• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kızlar ela beni yoruyor o yüzden pek giremiyorum.hareketlendigi günden beri hep bi havalarda ağlıyor beni alın diyor mizmizlaniyor kendi kendine oyalanmalari atacağına geçti gibi.Gece desen yarım saatte bi belki bir saatte emziriyorum.emzirmesemde sağa sola çeviriyorum onu beş dk idare ediyor.gecede geç yatiyoz dün yine uyandı yeni yatirmistim bir ağlıyor memeyi almıyor sinir oldum iki yapıştırdım bacağına ve şimdi çok üzgünüm bi anlık üzüntü ve yorgunluk birikmesi.ayy ne zormuş sizdede oluyor dimi.

Kızlar ela beni yoruyor o yüzden pek giremiyorum.hareketlendigi günden beri hep bi havalarda ağlıyor beni alın diyor mizmizlaniyor kendi kendine oyalanmalari atacağına geçti gibi.Gece desen yarım saatte bi belki bir saatte emziriyorum.emzirmesemde sağa sola çeviriyorum onu beş dk idare ediyor.gecede geç yatiyoz dün yine uyandı yeni yatirmistim bir ağlıyor memeyi almıyor sinir oldum iki yapıştırdım bacağına ve şimdi çok üzgünüm bi anlık üzüntü ve yorgunluk birikmesi.ayy ne zormuş sizdede oluyor dimi.
Olmaz olur mu canim bende kızıyorum sonra özür diliyorum takatim kalmıyor anne olmak zor bir o kadar da herşeye değer rabbim acılarını göstermesin...

Kızlar meraba biz bugün mogana gittik ankarada göl kenarı sanırım üşüttu çünkü sürekli kusuyo emiyo kusuyo napabilirim sizce ne veriyim napiyim ve biraz mahsun gibi simdi yine uyudu bacağımda sallıyorum ki uyanmasın diye.:(

günaydın güzel annelerr :)
çok giremiyorum girdiğimde cevap yazıyım dediklerimi alıntılıyorum yazamadan poyraza koşuyorum :) derken derken az önce yazıyım dedim bir baktım 20 ye yakın alıntı var :)) utandım yazmaya sildim..hepiniz iyisinizdir umarım..biz artık ne anakucağında ne salıncakta ne de oyun halısında durmuyoruz :KK43: sürekli beni yürüt istiyor poposundan göğsünden tutup yürütüyorum nasıl mutlu adım atıyo fıtı fıtı heyecanlanıyo..ama bende ne kol kaldı ne bel :KK43: ne yapıcam bu çocuğu nasıl oyalıycam bilmiyorum..bir de evde tek başımayım eşim pazar dahil 10 a kadar çalışıyor..ah nasıl baş edicem gözüm korktu önerisi olan var mı?
Benim kız da çok enerjik yav :) Bize yürüteç hediye geldi ben almayacaktım. Yürümeyi geciktiriyormuş yanlış kas grubu önce gelişiyormuş diye okudum. Ama çok huysuzlandığında dakila ile bırakıyorum üzerine. 10 dk tutuyorum mesela, bayağı yoruluyor ve enerji atıyor. Hoppala varmış bi de zıplaması için ama o da ne kadar sağlıklı bilmiyorum. Bunları kullanabilirsin çok yıpratıcı oluyorsa, çok yoruluyorsan. Aralarda 15 dk nefes almak için.

Aynı şeylere ben de çok maruz kalıyorum. Bizim de en son kadayıflı muhallebi yedirmeye çalışıyorlardı aldım ellerinden
Yok artık daha neler daha başka neler duyacağız bakalım benim annem de geçen kabak tatlısının şerbetinden veriyordu çıldırdım sen ne yapıyorsun ben şeker vermiyorum sen gidip en ağır şekerli şeyi veriyorsun diye

Merhaba ekim anneleri....
Bende sizin gibi ekim annesiyim. 21 ekim doğumlu bir oğlum var. Birde 3 buçuk yaşında bir kızım. Ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama 2 çocukla pek yazamıyorum tabi. Ben ilk kızıma hamileyken kadınlar kulübüne başladım ; 4 buçuk yıldır görüştüğüm bir anne grubum var. İnanın öyle samimi olduk, birbirimize öyle şeyler kattık ki... İnşallah sizde aynı dostluğu sağlarsınız.
Sürekli yazamasamda ara ara yazarak, oluyarak bende size eşlik etmek isterim.

