Kizlar ben de havadislerimizi veriyim. Ana kucagi gitti pusetimize alistik, ediz bir suredir ana kucagina sigmiyordu zaten, 2 hafta once bir denemistik biraz egreti duruyordu sanki kucuk kalmisti icinde, bugun cok rahatti uzun uzun gezdik parklarda. Sanirim 6 ay ve destekli rahat oturmak pusete gecmek icin iyi bir zaman. Ana kucagini birakan diger anneler taksiye veya baskasinin arabasina bindiginizde kucaginiza mi aliyorsunuz minnoslari yoksa hic mi binmiyorsunuz? Gecen doktora gittik taksiyle mecbur kucagimda goturdum ama hic mi hic guvende hissetmedim. Doktora gitti
m demisken sanirim yazmadim onu, edizde ani sesler duyunca asiri bir goz kirpma baslamisti, boyle baya uzun uzun birkac saniye suren, annemin icine sinmedi norolog bir arkina gittik, eeg fln cekildi, cok sukur bir sey cikmadi, biraz duyarliymis bizimki uyaran olmadan oyle goz kirparsa hemen getirin yoksa bu normal dedi. Onun disinda 6 aydan bir gun aldigimizdan beri sanki eski ediz gitti yerine yeni bir bebek hatta cocuk geldi, her gun ayri bir numara, bir gun bagira bagira soylenme (teyzem erdogan in korumalari gibisin kimin sesini kapatmaya calisiyorsun diyor), bir gun kafa sallama, bir gun yuzumuze pat pat vurma, artik cok rahat donuyoruz bir de. cok egleniyoruz birlikte bu gunlerde kisaca.
first--lady zeynep de cok degisti demistin degil mi? Buarada bu asiri hareketlenmeyle birlikte ilk kazamizi da yaptik, ediz annemin cenesine bam diye kafa atti, cok agladi kuzum, aman kizlar kucakta siki tutmak lazim bebisleri acayip atiliyorlar one dogru. Bir de emzigi tamamen birakan ve bas parmagina dadanan oglum annemin amerikadan soothie ve wubbanublar getirmesiyle emzige 100de 100 bir donus yapti. Hem wubbanublari dis kasimak icin, sinir krizlerinde saga sola vurmak icin de kullaniyor. Bir de emzik agzimdan dustu diye aglamiyor bunlar sayesinde kendi kendine emzigi geri agzina koyabiliyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Son olarak da
pessinus gurme bebek icin cok tesekkurler hem tarifler hem bilgiler cok guzel. Bugun mesala pekmezi acildiktan sonra buzdolabinda saklamak gerektigini ve yemeklerde kullanirken isitmanak gerektigini ogrendim. Herkese guzel bir hafta diliyorum.