• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Hayırlı sonuçlarımız olsun inş.🙏 7. Ve 8. Günde test yapmış mıydın? Benim erken gebelik testlerim hala negatif. 3. Gün embr. 8. Gündeyim ben de.
Benmde 3. Gün embriyosu 9. Gün gece erken gebelik testinde pozitif gördüm☺️ haftaya keseyi görücez inşallah

merhabalar 3 şubat transfer olmuştum. bebeğim bana göre 5+3 doktoruma göre 5+1. transferden sonra 9. gün 386 11. gün 1080 16. gün 7800 çıkmıştı betahcg. bugün kese kontrolu vardı . Kesem 15 mm, ve yolk sac görüldü. 8 mart kalp atımı için radevumuz var bakalim
Merhaba kese ve kalp atışı için hangi doktora gidiyorsunuz? Tüp bebek doktorunuza mı yoksa normal kadın doğum doktoruna mı?

Merhaba kese ve kalp atışı için hangi doktora gidiyorsunuz? Tüp bebek doktorunuza mı yoksa normal kadın doğum doktoruna mı?
Benim gittiğim doktorda kese ve kalp atışını görüyorsun sonra istersen devam ediyorsun ama benim oturduğum semte uzak olduğu için yakından bir doktor araştıracağım kalp atışını gördükten sonra

Merhaba kızlar. 17 şubatta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün 6. Gün dün test yaptım gün içinde negatifti. Bugün ilk idrarla yaptım bu şekilde. Sizce var mı ? Test markam da softec güvenilir mi bilmiyorum. Durdukça da bu haliden daha da netleşti.

Eklentiler

• IMG_4651.jpeg
    IMG_4651.jpeg
    127,4 KB · Görüntüleme: 17
kalp atışından sonra tüp bebek doktorunu bırakıp normal bağlı oldugum ilcedeki doktorumdan devam edecegim tüp bebek doktorumda öyle dedi kalp atisindan sonra yakın yerdeki doktoruna git dedi

Ayyyy sizinle de aynı günümüz 😍 var gibi tekrarla canım testini 🧿 belirtin var mıydı
Merhaba kızlar. 17 şubatta 2 adet 5. Gün embriyo transferi oldum. Bugün 6. Gün dün test yaptım gün içinde negatifti. Bugün ilk idrarla yaptım bu şekilde. Sizce var mı ? Test markam da softec güvenilir mi bilmiyorum. Durdukça da bu haliden daha da netleşti.

Ayyyy sizinle de aynı günümüz 😍 var gibi tekrarla canım testini 🧿 belirtin var mıydı
Yarın sabah tekrarlıycam İmşallah. Benim sadece 3 gün çok hafif lekelenmem oldu. Diğer bel ağrısı kaşık ağrısı da ilk günlerde var gibiydi şimdi çok nadir. Siz test yaptınız mı? Bu testlerin yanılma payı var mı acaba ilk denemem ama 3 yıldır uğraşıyorum hiç pozitif görmedim ☺️

Back