışarı çıkınca anladım ana kucağı sıkıyormuş ve hareket darlığı yaşatıyormuş dün gezmelere doymadık ne sıkıldı uyuyunca indirdim yatak yaptım oturdu yarı yatak pozisyonunda dinlendi ayaklar rahat kızım 8.5 kilo 70 cm 6 ayı 10 gün geçti daha kullanır diyordum ama bu rahatlığı görünce daha darlatmam kızımı ... Biz daha diş çıkaramadık kabardı ama patlamadı eskisi sıkıntı yaşamıyor delircek kadar biz yemek yerken ekmek kemiriyo gündüz blw ile besleniyo genelde katı şeyleri damağıyla ediyo yetiyor sanırım ..doyup doymama olayını aştım 11de yatıp gece sabah 6:30da kalkıyo artık gece uykusu düzene girdi ... O kalkmıyo ben kalkıp emziriyorum uyku saati şaşsa da ben 7buçuk saat uyuyacağı gibi kuruyorum saati emip 10a kadar tekrar uyuyor ...banyo sonrası emerken uyuyor gündüz bazen sallıyorum bazen pışpış yapıyorum .. Çıkarken de tek kat giydirdim iç zıbın uzun yollu penye altına da penye pantalon çorap ve ayakabı üşümedi bile :) akşam bi hırka taktım üstüne oda kadife :) yaşası. Bahar geldi modundayım :KK66:
Ben de bunu merak ediyorum ana kucağından pusete geçmenin bir ayı var mı gelişim açısından gerçi her bebiş farklı ama yoksa kilo boy mu kriter ek gıdayı ne yaptınız zeyno yemiyor diyordun

Merhaba canım bende senin gibi tek basimayim eşim çoğu zaman geç geliyor çaresi yurutecte buldum zararlı olduğunu söyleyenler de var ama zaten çok uzun süre bırakmadikca sorun olacağını düşünmüyorum oyun halısında artık 2 dk bile oyalanmiyor ana kucagini hic sevmedi 2 ay önce kaldırdım dün mama sandalyesini denedim belki oturur diye aman Allahım bir sağa uzanıyor bir sola uzanıyor kisacasi bizim için en iyi çözüm yurutec oldu arkamdan her yere geliyor
Yürüteçin zararı bilek burkulması sonucu kırılma ayak tabanlaruna basamama yürürken parmak ucunda yürüme sıkıntısı oluyormuş istersen zıp zkp al ben düşünüyorum ezgi çok seviyor horlamayı annem alıştırdı

Ben de bunu merak ediyorum ana kucağından pusete geçmenin bir ayı var mı gelişim açısından gerçi her bebiş farklı ama yoksa kilo boy mu kriter ek gıdayı ne yaptınız zeyno yemiyor diyordun
AZ biraz yiyor yediği yetiyor emiyor bazen oyun yapıyoruz ben eşime eşim zeynebe yediriyor oyun sanırım götürüyo yemeği :)bana uzatıyo arada sancılı geçmiyo ama yoğurt hala yemiyor onu hiç bi şekilde almıyo ve kavanoz mamalarını

günaydın güzel annelerr :)
çok giremiyorum girdiğimde cevap yazıyım dediklerimi alıntılıyorum yazamadan poyraza koşuyorum :) derken derken az önce yazıyım dedim bir baktım 20 ye yakın alıntı var :)) utandım yazmaya sildim..hepiniz iyisinizdir umarım..biz artık ne anakucağında ne salıncakta ne de oyun halısında durmuyoruz :( sürekli beni yürüt istiyor poposundan göğsünden tutup yürütüyorum nasıl mutlu adım atıyo fıtı fıtı heyecanlanıyo..ama bende ne kol kaldı ne bel :( ne yapıcam bu çocuğu nasıl oyalıycam bilmiyorum..bir de evde tek başımayım eşim pazar dahil 10 a kadar çalışıyor..ah nasıl baş edicem gözüm korktu önerisi olan var mı?
Canım bizde başedemeyip zıp zıp aldık inan bana ruhum rahatlafı yoruluyo uyuyo oyalanıyor ben iş yapıcak zamanı bulabiliyorum :) büyüyolar çok sevimli oluyolar :)

