- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- 108
Bir de ben kuaföre gidebilsemm:)kestirdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir de ben kuaföre gidebilsemm:)kestirdim
Canim bebisi birakabilecegin biri varsa 1 saatliğine kaç inan insan çok rahatliyor duş almaktan sogumustum sacimla uğraşmaktanBir de ben kuaföre gidebilsemm:)
Allah sabır versin canım karışmadan rahat edemezler zatenKızlar 4 aydır sallamadan uyuttuğum oğlumu kaynanam battaniye de sallamay ı düşünüyor offf offf
E söyleyemiyor mu canım öyle uyumuyot diye? Anlamıyor mu?Kızlar 4 aydır sallamadan uyuttuğum oğlumu kaynanam battaniye de sallamay ı düşünüyor offf offf
evet canim cok haklisin o yuzden bugune kadar hep hastaneye gittik, cok da kolayligini gorduk, yarim saat icinde kalca ultrasonu, goz muayenesi oldugumuzu biliyorum.belki dedigin gibi her hastane ayni degil daha ilgili zaman ayiran doktorlardan bahsetti buradaki arkadaslar. Cogu zaman tek basima goturuyorum ediz i, o yuzden taksi cok rahat oluyor, belki biraz daha buyudugunde arabayla goturebilirim simdilik hic cesaret edemedim, o zaman daha uzak hastanelere de goturebilirim. Ilhan bey de hacettepeden, annem de orada calisiyor, tetkik isterse orada mi yaptirmam gerekiyor, yoksa ozel laboratuvarlar da mi onu bile bilmiyorum, neyse bakalim bir deneyecegim, zorlanirsak burada onerilen yeni bir ozel hastane ve doktor denemeyi dusunuyorum. Umarim hepimiz guvendigimiz ve rahat hissettigimiz doktorlari buluruzAklinda olsun canim gerci batikentte medical size uzak kaliyor biraz bende cayyolundayim bana bile uzak geliyor yakinlik cok onemli benimde kayinvaliden jinokolog sanirim seninde annen doktordu o hep hastaneden yana muaynehanede tahlil istediklerinde cok zor olur hastane arasi git gel diye dusunuyor:) guven konusunda sikayeti olan cok duyuyuyorum bi arkadasimda oraya gidiyordu ilgisizlermisdoktor konusu com hassas bende karsi degildim ek gidya baslariz diye dusunuyordum ama bakalim
canim ya ben de acayip kestirmek istiyorum, yilda iki kez kestiren ben iki yila yaklasti kestiremiyorum, resmen agirlastim dedigin gibi, zaten avuc avuc dokuluyor, sanirim hayatimda ilk defa kisa kestirecegim, gule gule kullan canim darisi basimaSelam kızlar sabahtan beri okuyorum anca yazabildim bugün uzun zamandır kestirmedigim sacimi kestirdim ve o kadar rahatladım ki sanki bir anda 5 kilo verdim oh bee
Benimki de 4 aylik canım aynen geceleri 3 saatte bir uyanıyor 11 gibi uyuyor uyku süresi git gide kisalarak 8 e kadar uyuyor gunduzleri de kısa kısa uyuyor çoook nadir 2 saat uyuduğu oluyor genelde ayağımda sallayarak uyutuyorum bazen kucakta uyumak istiyor bizde durumlar böyle canim
canim ediz 4 aylik oldu gecen hafta ve yine duzene oturdu uykulari, 3 ay bittiginde duzene girmisti 3 bucuk aydan sonra bizulmustu. Simdi 8-9 arasi uyuyor, 11de bir emmeye uyaniyor bir de 4te, sonra 7-8 gibi uyaniyor, gun icinde de 3 tane uykusu oluyor genelde 1 bucuk saat suren. Son gunlerde uykusu gelince yatagina koyuyorum biraz soyleniyor komik komik sesler cikariyor ama aglamiyor donencesini veya odayi inceliyip kendi kendine uyuyor bir sure sonra. Eger cok yorgunsa siniri bozulabiliyor agliyor o zaman kucagima alip sakinlestirip tekrar yatiriyorum yine kendi uyuyor sonucta. Ama 2 hafta once sanirim buyume atagiydi cok huysuzdu kendi kendine uyuyamiyordu ayakta emzirerek bile uyuttugum oldu. Bence bebisler buyudukce kendi kenfine uyuma kapasiteleri artiyor o zamani kacirmayip onlara bu sansi vermek lazim. Ama dedigin gibi gaz sorunu olsun dis olsun asi sonrasi buyume atagi boyle donemler cokYüzüstü yatırmayı deneyeyim ben de kucaktan iyidir kollarım dinlenir hic değilse :)
