2015 Ekim Anneleri

Canim ben kendimi kesin ates olacak zor olacak diye hazirlamistim, hic bir sikintimiz olmadi cok sukur. Insallah hicbirinizin olmaz sikintisi kuzucuklar gule oynaya atlatir edizcik hibiEki Görüntüle 1758142
Ay oynamasını o bacaklarını butlarını yerim bn onun bide okudum da yazdığımı kendimi vahşi gbi hissettim

canim ben gece almiyorum kaka yapmazsa uykusunu bolmenek icin. Aksam 8de yatiyor sabah 7 de uyaniyor, 11 saat yani. Ama sabah bir guzel havalandiriyorum, kizariklik bile olmuyor
Aynen beni tarif etmişsin :) bizimki hafif kızarıyor bazen ama zaten tuttuğum yerleri bile kızarır kızımın, çok hassas cildi var. Havalandırıyorum ben de.

Kuzenimin oğlunda oldu bu durum. Vitd yi kestiler bıngıldak yavaş kapandı ama dişleri geç çıktı. Ama dünya tatlısı ve gayet sağlıklı bir çocuk şu an.

Kendi kendine uyuma olayını nasıl başardın? Çok özeniyorum. Zaten artık kucakta uyutamıyorum ağır geliyor.pek güçlü biri sayılmam, hemen yoruluyorum.

Allah yardimcin olsun canım yolculuk sonrası huzursuzlanmis olabilir üstüne bir de kalabalık.. ben anladım ki en ufak degisiklikte alt üst oluyor bebislerin düzeni inşallah Duru kolay adapte olur insanlar biraz daha anlayışlı olur

Etkilenir bence bebekler hiç ummadığımız şeylerden etkilenip yorulabiliyor

Valla canım kibar bir dille uyar ben bu gibi durumlarda o ortamda kime söyleyebiliyorsam onun üzerinden yapma diye ifade ederim diğerleri de duysun diye

arkadaşlar iyi geceler oyun halısı kullanıyor musunuz memnun musunuz netten sipariş ettik ama bebişim ilgi duyacak mı şüpheliyim
Ben kullanıyorum canım 2 aydan itibaren öneriliyor yavaş yavaş üzerinde oynama süresi artıyor ayrıca bebeği bırakabileceğim en güvenli yer

Cnm masallah bebisine senin adına cok sevindim ben de ara ara yatagina yatirmayi denedim ama başarılı olamadık henüz :) dönence almadım acaba faydasi olur mu almalimiyim

Etkilenir bence bebekler hiç ummadığımız şeylerden etkilenip yorulabiliyor
Haklısın canım karnı tok altı temiz gazı çıkıyor başka bi sıkıntısı da yok gibi niye uyumuyor anlamıyorum ben de yer değişikliğine bağlıyorum artik

arkadaşlar iyi geceler oyun halısı kullanıyor musunuz memnun musunuz netten sipariş ettik ama bebişim ilgi duyacak mı şüpheliyim
Merhaba canım ben 2 aylıkken almıştım o zaman pek oynayamiyordu ama artık oynayabiliyor oyuncaklara uzanıyor tutmaya çalışıyor büyüdükçe daha uzun süre oyalaniyor inşallah senin bebisin de oynar

Canım benim kızımın karnı aç ise banyoda çok ağlıyor ne aç ne tok yaptırıyorum bir de hafif sıcak gibi yapıyordum üşümesin diye onu da sevmedi ılık daha seviyor hatta baya ılık bir de arkadaşım filenin üzerine koyuyordu bebek suya temas etmiyordu üşüdüğü için ağlıyordu ben küvetin içinde sünger kullanıyorum bebeğin vücudu suya temas ediyor daha seviyor bir de suya birden sokunca ağlıyordu kızım yavaş yavaş ıslatıyorum bacaklarından yukarı doğru ve onunla konuş banyoda kesinlikle anlıyorlar birkeresinde suya girdiğinde ağladığında tişörtümü tutup bırakmamıştı çok uzattım lafı :) benim deneyimlerim bunlar belki biri size uyar iyi banyolar :)

ben de alsam mi almasam mi diye dusunurken anneannesi almis. Ediz cok sevdi ve hareketlenmesinde cok rol oynadi, ben yemek yaparken de yanimda oynuyor, sikilinca da oyuncaklarini degistiriyorum

Ay canım çok saol cidden hepsini uyguladım ama süngere yatırmadım küvet aparatı var ona oturttum suya temas etti daha bir çok ağladı bilemedim napcam ya

Kendi kendine uyuma olayını nasıl başardın? Çok özeniyorum. Zaten artık kucakta uyutamıyorum ağır geliyor.pek güçlü biri sayılmam, hemen yoruluyorum.
canim ilk 3 ay uyusun diye her turlu yardimda bulunduk, kundak, ayakta dolasma, sallama, beyaz gurultu, emzik. 3 aydan sonra keyifli oldugu gunlerde kucakta sakinlestirsek de kendi uyusun diye yatagina biraktik, ama elinden tutarak pispislamaya devam ettik, simdi de ona da ihtiyac duymuyor kendi kendine vakit gecirip sonunda uyuyor, aglamadigi surece gitmiyorum yanina. Tabi her gun boyle degil, huysuz oldugu gunler de cok

Cnm masallah bebisine senin adına cok sevindim ben de ara ara yatagina yatirmayi denedim ama başarılı olamadık henüz :) dönence almadım acaba faydasi olur mu almalimiyim
Sagol canim. Bizim cok kucukten beri donencemiz var, bir ara sikilmis gibi gozukuyordu ama simdi yine bakiyor. Donence olmasa bile oyuncak filan birseyler asmayi deneyebilirsin canim. Hepsinin mizaci ayri canim ara ara denemeye devam et bence, eninde sonunda kendi kendine uyumayi ogrenmeleri gerekiyor. Bir de tracy nin kendi kendine uyutmayi ogrettigi bir method var 4 aydan buyuk bebekler icin yatir kaldir yontemi diye geciyor. Bir internetten bak istersen. Ama ben denemedim

Iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir yazdıklarınızı okuyorum ama fazla yazamıyorum uyku konusundan bahsedilmiş duru eğer emerken uyumadıysa uykusu gelince yatağında kendisi uyuyabiliyor. Hele elini emiyorsa emziğini verdiğimde direk uykuya dalıyor. İnşallah değişiklik olmaz uykusunda. Çocuğum buralarda öpücük manyağı oldu herkes öpüyor içim gidiyor dermatit olmuştu iyice büyüdü yaa

Iyi Akşamlar herkese Kasım Ayında doğum yaptım bebeğim çok Gazlı geceleri 1 kez mama veriyorum acaba 3 Ay'ı Şubat 9 dolacak acaba 3 ay dolupta gaz problemi biten varmı

Öpme beni tişörtleri ve önlükleri var ya kalabalık bi yere gittiğinde ya da öpmeye meyilli topluluklarda onlardan al tak,ince mesaj oluyo iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…