Canım benim de kollarım inanılmaz ağrıyor kızım sürekli evi gezmek istiyor yatağına da koysam eskiden duruyordu şimdi odadan çıkınca başlıyor mızmızlanmaya hep onunla konuşalım istiyor ben de ana kucağına koyup mutfağa alıyorum 2 şebeklik 1 iş yapıyorum dışarı çıkarmayı dene hava almak iyi geliyor benim kızım dışarıda bana hiç pas vermiyor görwen başkasının sanır:))

Canım bizde başedemeyip zıp zıp aldık inan bana ruhum rahatlafı yoruluyo uyuyo oyalanıyor ben iş yapıcak zamanı bulabiliyorum :) büyüyolar çok sevimli oluyolar :)
sağolun kızlar :) evet çok tatlılar da çok yoruyolar sıpalar .. yürüteç ben de almak istedim ama zararlı olur dendiği için çekindim..zıpzıpın bir zararı var mı ki acaba..pztsi doktorumuza gidicez unutmazsak soruyum ne diycek bakalım.buraya da yazarım mutlaka :*

Ay hifa devamlı ilgi istemeye başladı piskolojim bozuldu devamlı göğsümde durmak istiyor anlamadım napcam bilmiyorum o_O:KK61::mad:
Ay benim oglanda aynı canim kollarim omzum fena agriyor mamayi filan kucagimdayken yapiyorum çok afedersiniz lavaboya bile gidemiyorum:mad:

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım? ben hala nezleyim umarım iyileşirim bir an önce. bugün yine her zamanki gibi evde misafirler vardı bir tanesi de çok sevdiğim bir teyze kızımı kucağına almak istedi kızım da hemen güldü gitmek istedi ona öylece verdim başta her şey güzeldi benim kız çayın yanında bisküvileri görünce gözü doğal olarak onlara takıldı bakıp duruyordu kadın alıp eline verdi vermiyoruz biz diyoruz ne olacak ya tutar elinde diyor ayağa kalktım kızdım tabi hadi neyse bırakır elinden duru da dedim sonra alıp ağzına vermesin mi bisküviyi direk gittim müdahale ettim ağzından çıkardım bu çocuğa daha başka bir şey vermeye başlamadım ki bir de verdiğin şeker yani dedim hala ne olacak benim gelin veriyor demesin mi? bahsettiği torunu da hem hiç anne sütü almamış hem de şu an 1.5 yaşında. kadın bilinçsiz hareket ediyorsa benim suçum mu bu daha 5.5 aylık bile değil. ay valla cinnet geçirecektim sonradan kızımı aldım kucağından da rahat ettim. dua etsin ki sevdiğim bir insan yoksa çok fena olurdu. ayy sinir oldum gün içinde de size de yazayım dedim kızlar

iyi geceler kızlar nasılsınız bakalım? ben hala nezleyim umarım iyileşirim bir an önce. bugün yine her zamanki gibi evde misafirler vardı bir tanesi de çok sevdiğim bir teyze kızımı kucağına almak istedi kızım da hemen güldü gitmek istedi ona öylece verdim başta her şey güzeldi benim kız çayın yanında bisküvileri görünce gözü doğal olarak onlara takıldı bakıp duruyordu kadın alıp eline verdi vermiyoruz biz diyoruz ne olacak ya tutar elinde diyor ayağa kalktım kızdım tabi hadi neyse bırakır elinden duru da dedim sonra alıp ağzına vermesin mi bisküviyi direk gittim müdahale ettim ağzından çıkardım bu çocuğa daha başka bir şey vermeye başlamadım ki bir de verdiğin şeker yani dedim hala ne olacak benim gelin veriyor demesin mi? bahsettiği torunu da hem hiç anne sütü almamış hem de şu an 1.5 yaşında. kadın bilinçsiz hareket ediyorsa benim suçum mu bu daha 5.5 aylık bile değil. ay valla cinnet geçirecektim sonradan kızımı aldım kucağından da rahat ettim. dua etsin ki sevdiğim bir insan yoksa çok fena olurdu. ayy sinir oldum gün içinde de size de yazayım dedim kızlar
Günaydın canım hakkaten çok sinir bir durum:KK11: sen niye veriyorsun sormadan eline hadi diyelim durunun yiyeceği birşey gene bile sormadan verilmez insanlar düşünemiyorlar geçen pusetle gidiyoruz kadının biri durdu kendince sevmeye başladı bir anda kızımın yüzüne burnuna dokunmaya başladı geldiler bana hanımefendi dedim niye dokunuyorsunuz tanımadığınız bir bebeğe üstelik sokaktasınız ellerinizde neler var sonra dönmüş bana bu kadar titiz olma diyor :KK11:

Günaydın annişler güneşli bir pazar sabahı bizi karşıladı ailecek güzel kahvaltılar yapalım :KK200:. Dün gece kızım uyanıp tekrar uykuya uzun süre dalamayınca yüzüstüne çevirdim daha rahat dalıyor diye sonra gece bir uyandım nasıl becermişse kafası tamamen battaniyenin altına girmiş. Başını açana kadar ve nefesini dinleyene kadar geçen sürede ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum...

