2015 Ekim Anneleri

Hay masallah yaaa

Canım benim kızımda parmak emiyor özellikle uyurken emzik çok teklif ettim ama istemedi bir de uykunun içinde de ara ara parmak emiyor ona engel olamadım tabi ana kucağını olayını nasıl yapıcam ben de bilmiyorum bana da emniyetli gelmiyor

Açılışı yaptınız :)). Hem de direk akşam gezmesi :)

Ben de öğretmenim canım grubumuzda öğretmen çok :)

Günaydın kızlar benim kızım da hiç durmuyor sürekli gezip hoplamak istiyor hoppala kullanan var mı kolumda derman kalmadı

Kolumda dermen kalmadı diyenler canımsınız ya valla bu foruma bayılıyorum bana ultrasonda Allah kolaylık versin demişlerdi benim kollar 2 aylıkken istifa etti 4. Ayın bitiminde hoppala zıppzıp kullanmaya başladık rahat ettim ama tabi gün içinde 10-15 dakika alsam kolum kopuyo 8.7 kg olmuş bnim kız .. Aynı şeyleri yaşamak iyi hissettiriyo :)

Teşekkür ederim canım valla ben anlıyorum bu sipayi kendimden şüphe ediyorum artik hamilelikte ne yedim acaba diye düşünmeye başladım ya bide ben simdi mama gibi püre değil de sadece yoğurt ve meyve suyu versem olur mu 6.ayda pirinç ununa tahillara gecerim

Maşallah canım zeynoya hem kilosuna hem baba deyişine:)bu kızlar babacı hep benimki de hazırlıklarını yapıyor abba babu gibi kelimeler çıkarıyoruz babası geldiğinde baba kelimesiyle karşılayabiliriz. Kilo konusunda da arkanızdan son gaz geliyoruz canım en son 7.8 di kilosu tabi sizle aramızda bir aydan fazla var ama olsun:)

Ben evimize gidince direk büyük otokoltuğu alıp kullanmayı düşünüyorum canım pusete de dışarıda geçeceğim ana kucağına boy olarak da kilo olarak da sığmıyoruz baya büyüdük. Benim kız da emzik artık almıyor el sürekli ağzında ama bıraktım kendi haline

Ben de öğretmenim canım sen ne öğretmenisin? Ücretsiz izindeyim ben de. Rehber Öğretmenim. Kayseriden erciyes111 arkadaşımız vardı sanki ya da ailesi oralıydı tam emin değilim bu ara çok sık uğrayamıyor sanırım ama gelirse yazar herhalde

Canim emiyor ya onemli olan o adi uzerinde ek gida asil ogunu anne sutu(%70) ek gida (%30) olmaliymis 1 yasina kadar kilo alimi fiziksel gelisimi iyiyse hersey yolunda demektir her dr kendi tarzini yansitiyr maalesef hastalarina keske hepsi icin tek bi dogru olsada bizde teredutte kalmasak bzm dr henuz ek gidaya baslatmadi 6olmamiza az kaldi yavastan basliycaz ama oyle 1yasa kadar tabak tabak ogun ogun biseyler yedirmeyeceksin hersey tadimlik olacak (birkac kasik) dedi kendisine ve aldigi egitime guveniyrm dr umuzun ama kendi annelik icgudulerim on planda olacak bu surecte sende gozlemle cnm yemediklerini bi kac gun sonra tekrar tattir hazir olunca yiyecektir kuzucuk

Cnm bi yerde okumustun ispanakla havuc karistirilmamaliynis nitrat zehirlenmesine neden olabilirmis

Kızlaar bebisine kahvaltıya başlayan var mı ben daha başlamadım biz yerken az az peynir veriyorum ama ona özel hazırlamadim daha ek gida bölümüne bir göz atayım dedim birkaç kişi 6. Ay kahvaltı tarifi falan istemiş bana erken gibi geliyor siz ne düşünüyorsunuz

6.ay kahvaltı için erken geldi bana bu hafta 6.ay kontrolümüz var dr verirse paylaşırım sizinle bir de peynir verdiysen lor olacak canım tuzsuz peynir hatta ben tvde bebekler için tuzsuz peynir yapımını izlemiştim çok pratik çok kısa sürmüştü sütü kesip süzmüşlerdi galiba hatırlayamıyorum

Canım benim bildiğim karışabilir fakat ıspanak o gün taze tüketilecek ertesi güne kalamaz
Ben de öyle okumuştum canım ıspanak maydanoz gibi yeşil yapraklı sebzeler aynı gün tüketilmeliymiş bir salgı salgılıyormuş yoksa o da demir eksikliğine sebep oluyordu sanki. Bir de patlıcanın hiçbir yararı yokmuş kükürt mü içeriyormuş öyle bir şeydi tam hatırlamıyorum

Aynen evde lor peyniri yapılabilir bebekler için deniliyordu değilse normal peynir akşamdan suda bekletilmeliymiş. Kahvaltı için de 7. Aydan itibaren başlanıyor sanki tabi her dr un önerisi farklı oluyor

Bende erken olduğunu düşünüyorum canım öyle herkes 6. Ay kahvaltısı yazınca panik yaptım ben mi geç kaldım diye peynir de Suzme Peynir Yoğurt gibi zaten ağzını açıp bekliyor kiyamiyorum bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…