2015 Ekim Anneleri

Ay ediz de ayni oyleydi, hala da guzel yiyor sayilir cok sukur, ama o ilk hevesleri cidden cok tatli, ilk kasik mama verdigimde himm himmm diye butun yemek soylenmisti niye daha hizli vermiyorsun manasinda:) ayni heves bende de var canim internetten tarifler bakmakla geciyor gunum sanki ne kadar cesitlendirebilirsek el kadar cocuga:)) dedigin gibi canim corbalara gececegiz yakinda hatta 6,5 aydan sonra kiyma fln da ekle dedi doktor. Yigit de gecince anlatirsin neleri seviyor neleri sevmiyor, yarasin pasaya

Evet canim en cok annelerin kendi cocuklarina deGermis diyorlar ama napiyim mutlu da olsam uzulsem de hep burada paylasiyorum, bu konularda beni sizden daha iyi anlayacak kimsem yok ki:) canim atesi de klasik yontemlerle dusurdum, ince giydirmek, koltuk altina kasiklara ilik kompres, calpol verdim tabi 38.5u gorunce. Bir de isiyi emip disari veren bir bant vardi bir deneyim diye jokerden almistim onu kullandim. Onu yapistirdim alnina. Hakikaten de cok rahatmis oneririm surekli kompresle ugrasmaktan cok kolay. Hem kullan at degil saklayip tekrar kullanabiliyorsun. Hem de kompres rahatsiz ediyor bebisleri ilik da koysak sonucta soguyor

Çok geçmiş olsun canım. Onlar huzursuz oldu mu başlarında nöbet bekliyoruz. Ne uyku tutuyor ne yediğimiz siniyor. Vay arkadaş bu annelik neymiş yav :) annelerimizden allah razı olsun ne diyim :)
Aynen canim esim bir ara gozunu acar gibi oldu ediz in atesi cikti 38.5 dedim. Ayy yazik deyip k.cini dondu uyudu afedersin. Sabah sordum hic mi merak etmedin diye. Asi oldu normal degil mi atesi cikmasi diyor. Hic uzatmadim annelik baska demek ki dedim gectim

Simdi anlasildi gunes hanim in sportifligi nereden geliyor:)) canim ben coachclub diye bir site var oraya uye oldum. Aylik 4.5 euro oduyorum binlerce video cok cesitli sporlar var. Televizyona da bagladim interneti koca ekranda guzelce sporumu yapiyorum, eve biraz spor esyalari da aldim, dans, step, toplu pilates, elastikli fitness, kalca karin vs vs. Her gun 45 dakika yapiyorum. Evde olmasa hayatta yapamam. Disari sporunun yerini tutmaz ama bana cok iyi geliyor. Berlin e gitmistim gecen sene hep pusetleriyle kosan yada bisiklete binen insanlar goruyordum. Ama onun icin ozel puset lazim sanirim. En kotu havalar usininca yuruyuse cikarsiniz kizinla

Canim aynen ediz de 6 ayi gorunce evrim gecirdi desteksiz biraz biraz oturmaya basladi oturup oyun oynamak istiyor surekli doldur bosalt fln oynuyor kuplerle. Canim ne kadar yukselmis oyle dualarimiz seninle, haber ver bize

Masallah masallah dila hanim a. Ay ne guzel buyumus ya kizimiz. Hakikaten dolmalar mi yaradi noldu:)) bize doktor kahvalti olarak 60-90 ml anne sutu, 3-4 bebe biskuvisi, yarim kibrit kutusu tuzu alinmis peynir, 1 tatli kasigi pekmez, hepsini bulamac yap dedi. Iki haftaya da buba yumurta sarisi eklenecek. Ama arada baska seyler de denerim diye dusunuyorum, her gun her gun ayni sey sikilmasin minnoslar. Biz simdilik kahvalti, meyve,yogurt, kasik mama olarak 4 ogundeyiz. Haftata corba ve sebze purelerini ekleyip 5 ogune cikacagiz umarim

Canım ne zaman isterse emse doyup öğünleri etkilenmez mi bilemedim
Etkilenebilir herhalde canim. Simdilik bizdeki durum ek gidadan o kadar cok doyuyor ki bir sonraki ogune kadar hic emmek istemiyor. Su an corbaya daha gecmedim onun icin oglen bir emiyor, bir sagip sutumu aksam kasik mamasina katiyorum,;bir de gece 11 de emiyor.

Canim herseyi yapiyormussun zaten. Cok gecmis olsun hemencecik atlatir umarim duru. Bir de yataginin basini yukseltin diyorlar ragat nefes alsin diye sanirim

İnşallah ç güzel haberlerini bekliyoruz rabbim bebisine şifa versin ve tüm bebislere

Canim herseyi yapiyormussun zaten. Cok gecmis olsun hemencecik atlatir umarim duru. Bir de yataginin basini yukseltin diyorlar ragat nefes alsin diye sanirim
Teşekkür ederim canım inşallah iyileşir dr a da gitsek yapılacak bir şey yok sanırım şu aşamada. Reflü yastığımız yanımızdaydı artık küçük geliyor ama olsun başını yüksekte tutuyor o bile yeterli yaptım onu da sağolasın. Size de geçmiş olsun atlattınız aşı olayını hayırlısıyla darısı bize bakalım. Boyunuza kilonuza da maşallah ayrıca. Biz de 8 kiloyu geçyik sanırım tontişi taşırken kolum daha çok yoruluyor. Öğünlerden bahsetmişsin 5 e çıkacak diye ben iki öğünü bile beceremiyorum neredeyse tam olarak başlayamamıştım yoğurt ve sebzelerle başlamıştım bugün artık ara verdim bolca anne sütü alsın diye iyi olalım meyveleri de deneyeceğiz. Spordan da bahsetmişsin canım can ı gönülden tebrik ediyor ve destekliyorum ben iyice hantallaştım burada bir de depresif moddayım zaten ye iç otur yat modundayım haliyle zerre kadar kilo vermediğim gibi aldım da sonum ne olacak bilmiyorum

Canlar ya ben bu ek gıdayı beceremiyorum yoğurt yemiyor çorbayı sevmezse yemiyor kaşık mama yemiyor meyveyi püre olarak yemiyor ama ekmeği neye banarsan ban yiyor :) yumurtaya bayılıyor ama yeterince ek gıda aldığını düşünmüyorum ek gıda alınca emmiyor bana emmesi gerektiği hissi geliyor daha 6ayı yeni bitti ben 5öğün vermeyi doğru bulmuyorum

Günaydın canım. Dr un ek gıda konusunda ne düşünüyor peki? Bazı kaynaklarda bu aylarda halen iki-üç öğün ek gıda verilmeli diyor canım 5 öğün bana da fazla gibi geliyor. Bir de yoğurda pekmez ekledin mi hiç belki öyle yer Dr tavsiye etmişti yemezse ekleyebilirsin diye. Diğer yiyecekler konusunda ne yapabilirsin bilmiyorum ama benim kız ne yerse yesin üstüne baskı olarak süt içiyor az da olsa. Sebzeleri falan da biraz haşlayıp eline mi versen acaba?

Dayiyorum tatlim gunde kac kere oneriyorum bilemezsin. Ama beyefendi keyif kahvesi niyetine almiyor anca ac olursa

Bir bakayım canım ona teşekkürler her gün 45 dk çok iyi

Sportifliğim geçti haklısın :)) hatta kızıma hamile olduğumu bilmeden ormanda 6km koşmuşluğum var ordan bulaştı heralde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…