Günaydın annişler güneşli bir pazar sabahı bizi karşıladı ailecek güzel kahvaltılar yapalım :KK200:. Dün gece kızım uyanıp tekrar uykuya uzun süre dalamayınca yüzüstüne çevirdim daha rahat dalıyor diye sonra gece bir uyandım nasıl becermişse kafası tamamen battaniyenin altına girmiş. Başını açana kadar ve nefesini dinleyene kadar geçen sürede ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum...
Günaydın canim tahmin edebiliyorum korkunu artık iyice hareketlendiler uyurken bile rahat durmuyorlar bir keresinde dila 5 saat hiç uyanmamisti uyandım ellerine dokundum yüzüne dokundum hareket etmedi nasıl derin uyuduysa kaldırınca derin nefes aldı Allah hepimizin yavrularını korusun

Günaydın canım hakkaten çok sinir bir durum:KK11: sen niye veriyorsun sormadan eline hadi diyelim durunun yiyeceği birşey gene bile sormadan verilmez insanlar düşünemiyorlar geçen pusetle gidiyoruz kadının biri durdu kendince sevmeye başladı bir anda kızımın yüzüne burnuna dokunmaya başladı geldiler bana hanımefendi dedim niye dokunuyorsunuz tanımadığınız bir bebeğe üstelik sokaktasınız ellerinizde neler var sonra dönmüş bana bu kadar titiz olma diyor :KK11:
Ayy canım valla insanlar düşüncesizler yaa bebek teni ne kadar hassas belki yara olacak elindeki mikropla hiç kendilerini bizim yerimize koymuyorlar. Ben dışarıda sevimli bir bebek gördüğümde bile uzaktan sevmeye korkuyorum ya insanlar yanlış anlarsa ona zarar vereceğimi düşünürse diye ama nerdeee başkaları kendini düşünsün ancak

Allah korusun bir şey olmamış canım bebişlerin artık ne yapacağı belli olmuyor daha çok dikkat etmemiz lazım ben korkunca uyurken nefes aldığını farkedemediğimde direk karnına dokunuyorum çok sessiz uyuyor beni de o korkutuyor. Benim kız da yatarken altındaki battaniyeyi oynaya oynaya topluyor yüzüne kapatıyor istesen yaptıramazsın.

Günaydın canim tahmin edebiliyorum korkunu artık iyice hareketlendiler uyurken bile rahat durmuyorlar bir keresinde dila 5 saat hiç uyanmamisti uyandım ellerine dokundum yüzüne dokundum hareket etmedi nasıl derin uyuduysa kaldırınca derin nefes aldı Allah hepimizin yavrularını korusun
Amin canım evt çok derin uyuyunca nefesleri hiç duyulmuyor ben de karnına sırtına elimi koyuyorum şu bir haftadır uyurken benimki de inanılmaz hareketli

Allah korusun bir şey olmamış canım bebişlerin artık ne yapacağı belli olmuyor daha çok dikkat etmemiz lazım ben korkunca uyurken nefes aldığını farkedemediğimde direk karnına dokunuyorum çok sessiz uyuyor beni de o korkutuyor. Benim kız da yatarken altındaki battaniyeyi oynaya oynaya topluyor yüzüne kapatıyor istesen yaptıramazsın.
Çok şükür canım derin uykuları çok sessiz kolları dışarıdaydı omuzları açıktı nasıl yaptı bilmiyorum. Uyurken penye yelek giydiriyorum yukarı kadar çekmiyim diye battaniyeyi ona rağmen becermiş Yapar canım kapatır dünkü yaptığını gördükten sonra

Aynı şeylere ben de çok maruz kalıyorum. Bizim de en son kadayıflı muhallebi yedirmeye çalışıyorlardı aldım ellerinden

Back