Bende sizin gibi ekim annesiyim. 21 ekim doğumlu bir oğlum var. Birde 3 buçuk yaşında bir kızım. Ara ara yazdıklarınızı okuyorum ama 2 çocukla pek yazamıyorum tabi. Ben ilk kızıma hamileyken kadınlar kulübüne başladım ; 4 buçuk yıldır görüştüğüm bir anne grubum var. İnanın öyle samimi olduk, birbirimize öyle şeyler kattık ki... İnşallah sizde aynı dostluğu sağlarsınız.
Hoşgeldin canım aramıza biz de değerli deneyimlerini bizimle paylaşmanı çok isteriz:) inan burada birbirimize çok şey katıyoruz ve umarım sizin diğer ekibiniz gibi uzun süre devam eder. Bu arada benim kızım da 20 ekim doğumlu:) oğlunun ismi ne?

Evet doğru hatırlıyorsun. Şu an kaka olarak düzene girdik çok şükür ama günlük evde yaptığımız ufak tedaviler devam ediyor. Cerrahi kontrollerimiz de haftada ikiden ayda bire kadar düştü. Her şeye rağmen o durumunu saymazsak oldukça sağlıklı çok şükür.
Masallah masallah tekrar gecmis olsun

Hoşgeldin tecrübeli anne :) bir kız bir erkek ne güzel :) benim kızım 9 ekim doğunlu ismi Güneş

Hoşgeldin canım aramıza biz de değerli deneyimlerini bizimle paylaşmanı çok isteriz:) inan burada birbirimize çok şey katıyoruz ve umarım sizin diğer ekibiniz gibi uzun süre devam eder. Bu arada benim kızım da 20 ekim doğumlu:) oğlunun ismi ne?
Oğlumun ismi cevat alp:) hoşbulduk canım.
Bende artık 1 haftadır meyve ve yoğurtla başladım ek besine. Başlarda hiç hoşlanmasa da bu işten şimdi daha istekli.

Msj tekrarı...

Canım öyle durumlarda yanında biri varsa bebeği ona vermekte fayda var yaklaşık 1 saattir kızım anlamadığım bir şekilde ağlıyordu kucağımda sakinleştiremedim inanır mısın babam sakinleştirdi şu an evi turluyorlar kızımın gıkı çıkmıyor

Günaydın annişler güneşli bir pazar sabahı bizi karşıladı ailecek güzel kahvaltılar yapalım :KK200:. Dün gece kızım uyanıp tekrar uykuya uzun süre dalamayınca yüzüstüne çevirdim daha rahat dalıyor diye sonra gece bir uyandım nasıl becermişse kafası tamamen battaniyenin altına girmiş. Başını açana kadar ve nefesini dinleyene kadar geçen sürede ömrümden kaç yıl gitti bilmiyorum...
Canim ediz de artik karyolasinda acayip hareketlendi. Gece boyunca icinde bol bol dolaniyor. Gecen bir aglama sesi duyunca bakiyim dedim aynen kafa battaniyesinin altinda. Artik uyku tulumu disinda uyutmuyorum. Ama seninki cok korkuncmus cidden gecmis olsun

Oğlumun ismi cevat alp:) hoşbulduk canım.
Bende artık 1 haftadır meyve ve yoğurtla başladım ek besine. Başlarda hiç hoşlanmasa da bu işten şimdi daha istekli.
Benim kızımın ismi de duru:) biz de başlamıştık bir haftadır ara verdik biraz nezle oldu sadece anne sütü verdim yarın inş başlayacağım tekrar

Sinir bana da geliyor arada. Hemen babasına veriyorum az sakinleyim diye. Uyumayan çocuk çook zor :(

Back