bir de eskidem genelde gunduz uykularinda 45 dakikanin sonunda uyaniyordu tekrar dalmakta cok zorlaniyordu veya dalamiyordu. Simdi yine uyaniyor biraz soyleniyor ama aglamazsa odasina girmiyorum ve cogu zaman bir bakiyorum yine dalmis boylelikle 1 bucuk saate tamamliyor, kisaca hepimizinkinin mizaci farkli ama buyudukce bu is kolaylasacak buna inaniyorum. Daha bir ay önce en kucuk seste sicrayip uyaniyordu yada sicramaktan uykuya dalamiyordu ediz, yarim saat uyur gibi yapsin diye yarim saat yaninda yatardim, simdi yataga birakip cikiyorum cogu zamanYüzüstü yatırmayı deneyeyim ben de kucaktan iyidir kollarım dinlenir hic değilse :)
Dün akşam taramakta öyle zorlandım ki canım hazır annemde yanimdayken gittim kestirdim yine toplanacak kadar uzunlukta ama üstümde büyük yük kalktı biraz da psikolojik galiba :) bence ertelemeden kestir sen decanim ya ben de acayip kestirmek istiyorum, yilda iki kez kestiren ben iki yila yaklasti kestiremiyorum, resmen agirlastim dedigin gibi, zaten avuc avuc dokuluyor, sanirim hayatimda ilk defa kisa kestirecegim, gule gule kullan canim darisi basima![]()
Evet ne yazikki cok kucuk olduklari icin arabayla tek basina zor az kaldi buyuyorlar ama :) umarim canimevet canim cok haklisin o yuzden bugune kadar hep hastaneye gittik, cok da kolayligini gorduk, yarim saat icinde kalca ultrasonu, goz muayenesi oldugumuzu biliyorum.belki dedigin gibi her hastane ayni degil daha ilgili zaman ayiran doktorlardan bahsetti buradaki arkadaslar. Cogu zaman tek basima goturuyorum ediz i, o yuzden taksi cok rahat oluyor, belki biraz daha buyudugunde arabayla goturebilirim simdilik hic cesaret edemedim, o zaman daha uzak hastanelere de goturebilirim. Ilhan bey de hacettepeden, annem de orada calisiyor, tetkik isterse orada mi yaptirmam gerekiyor, yoksa ozel laboratuvarlar da mi onu bile bilmiyorum, neyse bakalim bir deneyecegim, zorlanirsak burada onerilen yeni bir ozel hastane ve doktor denemeyi dusunuyorum. Umarim hepimiz guvendigimiz ve rahat hissettigimiz doktorlari buluruz
İyi geceler kızlar biz hayırlısıyla geldik memlekete bu geceyi annemlerin yanında geçirip yarın merkeze kayınvalidelerin yanına geçeceğiz bugünden bile ayarlarımız bozuldu geri kalan zamanda ne yapacağız bilmiyorum. Duruyu hiç görmesiğim kadar mızmız gördüm ilk geldiğimiz zaman çok ağladı ki normalde ağlamaz bile ve uyku düzeni falan kalmadı bugün. Sağdan soldan çocuğu çekiştirmeler yüksek sesle konuşmalar. ..ve daha bir sürü şey... ben ne yapacağım bu kadar zamanda![]()
Kızlar 4 aydır sallamadan uyuttuğum oğlumu kaynanam battaniye de sallamay ı düşünüyor offf offf
Selam kızlar uzun zamandır takip edemiyorum cocuk bakmak cok zormuş:)) bebekleriniz geceleri kac saat uyuyor benimki 4 aylık oldu 3-4 saatte bir uyaniyo gündüzde hep memede kucakta kollarım koptu artık sizler Nasıl alıştırdınız ne durumdasınız
Bn gece belli bir saatten sonra bezini değiştirmiyorum canım zaten gece 11 den sonra yapmıyo kakasınıBenim kız uyuyor, korkudan uyuyamıyorum ha şimdi uyancak ha birazdan diyealtını alamadan uyudu. Şimdi zırlar. Kaç saatte bir alıyorsunuz? Benim aralar bazen çok uzuyor. Uyandırmaya korkuyorum, bekliyorum falan.
Ya bilmiyorum ki hiç ölçmedim ısısını ama bnm tenimi yakmayan sıcaklıkta ayarlıyorum ilk ağlamıyodu babanesi sevdi sonra ki banyolarda ağlamaya başladı yada bn mi kötü düşünüyorum bilmiyorum yada ilk acemilik burnuna su mu kaçırdım bnNiyeee ağlıyor mu ?? Kaç derece de yıkıyorsun acaba ısıyı mı arttırsan mesela biz ilk 36taptık ağladı şimdi 40derecede yıkanıyo güle oynaya ...
Ayy büyümüş de küçülmüş paşaaaaakızlar sabah işe giderken gülerek uyandı mert
bende hazırlanıyodum biraz öptüm kokladım
babasına verdim ondan sonra surat ifadesi bu oldu