- 28 Ocak 2015
- 816
- 835
- 103
- 39
canim bence haklisin soguk alginliginda ilac zaten gerekmiyor,,bebisi doktora goturecegim diye yormak iyi yerine kotu bile geleBilir. Ama baktin ates cikti, hastaligi gecmiyor yada kotulesiyor tabi o zaman goturmek lazim. Siz de atlatirsiniz canim asilari korkacak birsey yok biraz ates oluyor ama dedigim gibi antreman yapmis oluyoruz. Ek gida isi yavas yavas oluyor canim, biz 4. Ayda tadimlik meyve ve yogurtla baslamamistik, 5. Ay meyve ve yogurtu tam 2 ara ogun olarak verdik. 6. Ayda da yavas yavas ana ogunlere geciyoruz. Yavas yavas hem bebisler alisiyor hem biz. Spor konusunda da canim inan ben cok enerij degilimdir gatta biraksan butun gun kanepeye yayilip dizi izleyebilirim uykum da cok kiymetli 7 saat uyumazsam zombi gibi gezerim. Ama duzenli spora baslayinca hakikaten enerjim 2 kat artti, yorulmak yerine enerji ve mutluluk veriyor meret, dogal antidepresan cidden. Ha arada bazi gunler oyle bir yorgunluk tembellik yine basiyor ki minimum gereklilikleri anca yapiyorum spor fln hayal oluyor. Bence hep insanin vucudunu dinlemesi gerekiyir arada dur diyorsa duracaksin yoksa toptan gidersin minimum gereklilikleri bile yapamazsin.Teşekkür ederim canım inşallah iyileşir dr a da gitsek yapılacak bir şey yok sanırım şu aşamada. Reflü yastığımız yanımızdaydı artık küçük geliyor ama olsun başını yüksekte tutuyor o bile yeterli yaptım onu da sağolasın. Size de geçmiş olsun atlattınız aşı olayını hayırlısıyla darısı bize bakalım. Boyunuza kilonuza da maşallah ayrıca. Biz de 8 kiloyu geçyik sanırım tontişi taşırken kolum daha çok yoruluyor. Öğünlerden bahsetmişsin 5 e çıkacak diye ben iki öğünü bile beceremiyorum neredeyse tam olarak başlayamamıştım yoğurt ve sebzelerle başlamıştım bugün artık ara verdim bolca anne sütü alsın diye iyi olalım meyveleri de deneyeceğiz. Spordan da bahsetmişsin canım can ı gönülden tebrik ediyor ve destekliyorum ben iyice hantallaştım burada bir de depresif moddayım zaten ye iç otur yat modundayım haliyle zerre kadar kilo vermediğim gibi aldım da sonum ne olacak bilmiyorum